Inlägg

Inlägg som Dahle86 har skrivit i forumet
Av Dahle86
Skrivet av MultiMan:

Alla Pendulo studios adventures (Runaway bl a) inklusive senaste Yesterday, för €14,99. Ett klipp.

Håller med skit bra spel. Hoppas jag hinner hem innan yesterday går ut. Har redan resten

Av Dahle86
Skrivet av Tommy_h:

Japp, men det där var ju ändå intressant!

Min gissning på hur mycket extra som såldes den veckan (?) är ca 0%.

Av Dahle86
Skrivet av Absurd:

Det finns en statistik för ökad försäljning

2009 http://www.dn.se/kultur-noje/musik/skivforsaljningen-okar-ige...

2010 http://www.dn.se/kultur-noje/musik/skivkopen-okar--trots-fild...

2012 http://www.gp.se/kulturnoje/1.818723-skivforsaljningen-okar-i...

Detta är bara efter lite snabbsökning, finns mer ingående någonstans, har läst det tidigare

Tror han/hon menade på den lilla stunden TPB var nere.

Av Dahle86
Skrivet av cvttca:

Om man har autologin då? Då blir det bara ett onödigt extra steg. Nu använder jag sleep i princip alltid, men ändå.

Många säger att Metro på desktop kan vara "bara som vanliga startmenyn". Men om man inte kan välja att boota direkt till desktop så är det inte sant.

Du kan lägga desktop i autostart, dock tar det jätte lång tid och går därför fortare att klicka sig in.

Av Dahle86
Skrivet av krilleoh:

Det här var garanterat dom mest idiotiska jämförelserna som du kunde dra.

Klart att dom som skapar något, ska ha betalt för det.

Eller ska vi övertala din chef om att du får mindre i lön för att din arbetskollega snodde en uppgift av dig. Det låter bra ellerhur?

- Tänkte väl inte det.

Det hela snacket om att sharing is caring, att det spelar mindre roll om Jag laddar ner en film eller inte ... Så totalt ignorant att ens tänka så.

Om personer ska fortsätta tänka så idiotiskt så kommer vi få se betydligt mindre välgjorda serier, filmer etc i framtiden.

Skickades från m.sweclockers.com

Nu tror ju inte jag Ozzed menade artisterna utan skivbolagen, i det här fallet skivbolagen är hästkuskar, de behövs inte men vill likt fan ha betalt.

Av Dahle86
Skrivet av icelaw:

Eller "så vi kan tjäna pengar på VÅRA investeringar och utgifter.
Det är inte många som ger sig på ett företags intellektuella egendom,
men när det kommer till filmbolag och dylika så är det tydligen helt plötsligt fritt fram att stjäla deras egendom utan att bry sig om konsekvenserna?
Nej, det luktar låg moral och tvivelaktigt tankesätt på långa håll.

Filmbolag slösar inte hundratals miljoner dollar på fina filmer bara för att deras verk ska stjälas av fiaskon med låg moral,
och ge mig inte det "att kopiera är inte att stjäla"-bullshit snacket, för det ÄR intellektuell egendom.

Skulle du ärligt på heder och samvete kunna säga "jag arbetar i flera månader på att göra en film men bryr mig inte om jag inte tjänar pengar pga att folk stjäl filmen online." ?..
Nej, det skulle du inte.

När jag kan göra återköp på film som jag tycker är dålig kommer jag köpa all film jag ser, tills dess betalar jag bara för det jag tycker låter bra (Bio) och det jag sett som är bra (rea korgen).
Med så mycket dålig film som görs måste det vara bättre att göra hälften så många dubbelt så bra filmer. Sen är ju frågan när jag kan köpa/hyra filmen, som det är nu kan det vara flera månader efter den släpps om den ens kommer gå att köpa/hyra i sverige alls. Med piratat får jag tillgång till filmen direkt efter den släpps vilket kan vara avgörande om man ska se den för när hypen avtagit så kan det flesta filmerna kvitta.

Av Dahle86
Skrivet av grottsten:

Följer med skruvar, finns skruvhål på buren så det skall nog inte vara nåt problem!

Jag antar man måste ta ur nätagget för att få fast skruvarna då?

Av Dahle86
Skrivet av Jakob.L:

''The smartphones in our pockets are far more powerful than the desktop computers we dreamed of in the 1980s. This year they are outselling PCs – and soon they could replace our wallets as well.''

Om man ska svara ur rent prestanda perspektiv så kommer väl den gamla hederliga Person datorn alltid vara mer kraftful. Visst om 4-10år (eller mindre) kanske det finns telefoner med en 3960x fast med samma storlek som en stortånagel men då borde en bra PC ha 4x (eller mer) starkare cpu än det. Och programmen måste ju bli mer avancerade det är ju inte bara hårdvaran som kommer gå framåt.

