Inlägg

Inlägg som wilen har skrivit i forumet
Av wilen

Har haft både Lian-Li- och Antec-chassi under åren men nyköpta Fractal Design Define R4 är bäst hittils. Underbar att montera in sina delar i

Av wilen
Skrivet av Samsite:

Använde du deras speciella build för 320N först? Vad jag har förstått på deras forum så tycker de att man helst ska dra in en sådan build på routern först (Linksys WRT320N v1.0 - DD-WRT Wiki)

Körde faktiskt in den "vanliga" mini-builden direkt (och det gick fint!) men känner till att det rekommenderas att börja med en modellspecifik flashbuild för att sedan gå vidare till annan valfri build. Har man väl lyckats flasha enheten till DD-WRT är det dock inga problem.

Efter över en månads användande har jag bara goda saker att säga om WRT320N. Den funkar mycket bra tillsammans med DD-WRT och jag har inte behövt starta om den trots hög belastning dygnet runt.

Av wilen

Webhallen

Var på Webhallen i Malmö igår och köpte en WRT320N. Lämnade in ett gammalt Thomson-modem/router som "utbyte". Efter avdragen rabatt kostade WRT320N bara 671:- (runt inköpspris för Webhallen enligt en kille i kassan, vet ej om det stämmer dock).

Installerade routern, flashade om och testkörde lite med DD-WRT (använder release dd-wrt.v24-14896_NEWD-2_K2.6_mini.bin) igår. Verkar fungera bra initialt, men hoppas på fler uppdateringar från DD-WRT då vissa delar känns lite halvstabila (kan t.ex. inte aktivera HTTPS-tjänsten för web-gui:et trots flera försök, och detta ska enligt uppgift fungera i aktuell mini-release).