Inlägg

Inlägg som muddiz har skrivit i forumet
Av muddiz

Det som jag inte har förstått är om det är "vanliga Swish" eller "Swish Handel" dessa bedrägeri handlar om. Men det måste ju vara "vanliga"?
Stora matvarubutiker måste väl ha Swish Handel kan jag tycka. Och inte göra som loppis/småbutiker, där man får visa upp och de får se den lilla animationen.
Vid Swish Handel så skriver butiken in kundens mobil nr och sedan initieras en betalning i kundens app som denna godkänner med bank ID. När den är godkänd så går köpet igenom i kassan och kvittot skrivs ut.

Av muddiz

Har en trådlös laddare bredvid sängen som används ibland. På andra ställen kör jag sladd.
Hade en trådlös noname deltaco laddare på jobbet. Men den gav ifrån sig ett riktigt irriterande spoltjut vid laddning så blev sladd istället.

Av muddiz

Undra om de hade släppt drivare med öppen källkod även om de inte hade blivit hackade tidigare i år? Var inte det någon grej LAPSUS$ ville?

Av muddiz

Bäst resultat får du nog av att först använda en mandolin för att skiva potatisen på längden i typ 3-4 mm tjocka skivor och sedan skära dem med kniv till "snören"

Av muddiz

Bra genomgång av den nya konsumentköplagen 👍

Av muddiz
Skrivet av nu1mlock:

Har du S och 5 bredvid varandra på ditt tangentbord? 😁

Haha fan, nej det har jag inte 😅 Skyller på alkoholen!

Av muddiz
Skrivet av anon338571:

Läste för ett tag sedan att de skulle släppa ett nytt EA Sports PGA Tour spel med Masters och alla de övriga Majors inkluderat nästa år lagom till våren 2023

Jag blev så glad över detta att jag gick in och kollade vad ett PlayStation 5 skulle kosta, när jag väl hade gjort det dämpades min glädje något.

Vissa sidor tog 9.999kr, jag tänkte för mig själv "ALDRIG i livet att jag pröjsar så mycket bara för ett golfspel, då tar jag hellre mina klubbor och spelar golf i verkligheten och fortsätter spela Tiger Woods PGA Tour 14 till PlayStation 3 när jag vill återuppleva Masters"

9.999kr låter sinnessjukt, inte konstigt att man håller sig till Nintendo och nästan alltid gjort så.

Då vi är i ps5 tråden så är väl detta lite off topic. Men till ett golf spel skulle väl en Xbox Series S för ca 3k vara helt perfekt?

Av muddiz

Denna vecka har jag uppenbarligen läst nyheterna flitigt. Bommade fråga 1 dock

Av muddiz

Ja om man inte har en 3d skrivare så varför inte!

Av muddiz
Skrivet av Inet:

Tjenare,

Ursäkta vårt sena svar här, produktutvecklingen har fortfarande varit igång men vi har kämpat med ett år full av brister. Trådlösa headset har varit en utav dom mest drabbade utav komponentbrist bland gamingtillbehör så detta har medfört att allt har tagit lite längre tid i detta projektet.

Vi har gått igenom ett gäng samples i flertalet tooling-rundor men är fortfarande inte helt nöjda med slutprodukten som kommit från fabrik.
Att släppa en produkt vi inte är helt nöjda med, när det dessutom redan tagit så lång tid är inte ett alternativ för oss.
Väntar på nästa sample och senaste ETA är april, så jag återkommer så fort vi vet mer

Bilder och mer uppdateringar kommer löpande så fort vi fått senaste samplet.

Kul att höra att det fortfarande tuffar på, komponentbristen till trots! Vissa saker kan man inte styra över. Så då får det ta den tid det tar. Hur tråkigt det än är.

Av muddiz
Skrivet av Zeroastic:

Är det bekräftat att det blir billigare att köpa now nu istället för att invänta premium priset?
(har inte haft tid att jämföra/sätta mig in i det.)

Japp. Läs denhär artikeln här på Swec

Av muddiz

I all välmening så vill jag säga att det säkert finns bättre forum för din frågeställning än Swec.

