Inlägg

Inlägg som willesakken har skrivit i forumet
Av willesakken

Hittar du disken i diskhanteraren? Om den finns där så är det bara så att den inte är formaterad, då är det bara att formatera. Annars är det något större problem.

Av willesakken
Skrivet av lordcom:

Tanka hem den igen... Sen kan det vara dax att kolla disken för fel... Ibland så kan man råka ut för såna fel när disken har något kluster fel... Har du dessutom en äldre version utav winrar så är det definitivt dax att uppgradera winrar... Komprimerings algoritmerna uppdateras lite då & då...

Har laddat hem den över 10 gånger på två olika maskiner. Försöker man packa upp den med winrar så säger den att filen är korrupt. Försöker man packa upp den med windows 7's egna "unzipper" så kan den inte för den har inte behörighet att göra det.

Av willesakken
Skrivet av lordcom:

.msi är en installer så prova att dubbelklicka på den istället... Sen kan det vara bra att kolla om du har en 32bitars eller 64 bitars windows version... Olika drivare för grejerna i dom versionerna...

Jo, har testat köra den direkt från .zip-filen men den tycker ändå att det inte går, och jag har både dubbel och trippelkollat att jag hade 64bitars Windows.

Av willesakken

S56C Nätverksdrivrutiner

Hej!
Jag har en Asus S56C laptop. Har dock ett litet problem: Verkar vara omöjligt att hitta fungerade nätverksdrivrutiner som får igång det trådlösa nätverket. Har installerat Realtek's LAN Driver och Atheros Wireless Lan Driver and Application. Har även laddat ner Intel WiFi Wireless LAN Driver, men den går ej att packa upp då "Intel PROSet Wireless.msi" enligt winrar är korrupt. Är det något som flera har haft problem nu eller missar jag något otrolgit uppenbart och får skämmas?

Mvh,

Av willesakken

Hej!
Snöade in mig lite idag på att hitta det perfekta tangentbordet och efter en stund hittade jag detta: http://www.inet.se/produkt/6606503/ducky-g2pro-tenkeyless-mx-...
Tydligen har det utgått ur Ert sortiment, vet du/ni ifall ni kommer ta in mera av denna?
Tack på förhand!

Av willesakken
Skrivet av Firkraag:

Jag är inte ute efter ett hum.

Så 1600kr med andra ord. Hur lång tid tog frakten?

Oj, kanske borde sagt att jag inte beställde, bara kollade upp priset + frakten och kollade vad det priset blev i svenska kronor.

Av willesakken
Skrivet av Firkraag:

Någon som har beställt ett tangentbord från WASDkeyboards.com och vet vad priset landar på efter tull och moms samt potentiell frakt tid?
http://www.wasdkeyboards.com/index.php/wasd-v2-88-key-iso-cus...

Överväger för tillfället att antingen köpa ett WASD V2, men om det blir för dyrt och tar för lång tid så blir det nog ett nytt Filco istället från keyboardco.com/.

http://www.wasdkeyboards.com/index.php/wasd-v2-88-key-iso-cus...

Med frakt till Finland blev 203 dollar(1323 kronor). Moms brukar väl bara 22% till på det?

Av willesakken

Hojta till i tråden ifall du hittar, är på jakt efter precis samma tangentbord själv!

Av willesakken

Jag sitter i ungefär samma sits som TS. Letar efter en smidig laptop som ska vara lätt att ha med sig, men ska även kunna klara av lättare spel (typ Heroes of Newerth) ifall man vill fara till någon kompis och spela. Har hittat flera som verkar intressanta med olika för-/nackdelar:
http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/skarmstorlek/laptop-1...
http://www.inet.se/produkt/1970825/asus-s56cb-i5-gt740
http://www.inet.se/produkt/1970648/acer-aspire-v3-571g-i5-ful...
Kanske är till någon hjälp för TS?

Av willesakken
Skrivet av Cindori:

Det är väl inte spänningen som är farligt, utan strömmen?

Man dör ju inte direkt av att komma i kontakt med strömmen i ett vägguttag?

Helt rätt att det är strömmen som är farlig, men att säga att strömmen i ett vägguttag är ofarlig är helt uppåt väggarna....

Av willesakken
Skrivet av Bjebbosten:

Vad gick tullen på ?

