Inlägg

Inlägg som Freddana har skrivit i forumet
Av Freddana

åhhfan, du har klockat till graffe en del. Hur gick du till väga?

Av Freddana

tack för att ni svarar

Ja det måste vara något drivrutin fel någonstans. Moderkortet har jag installerat med skivan jag fick med och sen inte gjort något mer på det.

Alltså i windows så fungerar allt som det ska, den hittar grafikkortet och alla inställningar och så. Installerade Asus egna drivrutiner drivrutiner från skivan först, men när jag märkte alla problem som uppstod så laddade jag ner dom senaste från nvidias sida version 84.21 men det funkar ju skit det också.

Oblivion då, Inställningarna ställdes på medium och 640x480, men jag ställde upp lite typ satt på alla vatten reflektioner och ställde upplösningen på 1152*864. Det funkar hyfsat, inte direkt imponerad över prestandan. Men det är väll spelbart. Kan ju tilläga att en kompis testade spelet med sitt 6800 och det ställde sig på high och funkra bättre. Så man blir ju jävligt ledsen.

Så vad tycker ni jag ska prova med?

Installera om moderkortet eller? Kanske updatera biosen, som jag aldrig har gjort?`Ni får komma med lite förslag för jag vette fan.

tacksomfan // Fredrik

Av Freddana

Hjälp med Gforce 7600GT !!

Hej köpte ett nytt system för en dryg vecka sedan detta:

AMD Athlon64 X2 Dual-Core "Manchester" 90nm 3800+ 2.0GHz 512kb+512kb

Asus Extreme GeForce 7600GT 256Mb DDR3 HDTV-out DUAL DVI SLI-ready RETAIL

Asus A8N5X nForce4 4DDR-DIMM 3PCI 4PCIe SATA Raid Audio GB-LAN Socket 939

Men grafikkortet funkar fan inte som det ska alls.

När jag försöker spela oblivion och den ska söka min datorkapasitet så står det att grafikkortet är oigenkänt och att alla inställningar sätts på medium, när jag ska spela quake 4 så är det nått opengl problem. etc,

Har installerat om drivrutiner och grejsat men inget hjälper, känns helt super kuk dåligt. Tänkte därför lämna över problemet till nån snäll fan som kan lösa det, snälla! Går det att flasha om det elelr nått likande så det vaknar till liv? Det funkar helt enkelt cp dåligt .,

Av Freddana

Överklocka Geforce 7600gt etc

Hej köpte igår ett

Asus GeForce 7600GT 256MB GDDR3, HDTV, PCI-Express, Tv-Out/2xDVI-I, 560/1400MHz från datorbutiken som jag nu skulle vilja överklocka lite eller få lite andra tipps på hur jag ska maximera prestandan tips på drivrutiner etc. Körde 3dmark 05 igår tillsamans med en amd 64 X2 3800+ och fick dryga 5800 p.

Har ett

Asus A8N5X, nForce4, Socket-939, GbLAN ATX, S-ATA, Raid, Ljud, PCI-Ex16

moderkort.

Grafikkortet tycker jag är grymt ostabilt och datorn hänger sig i oblivion samt funkar inte alls i heroes 5. Några inställningar jag missat är jävligt ny på nya system.

Av Freddana

E partion nyss krachat

Faan min e partion verkar ha krashat,. kan inte gå in på den längre och får varningar i bios att jag bör backuppa hårdisken. Finns det nått sätt att komma åt filerna på partionen så man åtminstånde kan bränna ut filerna man vill ha kvar innan den stora formateringen inleds.

Help

Av Freddana

Jag har 8mbit adsl från satcom.
Nej jag har inte kontaktat supporten.
Nån som har en aning om hur man löser detta? ?

Av Freddana

Problem med internet ! !

Jag har sedan en längre tid tillbaka haft problem med min internet anslutning. Upprepade gånger har internet lagt ner, när jag kollar på min internet anslutning står det att anslutningen "inte är fullständig" och för att få igång det igen så måste jag starta om datorn., Nån som vet vad det kan vara för fel.

