Inlägg

Inlägg som Noyart har skrivit i forumet
Av Noyart
Skrivet av AddixD:

Jag jobbar endast dagtid. Det låter inte som en rimlig lön. Arbetar du på ett litet företag?

Ganska litet, runt 20+ pers och vi är 3 på ytmonteringen, vi tillhör ett större moderfötetag med flera fabriker i Sverige. Jag skickade ett pm/dm om du skulle kunna berätta lite mer Väldigt intressant att våra löner är så stor i skillnaden.

Av Noyart
Skrivet av Jonas79:

Dom använder Android med eget skinn som alla verkar göra idag. MIUI heter det tydligen du får väll gå på en affär & testa på det själv

ahhh synd, men jag får ta o göra det! Är lite kluven när det kommer till eget skinn androids. Haft nokia 6.1 bra länge och varit riktigt nöjd med stock android. Men deras nya telefoner verkade inte så lockade så införskaffade oneplus nord förra veckan. De kör också med något eget, fast var riktigt glad att det inte var överdrivet med bloatware, facebook, netflix typ. Haft lite dålig erfarenhet med samsung innan (de kanske ändrat sig nu).

Av Noyart
Skrivet av AddixD:

Processingenjör inom kretskortstillverkning. Jag fokuserar mestadels på monteringsmaskinerna och screentryckarna. Jag jobbar också en del med resterande processer som xray, 3D-AOI, Solder Paste Inspection, reflow.
Ingen utbildning, jag har klättrat inom företaget.
2 års erfarenhet
37200kr

Jobbar precis med samma grejer på vår ytmontering-avdelning med 3 års erfarenhet under bältet. Ingen utbildning och bara klättrat i företaget. Lön på 25000. Jobbar du skift eller natt? Du tjänar mer än vår avdelningschef med 4 år erfarenhet. Det förväntas också att vi jobbar en hel del övertid också.

Av Noyart
Skrivet av DuRac3ll:

Kaffe bilden Wow! Jäklar vad snygg gjord! Blev sugen på kaffe direkt när jag såg den!

Av Noyart

Kör Xiaomi eget android os eller är det nära stock som gäller? Funderar på detta kan vara något för syrran

Av Noyart
Skrivet av anon320419:

"devcord" är en med många medlemmar i alla fall.

Skrivet av kwame:

Tack! Ska ta mig en titt idag

Av Noyart
Skrivet av AplAy:

Att helhjärtat kalla sig för "gamer" spelandes på en smartphone _tycker jag_ är samma som att köra epa-traktor och kalla sig för rallyförare. Känns som felvalt verktyg för ändamålet.

Vart drar man gränsen? När blir man en gamer? Förr skulle jag ha hållit med, men nu förtiden låter det lite föråldrat eller som en tvingad etikett. Finns ju AAA spel på mobilen nu.. pubg, cod osv om det är det man vill gå efter...

Av Noyart

Discord kanaler för programmeraren?

Hej!
Har hållit på med Python lite on off, men skulle vilja bli lite mer seriös och lära mig grunden på ett bra sätt. Tänkte vara kul i lära känna lika sinnade. Därför undrar jag om ni vet några discord kanaler med focus på programmering? Håller på själv med Python, men en kompis är mer inne i C# osv.
Några tips?
Tack på förhand!

Av Noyart

@MultiMan: Sata kabeln sitter från hårdisken direkt till moderkortet och strömkabel går direkt från nätagg till hårddisk utan några andra enheter anslutna till den grenen. Att den slår ifrån verkar ske när något "tungt" ska skrivas till hårddisken, t.ex installation av spel/nerladdning.

@mrqaffe: Har inte kört något minnestest, tänkte göra det nu, tack för förslaget. Sata kabeln är ny. men ska testa en annan port

EDIT: Jag byte sata kabeln till en annan men samma port, satte hårddisken på sidan istället för liggande och byte ström utgången på nätagget. Hittills inte hört något klickade. Och minnestestet kom fram helt utan problem också

Av Noyart

Intern HDD anslutnings problem. [Solved]

Hej Sweclockers!

Har länge haft problem med mina större interna hårddiskar i min dator.
Hade först en 2tb hårddisk som satt med sata i datorn, den började tillslut att tappa anslutning då och då, vilket är väldigt irriterade då alla spel osv var installerat på denna. Jag löste det genom att ansluta hårddisken till en externdockningsstation som sitter med USB3 och hårddisken fungerar utan problem. Dock talade window om att hårddisken hade dåliga sektorer osv. Men fungerade ganska bra med spela spel utan några större problem.

2 veckor sedan köpte jag en ny ssd och en hybrid Hdd till min dator, har jag 3st ssd-diskar som fungerar hur klockrent som helst. Men min hybrid har börjat få samma problem som min tidigare hårddisk. Nu när jag försöker ladda ner ett spel genom steam så hör jag hur den klickar till och startar om och får sedan upp skrivfel i steam. Detta började hända idag och den har gått felfritt i 2 veckor. Windows 10 installerade jag om då jag fick min nya ssd. Har inte installerat något program eller så idag eller gjort något mer än startat och startat om datorn.

https://i.imgur.com/65VlITZ.png

https://imgur.com/vCAfZwq.png

Någon som har någon ide vad problem kan vara, har testat bytt sata sladd också.