Inlägg

Inlägg som muddiz har skrivit i forumet
Av muddiz

Pannlampa!

... eller nej, jag har redan 3.

Av muddiz

PM

Av muddiz

Mörkt läge i all ära, men att toggeln för att låsa/låsa upp menyn är flyttad är en gudagåva! Jag lyckades alltid komma åt den när jag skulle klicka på nya inlägg knappen på telefonen.

Av muddiz
Skrivet av cruZZade:

Hur kommer det sig att alla verkar ha Benify? Är det någon glitch eller specialgrej, förutsätter inte det att man har en arbetsgivare som använder Benify?

Man kan ha Benify som "privatperson". Tidigare kostade det typ 20 kr (minns ej) nu verkar det vara en kostnad på 149 kr. Jag antar att det är en engångskostnad.
Se länk: https://www.benifydealsprivat.se/

Av muddiz
Skrivet av Zero Cool:

Ska bli spännande att se om beställningarna på 7800xt för 5.6k går igenom!

Av muddiz

En fundering kring krascher på Spiderman 2, är spelet installerat på den interna lagringen eller på SSD i den expanderbara nvme slotten?

Av muddiz

Kan rekommendera Lamzu Atlantis den är stilren, trådlös och lätt. Väldigt skön scroll också tycker jag! Körs trådlös över 2,4 GHz bandet med inkluderad mottagare

Av muddiz
Skrivet av Songless:

Vad jag kan se så är inte Callisto protocal med bland ps plus spelen bara de andra två?

För mig funkade det att manuellt söka upp Callisto Protocol och sedan ändra utgåva. Se bild från PS appen

Av muddiz

Användare: @Baldeagle851
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: lamzu atlantis svart

Positivt:

  • Snabbt skickat

  • Snyggt packat

  • Tydlig kommunikation

Negativt:
nada

Slutbetyg: 5/5 toasters

Av muddiz

Bjuder 600 kr + frakt för den svarta Lamzu Atlantis OG

Av muddiz
Av muddiz

Jag vägde mängden spagetti som mitt mått gav vid 1 portion och fick 105 g. När jag kokar pasta brukar jag väga, och räkna 75 g torr pasta per portion.

Av muddiz
Skrivet av Entash:

Om en moddare kan få Switch versionen att köra 60 fps undrar man ju varför alla versioner är låsta till 30. PS4 är väl långt över Switch performance mässigt. PS4 PRO och ps5 hästlängder bättre hårdvara.

R* har väl gett nån trainee 4 veckor på att porta över skiten. Och anser att det är Good enough.

Av muddiz
Skrivet av mrE1:

Tycker bara det skulle vara intressant att veta om det faktiskt är nån som fått hela summan för deras inbyte. samt att jag noterar att det är mer värt att skicka tillbaka gammalt skräp än relativt nya produkter.

Jag skickade in en i stort sett oanvänd redmi note 11 pro 5g som värderades till 1036 kr. Det beloppet ändrades inte.
Betalade fakturan som förföll 28/6 och har inte hört något. Jag är väldigt nöjd med att betala 3940 kr för en s23 256gb.

Av muddiz
Skrivet av mr.toker:

Är det bara jag som minns det som att de fick det att låta som att stream skulle komma i 2 delar. I stil med "kompnenter denna vecka och 'grejer' nästa vecka". Menade de deras "dubbelklick" stream då eller va det något annat? Lät som att det på något sätt satt ihop med denna stream.

Jag uppfattade det som att de kör en vanlig dubbelklick nu på torsdag 29 med erbjudanden på "grejer".

Av muddiz
Skrivet av jreklund:

Ett långt, komplext och unikt lösenord är ju fortsatt en stark rekommendation.

Så Jordgubbe1 är inte ok?

Av muddiz
Skrivet av muddiz:

Jaha, såpass. Aldrig sett förut. Vad är det för ny fräsig funktion i android 13 som får samsungtelefoner att spontanringa SOS då?

Aha, läste länken lite längre upp. Tydligen är funktionen nu PÅ som standard i android 13 istället för AV som i tidigare versioner.

Av muddiz
Skrivet av Baxtex:

Det har varit standard på android i säkert 5 år. 🤓

Jaha, såpass. Aldrig sett förut. Vad är det för ny fräsig funktion i android 13 som får samsungtelefoner att spontanringa SOS då?

Av muddiz

Verkar som att vissa Samsungmodeller har funktionen att klicka 5 ggr på sido knappen för att ringa SOS.
Bland annat min s23, det hade jag ingen koll på.

Av muddiz
Skrivet av tonka/lonka:

Köpte en S23 med inbyte och tecknade abonnemang hos hallon som jag tänker säga upp. Men jag har inte fått nått mail från hallon än. Kan heller inte logga in på deras hemsida, eftersom jag inte aldrig varit kund hos dom tidigare. Man lär väl få nån information ifrån dom?

Precis samma för mig. Har fått både telefon och returpåse för några dagar sedan. Men inget mail från Hallon och kan inte logga in hos dem heller (valde 4 GB och nytt telefon nr). Men då jag ändå tänk säga upp det abonnemanget asap så gör det mig verkligen inget att det kanske inte registrerades korrekt, sålänge jag får 1500 kr rabatt på luren.