Såg på Curiosity här om dagen och de var någon snubbe som trodde att datorn kommer vara lika smart som oss människor år 2029:O

Jag vet många som redan är omsprunga av datorer

Av Dahle86
Skrivet av Json_81:

Jag tror du har fel där. Wii sålde bättre än både xbox360 och ps3 t ex. Det är alltså något annat än bara grafik som är styrande.
Och de grafiska skillnaderna minskar.

Kan ju vara att det var väldigt nytt och häftigt med rörelse styrning som alla ville prova? Samt att det funkar bra på fester då man kan bowla med sina vänner. Dock går den hype över rätt fort jag känner inte många som sitter och nöter på sitt wii fortfarande. Så detta är redan gjort och kommer det inte något häftigare än att man kan svinga telefonen för att bowla tror jag ingen kommer bry sig.

Visst börjar grafiken bli så bra att man inte ser större skillnad mellan titlar. Men det kommer alltid andra saker som är krävande folk vill ha och innan det krymps till telefon storlek så har det gått något år och finns en produkt så kommer den stor massan köpa den om inte av sig själv så med påtryckning av reklam.

Av Dahle86
Skrivet av Json_81:

Spelar ingen roll. Telefonerna behöver bara bli tillräckligt bra för att kunna ersätta både konsoller och speldatorer för den stora massan.

Eftersom även den stora massan ständigt rör sig mot bättre grafik så kommer telefonen aldrig ta över helt. Snart kommer nya konsoller och sätter den nya ribban och då är telefoner på efterkälken igen. Sen kommer det fortsätta likadant, detta bygger på det enkla fakum att människan aldrig blir nöjd. Varför hade vi annars gjort något bättre än Nintendo 8bit jag tyckte grafiken var grym när det var nytt.

Dock kan jag tänka mig att gameboy likande saker kommer försvinna eftersom de inte har någon större fördel mot telefoner.

Av Dahle86
Skrivet av Json_81:

Har du sett moderna mobilspel kopplat till tv?
Visst är det inte i närheten av ett maxat BF3 på pc, men det närmar sig PS3/Xbox.
Ge det några år till så.

Det säger väll mer om hur dålig hårdvara det är i PS2/Xbox än hur "bra" den är i telefoner? Hårdvaran i PS3/Xbox var ju gammal redan när de släpptes.

Av Dahle86

Ja

Av Dahle86

Ingen. Köp delar och låt t.ex. inet bygga om du inte vågar.

Av Dahle86

Tjuvstarta nätagget det kanske är sönder.

Av Dahle86
Skrivet av damoloni123:

Aha du menar med windows 7 när jag får den ? och där står det hur man gör osv ?

Om du köpt fysiska skivor borde du ha boken. har du köpt nedladdning får du ingen. Men det lättaste är om du har annat operativ system är att lägga i skivan och starta den som vilken skiva som helst så det bara läsa och klicka vidare på fixar det sig nästan självt.

Av Dahle86
Skrivet av damoloni123:

vilken manual ?

En liten orange bok som ligger i plast lådan tillsammans med skivorna?

Av Dahle86

Har du fullt på vehicle density? Sänk den lite iaf eftersmo det bara är antalet bilar som spawnas samtidigt så då slipper cpun som kanske är boven jobba ihjäl sig.

Av Dahle86
Skrivet av dales:

Fick ett litet samtal jag också idag.

Tydligen något problem med mitt Windows 7 dator (om jag förstod snubben rätt, han var sämre på engelska än mig). Lyckades dra ut på det hela i ca 25 minuter.

Grejen är ju att alla familjens maskiner har en frukt på sig + en Hackintosh server. Det lät INTE som att den hjälpsamme Microsoft killen var så väldigt impad när det gick upp för han.

Men det är ju trevligt med lite sällskap när man njuter första kalla efter jobbet.

Inte konstigt han ringde, du har ju fått in "rutten frukt viruset", bara kasta och köpa nytt

Av Dahle86
Skrivet av Worstever:

Nähä, chassit stödjer väl ATX?

Får be om ursäkt tyckte det bara stod mATX men du har rätt.

Av Dahle86
Skrivet av Fetskaft:

Det går jättebra att gå direkt till desktop vid inloggning, jag beskrev hur i en post lite högre upp. Stänga av dator ifrån desktop går också bra, alt+F4 funkar alldeles utmärkt. Om det är desktopprogram du ska starta så finns det ju ingen anledning att starta dom från metro start. Lägg dom på taskbar eller skrivbordet.

Vi som inte vill ha saker i taskbaren och på skrivbordet? Jag tycker det är grymt fult och o strukturerat att ha saker liggande på skrivbordet och taskbaren blir full utan att ens ha hälften av programmen där, sen vill jag ha aktiva program där och inte fullt med genvägar.