Står högre upp i tråden! (75 euro)

Av willesakken
Skrivet av Konichiwa:

Är det samma OEM som yamakasi skärmarna?

Yamakasi, Crossover, Achieva, etc så använder alla paneler från samma tillverkare: LG.
Det är precis samma paneler som är i tex Dell 2711 eller Apple's Cinema Display. Skillnaden är att apple, dell etc tar bara paneler som betygsatts som A+, medan dessa "koreaskärmar" är av A-klassen. Om dessa A-klassade paneler är sämre vet jag faktist inte, men jag har ännu inte lyckats hitta en enda död pixel och den läcker inte heller mycket ljus.

Av willesakken
Skrivet av huttala:

Fint!

Gick det att få upp hz:en något på skärmen då ?

Det har jag tyvärr inte testat då det är ointressant för mig som tycker 60 fps är mer än dugligt.

Då jag köpte skärmen var den på 389USD inkl. frakt, vet inte varför de bytte senare.

Av willesakken
Skrivet av Spiralkinder:

Ett tips... Kolla den här videon. I beskrivningsfältet till videon så är det länkar till en skärmprofil.
Gjorde verkligen skillnad som natt och dag på min CrossOver 27QP!

http://www.youtube.com/watch?v=5dnr_7dazH8&feature=plcp

Jo märkte faktist att panelen var väldigt blå då man jämförde en vit yta me den andra skärmen så jag slutade på precis samma youtube-video. Men tack för tipset!

Av willesakken
Skrivet av Troberg:

Wow, nu vart man ju sugen på att skaffa en sådan istället för eyefinity.
Hade en 30" 2560x1600 förut men den gick sönder och har inte pengarna till att köpa en sån skärm igen :/
Men måste fråga hur mycket den där kostade dig sammanlagt med tull + frakt och allt?

Betalade 328 euro plus tull till Åland (75 euro).
Så sammanlagt gick det på lite drygt 400 euro.

Av willesakken

Crossover 27Q LED

Hej!
Eftersom det inte fanns ett galleri här på SweClockers på just denna skärm. Så tänkte jag lägga upp ett par bilder på uppackningen, och en jämförelse med en Dell U2312M (e-IPS).
Jag köpte min av "bigclothcraft" på ebay, för att jag tyckte det var värt ett par euro mer för att dom kollar den före som skickar(plus till min glada förvåning att man fick med en dual-link DVI kabel!) Direktlänk
Bilderna är tagna med en Samsung Galaxy S+ (i9001) och en väldigt skakig hand så de är inte de bästa som finns. Men de duger hoppas jag!

Crossover 27Q LED

Av willesakken
Skrivet av crownofthorns:

Går i tankarna att köpa Qpads mk-80. Men med vilka brytare?
Har testat svarta, tycker de är lite för hårda. De blåa är uträkande totalt. Alltså står det mellan de röda och de bruna. Problemet är att jag har ungefär 0,5% möjlighet att åka och testa de bruna, efter som jag bor avlägset från tex Inet. I butiker som tex mediamarkt finns oftast bara blåa, svarta och ibland röda.

Röda är ju sköna, men jag gillar ju den icke-linjära känslan lite också (alltså som de bruna har). Någon som kan ge lite input (även om det är otroligt upp till personliga preferenser) på hur bruna känns för att spela och skriva på? Eller ska jag ta de röda rakt av?

Sitter själv på ett mk-80 med bruna brytare och känner helt klart att de bruna brytarna är de jag ska ha. De påminner lite om rubber-dome fast inte alls lika svampiga.

Av willesakken
Skrivet av Pennybridgarn:

det är pls, inte ips

Läs tråden först.

Skrivet av Laine:

PLS är i princip Samsungs sätt att skriva IPS.

Av willesakken

Lägre strömförbrukning -> mindre värme -> tystare system.

Av willesakken
Skrivet av wankeer:

Så polisen har gått ut med att prata i telefonen och att surfa på nätet är att ha icke rent mjöl i påsen?

Nej, men alla gör eller har gjort något som kan tolkas som "smutsigt mjöl". Skulle man kunna lita på polisen att de bara skulle använda uppgifterna till just nationella hot och terrorism så skulle det inte vara något som helst problem(utom att det öppnar upp för nya lagar att stiftas som berövar ännu mer frihet..) men polisen är ju inte så säker.