Inlägg

Inlägg som ksw har skrivit i forumet
Av ksw

Minsta möjliga som tar ett fullstort grafikkort är Coolermaster Elite 130. Dock har det chassit noll ljudisolering, har det själv, är ett rent helvete. skulle hellre köpt node304 idag, eller ett silverstone sugo och ett mITX grafikkort typ r9 nano eller gtx 970 mitx

Av ksw

@ronnylov: Ah, du har en såpass gammal dator, ja 450VX var ett exemplariskt nätagg 2007 när det lanserades. däremot bör du betänka att det inte är haswellkompatibelt och därutöver är 7 år gammalt. (http://techreport.com/review/24897/the-big-haswell-psu-compat...)

Av ksw
Av ksw

@pelikan: Beror helt och hållet på vad det är för corsair agg, är det ett CX eller CSM eller VX så kan du lika gärna hiva det och byta ut det. Har du otur så kan det en dag fritera datorn då de har låg byggkvalitet och endast är rateade upp till 30' C...

är det ett CS eller RM så kan du fundera på att ha kvar det.

Av ksw

@Mr FalconS: Det är samma saker i de tre första pinnarna, jord, data och +12v. kör på och se om det löser dina problem!

Av ksw

Glöm inte nätagget!

Av ksw

@Mr FalconS: Prova att skifta dem, min pump vägrade att varvtalsstyras utan pwm så den hamnade på 4pin kontakten.

Av ksw

@Mr FalconS: Okej, jag vet inte längre vilken nivå det är här. Har du läst manualen som följde med i paketet när du köpte din h60? Är du medveten om att det finns två kontakter som måste pluggas in?

Av ksw
Skrivet av Mr FalconS:

@ksw: vad bra men vad menar du med header?

https://www.google.se/search?q=fan+header&tbm=isch

Dvs kontakterna som sitter på moderkortet.

Av ksw

@Mr FalconS: Japp. tyst som fan och det var det som efterfrågades lätt överklockad 4690k ligger på t_max 60

Av ksw
Skrivet av Mr FalconS:

@elixyr: Har gjort det 3 gånger och det händer fortfarande samma sak.

Byt fan header, har också en h60 och den gick skitvajsing när det var en 3pin kontakt på den istället för 4pin. (eller om det var tvärt om, minns inte)

Av ksw

Koppla ström mellan de tre delarna OCH kontrollpanelen.

Bas
Bur
Antenn
Kontrollpanel

För övrigt, se till att skynda dig fort som fan tillbaka till virgil, du har 7 ingame-days från att du får ritningarna tills hand blir super mutant på heltid, och du skall inte gå in andra gången i grottan med varken follower eller power armor.

Av ksw
Skrivet av -=Mr_B=-:

Japanerna är tveklöst bäst i världen på fyrverkeri. Italienarna har sina korvar som Kineserna inte riktigt rår på i heller. Kineserna är som vanligt, bara volymproducenter av "bra nog" produkter.
Och det är nog vad kineserna är bäst i världen på. Massproduktion av "bra nog" produkter.
B!

Nja. Good enough är något du beställer; vill du ha skit så får du skit, vill du ha något exakt som det ska vara, ge dem goda instruktioner och specifiera i beställningen att instruktionerna skall följas.

Det som är skräp som vi brukar få i västvärlden kommer oftast från bulksales av ripoffgrejjer, tex från halvskumma marknadsplatser i Shenzen eller Guangzhou. "Halva" Rustas sortiment kommer tex därifrån...

Av ksw

Provsatt en hel del av dxracermodellerna som chilli sålde, gillade ingen av dem; sitter nog för långt bak på dynorna för jag fick någon typ av stålbjälke mot svanskotan. köpte en Ikea markus med textilklädsel ist.

Av ksw

Varsågod, Guru3d's egna lilla älskling: DDU (Display Driver Uninstaller) -> http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=379505

Av ksw

Om du redan har en cykel köp ett konverteringskit istället, förstår att det känns lockande att köpa en exklusiv produkt, men du kommer bara gråta mer när den blir stulen...

http://www.rull.se/Ombyggnadskit,_el-cykel

Av ksw

om man går efter trådar på lenovos supportforum så verkar avinstallation av lenovo notebook fancontrol programmet hjälpa.

-> https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Yoga-Series-Notebooks/Una...

Av ksw

Bygg mer försvar eller skit i dem; för mig var settlements bara irriterande sidequests som kontinueligt blev invaderade och förstörda. nästan lika irriterande som när roman ringde och ville bowla i gta4. jag slaktar med glädje mina egna settlers bara för att slippa vara barnvakt åt dem jämt och ständigt.

Av ksw

@Durdle: ska du streama ska du inte ha wifi, så simpelt är det. räcker med att någon öppnar micron så får du lite packetloss och streamen slocknar temporärt.

i övrigt, bandbreddsmässigt så behöver du inte mer än ett sktet 802.11g för en 1080p60 stream (https://www.reddit.com/r/Twitch/comments/2t5ulf/the_1080p_60f...) ; men känns onödigt att köpa något sådant. ett 802.11n eller 802.11ac är overkill men troligen också det enklaste att komma över idag. köp USB, så kan du ha antennen där det är lämpligast (med en vanlig simpel usbförlängningssladd).

Av ksw

@phase III: Använd inte fjäderbrickor, de gör ingen nytta. låsbrickor är vad du vill ha!