Inlägg

Inlägg som Darknut har skrivit i forumet
Av Darknut

Bokade 9/9 har fått kollinr

Av Darknut

Bokade och betalade min ps4 via webhallen 9/9. Tror och hoppas verkligen att kösystemet fungerar och att jag kan få ett ex innan jul. Om jag öppnade min plånbok för 3 månader sen så vill jag verkligen inte se att någon som beställt efter det sitter och avnjuter sin maskin före mig.

Det räcker med att man vet att personer bokar utan någon somhelst handpening på vinst och förlust men sen inte hämtar ut sin maskin när de fått tag i den på annat sätt eller ångrat sig. Vilket gör att personer senare i kön surt får vänta. Vet att Webhallen vill inget annat än levererar till alla som kan betala, att de önskar att de inte behövde ett kösysyem alls.

Jag har inte upplevt något som tyder på att webhallen inte håller sina köer, det enda skulle vara att de inte satt upp att produkten var fullbokad inom en rimlig tid, det dröjde ganska länge efter att jag la min beställing

Av Darknut
Citat:

Ursprungligen inskrivet av vitlök
När jag kopplar in min Vaio till TV:n så fungerar det prima...

så ditt "trådlösa nät" fungerar felfritt med samma hastighet som locket uppfällt?

mitt fungerar, men inte samma hastighet som med locket öppet, och med nätverkskabel är det inga problem.

Av Darknut

jag har ett problem med min Sony Vaio VPC-EB1M1E, och undrar om andra upplever detta...

När jag stänger ner locket så tappar jag 90% av kapaciteten på det trådlösa nätverket. Jag kör med extern skärm (tv), tangentbord och mus, och känner därför ingen nytta av att ha locket öppet.

Nu är det så att jag är medveten om att inställningarna kan vara sådana att när man stänger locket så arbetar nätverket med lägre prestanda, men jag har testat detta och jag har även upptäckt att jag inte behöver fälla ner hela locket för att denna förlust ska ske. När jag stänger ner locket så det är ungefär 4cm innan det är stängt ser jag att jag förlorar kapacitet.

Sen kan jag tillägga att kontakten med routern är fortfarande "utmärkt" enligt status, så det verkar ju inte vara att antennen på det inbyggda kortet får sämre kontakt heller...

någon annan med dessa problem?

Av Darknut

Är i liknande funderigar själv, har kollat in

Acer Aspire 5738ZG
http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/laptop-15---16-tum/Ac...
men jag funderar på om det är värt en 1000 lapp att köpa denna Packard Bell istället

Packard Bell Easynote TJ75-JN-572NC
http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/laptop-15---16-tum/pa...

Känns som om jag får en hel del för den 1000 lappen, någon som har några synpunkter? Det ända som inte känns bra är att det just är en PB och inte en Acer, är PB bra på laptops nu för tiden?