/Ludde

Av Freddana

ok blir det korslutning då elelr ?

Av Freddana

Plötslig avstängning

Min dator har nu blivit cp ! Den har tendens att plötsligt stänga av sig , den bara dör ! För att få igång den sedan måste jag dra ur strömkabeln och tryck på startknappen ca 10 ggr, efter detta hoppar den igång.
Vad är felet?

Av Freddana

Matematisk hjälp av skol projekt!

I skolan har jag ett ämne som heter design och det är tänkt att jag ska bygga en brevuppsamlare till lägenheter i plexxiglas.

Formen ska vara som ett urgröpt 1/4 klot. Jag har gjort bakstycket och bestämt diametern till 284 mm. Men nu ska jag göra den apelsinformade delan av 1/4 klotet. Då ska jag värma upp plexxit och böja det efter ett runt föremål med just ovanämd diameter! Men hur ska jag breda ut mantel arean på en plan yta ?, som jag ska såga ut innan jag värmer. Hur ska jag veta formen på den utplanade apelsin klyftan !

Söker formel eller liknande på plz hjälp mig snarast ska vara klar på tordag ! !

// Fredda

Av Freddana

Tack för hjälpen bobeck!

Av Freddana

Barton eller Thoroughbred cpu ?

Va fan vilken ska man köpa Barton eller Thoroughbred cpu?
Vad är det för skilldnad på dom två?
Varför har Barton mindre mhz än Thoroughbred?

Behöver hjälp med min nya uppgradering !

Av Freddana

Uppgraderings Hjälp ! ! !

Tänkte köpa ett uppgraderings paket från komplett. Är student och har dålig ekonomi, tänkte då fråga om detta är bra grejer för framtida bruk. Tips och råd skulle behövas.
AMD Athlon XP2600+ Barton 333 MHz bus - Socket A 1.917 GHz processor 512k cache
EPoX EP-8K9AI Moderkort för Socket A - KT400, ATA/133, AC97, ATX, USB2.0, LAN
PC2700 DDR-DIMM 256MB CL2.5 - Minne 184-P (för DDR-PC333MHz) (AMD OK)
Cooler Master CPU-Fläkt Socket A/7/FCPGA - CP5-6J31C, Till 1,4GHz, samt XP2800+

Tänkte mig runt 2200 kr

Av Freddana

ingen aning tyvärr ska kolla när jag kommer hem

Av Freddana

C&C generals lan problem

Jag och en polare skulle spela generals mot varandra och när han skulle hoppa in på min server kom det upp ett felmedelande om nått.

Vad ska man göra för att spela ?

Av Freddana

okey så det är inget grafikkort eller ?

Av Freddana

Hur funkar igentligen Nforce???

Hur funkar igentligen Nforce har länge undrat detta. Jobbar det med det andra grafikkortet och ökar prestanda eller?.
Är det bra att ha nforce på modekortet i huvutaget.
Ska man köpa det om man har ett bättre grafikkort-?

Tacksamm för svar//Ludde

Av Freddana

Need for speed Hot pursuit 2

Need for speed Hot pursuit 2 hänger sig på första banan och jag blir lika förbannad varje gång. Är det nån som har samma problem heller vet vad jag ska göra så är jag tacksam om ni kunnde hjälpa mig.

System:AmdTbird 1400\hercules radeon 8500le\256 sdram\windows Xp\asusA7v -c\creativ soundblaster 128bits

\LudDe

Av Freddana

Hercules 3D Prophet FDX8500LE överklockning

Har ett Hercules 3D Prophet FDX8500LE 64MB DDR och jag undrar vad för program man ska andvända för att överklocka det och i så fall vart kan jag ladda ner det

Av Freddana

radeon 8500 på en gammal dator

funkar radeon 8500 bra på en 400mhz med agp port bra eller i huvud taget min bror ska köpa och vill va säker på att det funkar