Inlägg

Inlägg som sirlen har skrivit i forumet
Av sirlen

Har haft Bahnhof fiber via stadsnät i tre år och endast haft ett avbrott. Supporten var snabb och under samtalets gång var allt igång igen. Så jag kan bara rekommendera.

Av sirlen

Ok. ja det låter nog mer som att det är det alternativt att jag har skruvat tillbaka allting lite snett

Av sirlen

Jo det kan vara det men i Idle så tycker jag inte de belastas alls. runt 1-2% max per kärna. Vad menas föresten med Lappa?

Av sirlen

fortfarande ojämn temperatur efter delid

Hej. Jag har precis kört en knifeless delid och efter det applicerat på ny MX-4 pasta mellan chippet och IHS och använde samma mellan IHS och min Antec 620. Målet var att få ner tempen en del men främst att få en jämn temperatur över alla kärnor. Det sista uteblev men tempsen for ner en del vilket är ett plus. Vad tror ni kan vara orsaken till den ojämna temperaturen?
Efter att ha spelat PS2 i en timme med clock 4.0 så var max tempen enligt Core Temp: core0: 52, core1: 48 core2: 53, core3: 53.
I idle ligger dessa värden på: core0: 35, core1: 28 core2: 31, core3: 34.
Det är just core1 som verkar ha den lägsta tempen. Vet inte hur det kan komma sig.

Av sirlen
Av sirlen
Skrivet av Henke420:

Jag menar iallafall nästa generations Radeonkort, HD 8/9000 serien. De kanske planerar att lansera topp kortet i samband med BF4 releasen..

Detta!!
Jag hittar ingen info om det är en upphottad 7000 serie eller en ny arkitektur som kommer till BF4 release. Hur kan dom lyckas hålla detta hemligt?

Av sirlen

Varför inte titta på ett begagnat socket 1366 system? Dessa har sex minnesplateser och minne är väl det som äts upp mest i en VM miljö. Bör inte heller bli så dyrt då.

Av sirlen

Jag är grymt sugen att testa på detta. Vilken kylpasta rekommenderar ni att man ska köra med? Både mellan CPU och IHS och sedan mellan IHS och kylare.

Av sirlen
Skrivet av DavidtheDoom:

Jag pratar fortfarande om en Digital Kopia. Inte fysisk så förstår inte riktigt vart du vill komma.

Formulerade mig lite fel. Menade att göra en kopia av ett fysiskt media utan att gå förbi DRM

Av sirlen
Skrivet av DavidtheDoom:

Vilket kopieringsskydd?

Att skapa en ISO fil av Spel skivor är fullt tillåtet. Lagligt och även tillåtet i användaravtalet i samtliga spel. Läser du igenom användaravtalet i spelen så kommer du se ett stycke som handlar kring just detta

Detta inkluderar även Konsollspel.

Har du lyckats göra en fysisk kopia utan att gå förbi kopieringsskyddet?

Av sirlen

Är det någon som har ett bra svar varför BF4 MP inte har samma grafik som BF4 SP? Även om det är så att det skulle vara för tungt så borde valet finnas. Det finns alltid folk med riktigt bra komponenter såsom tre TITAN och en LGA2011 prolle klockad till skyarna

Av sirlen

Jag fattar inte hur ni tänker här. Majoriteten klagar på online check och att man inte kan dela med sig av sina spel alternativt sälja dem vidare. Nu har dom tagit bort det förstnämnda men detta tog oss tillbaka till 80 talet. Du kan inte dela med dig av dina digitalt köpta spel längre så vill du kunna dela med dig får du snällt köpa skiva igen.
Alla klagar på att med det gamla systemet så kan man inte sälja sina spel begagnade men digitalt funkar ju inte detta ändå (Vare sig nya eller gamla systemet).
Så MS backade i vissa frågor men resultatet blev inte bättre för det.

Av sirlen

Kolla detta test. iofs CS6 men det ger nog dig den info du behöver.
http://www.pugetsystems.com/labs/articles/Adobe-Premiere-Pro-...
Enligt denna verkar det overkill med allt över ett Geforce 650. Har du tight budget fungerar nog ett begagnat 570 riktigt bra med.

Av sirlen
Skrivet av skog1s:

Jag gillar verkligen tråden och ditt försök, tro inte annat!

Men det finns inte ett skit att göra i detta läget. Tyvärr.

Det är lite som att "gilla läget" & "sug o svälj" för oss alla.

Alla protestlistor och stämningar i världen kommer i slutändan vara rent verkningslösa.

Vi har alla sett det för, och vi har alla sett försök till att stoppa "det" . Exemplen kan göras hur långa som helst.

Ändå slutar det med en §. Sorgligt men sant.

Kom igen nu. Snacka om att lägga sig på rygg och bara acceptera läget. Folk måste visa sitt missnöje om det leder till något vet vi inte men med tillräckligt många som visar att det inte är ok så måste till slut regeringen lyssna. Vi lever i en demokrati trots att vi tycker att vi blir överkörda. Försöka att visa det istället.

Av sirlen

Ett alternativ är att lägga avgiften på originalmediet som säljs. Väljer utgivaren att ha kopieringsskydd på det som säljs så läggs ingen avgift till då det inte finns ett lagligt sätt att privatkopiera detta. Väljer man däremot att slopa kopieringsskyddet på det man säljer kan dom lägga på en avgift som ska täcka kopieringsförlusten på just det exemplaret.

Av sirlen
Skrivet av djlasseman:

Ja, jag tycker inte om det Copyswede gör, men det känns väldigt onödigt med kommentarer om illegal nedladdning och spridning av piratkopierat material när det inte är vad Copyswedes avgift handlar om...

Eller är det?
Copyswede kan inte lägga en avgift på piratkopiering för då skulle de legalisera det. Istället så de använder en lag från 80-talet och på något vis pratar runt den för att låta bra. I grund och botten handlar allt detta om piratkopiering enligt mig.

Av sirlen
Skrivet av Wybrany:

Okej tack för svaret :3 Men kommer min 650 Watt PSU kunna driva alla 3 + 2 GTX 660? så jag inte behöver uppgradera PSU nu :3

  • Din Core 2 Quad har TDP på 95w

  • Amd 8350 har TDP på 125w

  • Intel 3570har TDP på 77w

  • Intel 4670 har TDP på 84w

Så om du vill vara helt säker så välj någon som har lika eller mindre än den du har idag.

Av sirlen

Jag själv sitter sitter på ett 6950 och ska uppgradera inför BF4. Vill dock se vad AMD kommer med till deras never settle. På så vis kan du lägga på 500 på din budget då du får med BF4

Citat:

Today we're proud to announce that Battlefield 4 will be exclusively optimized for AMD Radeon GPUs, AMD A-Series APUs and AMD FX CPUs! AMD, EA and Dice have collaborated to ensure Frostbite 3-based titles like Battlefield 4 look and run their best on AMD hardware.

Källa: Länk

Av sirlen

Har du någon router mellan modemet och den dator du testat med?
Min gamla Linksys router klarade inte 100Mbit troughput utåt utan stannade på typ 40.
Börja med att testa en dator direkt i modemet.

Av sirlen
Skrivet av Gambit_2K:

Förstår itne riktigt denna mening"det syns inte heller några nyheter när det kommer till renodlade grafikprocessorer.". HD8990, 8900 och 8880 mfl. är väl en nyhet? Sen ser man ju resten av 8000 serien på desktop sidan. Eller missförstår jag bara?

Dessa är bara för OEM och är omdöpta varianter från 7000 serien