Inlägg

Inlägg som Specke har skrivit i forumet
Av Specke

ZX Spectrum original, med suddigummitangenter.

Av Specke
Skrivet av WebMaximus:

Du kan få köpa min licens om du vill för de $199 USD jag kastade i sjön...

Installerade en ren 2.1 och visst var det riktigt bra flyt och snyggt med skuggor osv men produkten är fortfarande inte stabil efter den senaste patchen, inte ens när du bara kör med de flygplan och det scenery som hänger med i produkten. Att det inte funkar att köra med alla olika FSX-addons kan jag köpa och det var ju väntat men när produkten inte ens funkar som den ska 'out-of-the-box' då är det illa!

Nedan en video där en kille tydligt påvisar problemet och läser du sen vidare i bloggen under filmen kommer du snabbt upptäcka att folk överlag är allt annat än glada så...nej...skulle definitivt inte köpa den här produkten igen!!

Nu har jag redan köpt den tyvärr och de 60 dagarna jag hade på mig att ångra köpet och få mina pengar tillbaka har passerat eftersom jag inväntade 2.1-uppdateringen så nu är det bara gilla läget att jag kastade bort så mycket pengar på något som får fortsätta ligga och damma på min disk på obestämd framtid...

http://kostasfsworld.wordpress.com/2014/02/16/prepar3d-v2-1-s...

Jag kommer att köra på P3D, patchen som kom blev inte riktigt bra med hänsyn till OOM. Alla trodde att patchen skulle göras allting jätte bra, tyvärr så kom det med en bugg som gjorde att folk blev ganska irriterade.
Det är nog inte helt lätt att röra i gammal kod och framför allt att ha massa flygsimulator fans efter sig som vill ha något nytt att köra på sina datorer.

Tror att P3D kommer bli bra till slut, har precis köpt UK2000 SCENERY - HEATHROW XTREME V3 och installerat det både i FSX och P3D. Fick 10 FPS i FSX med ganska nerdragen grafik än P3D som jag fick 25 FPS.

Av Specke
Skrivet av WebMaximus:

Får du OOM vid 3.3 GB VAS användning måste det vara något knas med din installation för gränsen går ju vid 4 och normalt är det inte förrän du närmar dig 3.7+ som du lever farligt.

Använder du 64bit Windows förresten? Annars skulle det kunna förklara varför du får OOM redan vid 3.3 GB

Har läst på P3D hemsida att en hel del problem löser sig genom en ren installation, det är bara lite jobbigt att dra hem >10GB med 8 Mbit Adsl
Har win7 64bitars

Av Specke

Jag kör också med REX ESSENTIAL PLUS WITH OVERDRIVE, ska testa att enbart med P3D om det är något som gör att det blir kompablilitets problem med patchen.

Det jag ser att P3D minnesanvändning ligger på ca 2 GB, för att helt plötsligt hoppa upp till 3,3 GB och då blir det "oom".

Det står på P3D forum att man ska helst radera ett antal filer innan man installerar patchen och det har jag gjort. Ska ladda hem full versionen och testa att installera om hela P3D.

Av Specke

Patchen blev sämre för mig, börjar få "OOM" hela tiden. Fick det inte innan patchen.

Av Specke
Skrivet av miFFhoe:

Wiieee, hur ska jag kunna klara av en hel dag på jobbet?:p

Skickades från m.sweclockers.com

Har samma problem

Av Specke

Prepar3D v2.1 är släppt.

Av Specke

Köpte AEROSOFT - DHC-6 TWIN OTTER EXTENDED i väntan på PMDG 737 o 777 kommer till Prepar3d.
Mycket bra flygplan att flyga.

Kommit till slutsats att jag måste byta joysticken, har en Saitek Cyborg FLY 5. Ska nog köpa Thrustmaster Warthog och Saitek pedaler för att få bättre känsla, Saiteken är ganska dålig att flyga med precision.

Av Specke

Specke kommer ifrån gymnasiet, jag hade en ZX Spectrum och alla andra körde C-64.

Av Specke

DCS: A-10C finns som DLC till DCS:World på Steam.

Av Specke

Köpte ni professional eller academic?

Av Specke

Ni som har köpt P3D, är nöjda? Och vilken version köpte ni?

Är mycket intresserad att köpa P3D fast jag bara flyger PMDG 737 och 777 och dom är inte riktigt kompatibla med P3D som jag har förstått det eller var det EULA grej.

Av Specke

Har också samma problem med värmen i CPU'n, idle ligger den på ca 38 grader och full load ligger den på ca 90 grader.
Det är en I7 3770K @4,5 GHz har inte HT aktiverad och en H80i kylare.

Har en känsla när jag monterar kylblocket på cpu'n att den inte spänner åt ordentligt. Muttrarna bottnar tidigt i distanserna som kommer från baksidan av moderkortet.

Edit: spänningen ligger på 1,310V

Av Specke

Tack för svaren, vilken ATC addon skulle ni rekommendera?

Av Specke

Jag har köpt PMDG's 737NG och flyger en hel del med den. Har börjat sätta in mig i att programmera FMC'en för att få så realistisk flygning som möjligt Nu kommer till min fråga, jag har lärt mig att knappa in min flygväg, går in på http://rfinder.asalink.net/free/ för att få flygvägen. Men hur gör ni programmeringen när ni ska knappa in vilken landningsbana ni ska landa på? Får inte kontakt med ATIS förrän jag närmar mig flygplatsen. Man kan förprogrammera vilken bana man ska landa på, men ibland ger ATIS'en en annan bana.

Av Specke

Maskinerna står i område 1 enligt Elinstallationsreglerna SS 436 40 00 kapitel 701 "Utrymme avsedda för bad eller dusch". Och det är 120 cm från duschhuvudet och allt elmateriel ska vara kapslingsklass IPX4. Det är tillverkarens föreskrifter hur och var man kan installera maskinerna. Är maskinerna fast inkopplade eller med uttag och finns det jordfelsbrytare monterad i centralen?

Av Specke

33 900.- Brutto, jobbar som ingenjör med el som inriktning.

Av Specke

Det började med att internet slutade att fungera, modemet hade kontakt med stationen men inget hände. Började med felsökning (byte splitter, modemet och några totala återställningar av både modem och router) men inget fungerade.

När jag återställde modemet ett antal gånger och kom på när jag hade kopplat in datorn i modemet direkt och felsökt problemet, upptäckte jag att jag fick kontakt med internet. Nätverksanslutningen hade gått från statisk IP-adress till dynamiskt i inställningar i datorn(har statisk IP-adress).

Kontaktade supporten och efter några samtal fick jag kontakt med "rätt" kille som sa att jag har fortfarande statisk IP-adress, men ska ändra inställningar i router från statisk till dynamisk IP-adress för att deras underleverantör har startat upp en DHCP server för inloggning.

Där i problemet att router ville inte hämta mina inställningar från DHCP-servern men efter lite tålamod så fungerade i morse.

Tack så mycket för hjälpen.

EDIT: TDC är underleverantören

Av Specke

Fungerar, lät det stå på över natten och routern har fått kontakt.
Det löstes med lite tålamod

Av Specke

Det fungerar inte, pratat med Supporten och dom sa att jag har fortfarande fast ip-adress. Låter konstigt men...
Får ett meddelande i loggen i routern som är:

DHCPC Received SIGUSR1='DHCPC Renew