Av muddiz
Skrivet av spookdjuret:

Jag menade i jämförelse med de andra 1070 korten!

https://i.imgur.com/7uL7BNM.png

När jag manuellt överklockade mitt 1070 dual oc från ASUS fick jag också över 85% i userbenchmark.
Så Gigabyte har inte direkt utövat någon form av svart magi för att få sitt 1070 att prestera "otroligt bra".

Av muddiz
Skrivet av Fruttyh:

Väldigt spännande att höra!
Hoppas hoppas att den är schysst då kommer jag också beställa.
Uppdatera gärna ASAP när du testat!

Update kring den fläkt från Amazon.se jag beställde den 10 januari. Den skickades från Kina och kom fram runt 4 februari.

Den låter mycket mindre än originalfläkten och jag har inte fått något felmeddelande om att konsolen är för varm. Inte heller tycker jag att konsolen känns varmare än den gjorde med originalfläkten. Den står i vertikalt läge med gott om utrymme runtom.
Nu har jag nog inte pressat konsolen särskilt hårt, då jag som mest spelar 4 timmar i taget och de spel jag kört sedan jag bytte fläkt är GoT och AC:V i sina respektive 60 FPS lägen. Kanske är det en annan historia om man lirar långa sessioner och har sin PS5:a i en TV möbel.
Så jag är mycket nöjd med fläktbytet änsålänge!

Av muddiz
Skrivet av Henrik1891:

PS5 är inte låst på det sättet tyvärr, fritt fram för scalpers att skapa nya konton och handla hos Webhallen.

Jag är lvl 14, aldrig spelat det där spelet eller scalpat. Däremot gjort _alla_ teknik-inköp hos Webhallen under nästan 20 års tid. Jag fick inte köpa min PS5 hos Webhallen, men som tur var fick jag tag på en via NoN, så det löste sig.

Du menar att du inte lyckats köpa en PS5 från Webhallen. Men jag håller med att de borde kräva en viss lvl för köp av bristvaror (grafikkort, XBSX och PS5)

Av muddiz

Gällande Webhallen och ps5 så vet jag att de i somras hade ett gäng släpp kl 9.30. Så ett tips är att hålla ett öga på Webhallen kl 9.30 varje dag.

Av muddiz
Skrivet av Mono:

Trailern till GTA V för PS5 fick ju sjukt mycket negativa tummar. Ingen som minns det?
76k tummar upp och 238k tummar ner. Folk vill inte ha ett GTA V igen utan ett GTA VI.

Antalet negativa reaktioner på den trailern tror jag också hade mycket att göra med att den såg väldigt "meh" ut. Det såg knappast ut att vara "expanded and enhanced".

Av muddiz
Skrivet av Squallie:

Sony skulle ju inte låta en uppgradera gratis först men blev pressade att tillåta det pga tidigare uttalanden, så nu blev det så här. Vill man ha ps5 fodral får man betala extra men annars är det bara tacka för det billigare priset.
I kommande titlar kommer uppgradering att kosta pengar.

Kommande titlar kommer förhoppningsvis inte släppas på PS4.

Av muddiz
Skrivet av Zeroastic:

Shit vad dåliga titlar, i synnerhet Tina som knappt borde finnas ens..

Ta tillbaka detdär! 😉 Jag och kompisarna hade många roliga timmar med det DLCt hösten 2013!
Edit: Men är inte alls sugen på att spela det igen ska tilläggas.

Av muddiz
Skrivet av The man swe 90:

Sådär då har jag installerat fläkten och vilken enorm skillnad blev det blev. Nu känns det inte längre som att det är en en enorm skillnad mellan min PS5 och Xbox Series X. Gällande fläktljudet som var sjukt irriterande , resultatet blev mycket bra.

Gjorde en video om det men var svårt och visa alla steg i detalj https://youtu.be/XTsQ2Rw0ukE då jag inte hade något stativ eller någon som kunde hålla i mobilen utöver mig själv då.

Det var nedan fläkt jag köpte https://www.amazon.com/gp/aw/d/B09LVRDBQY/ref=ya_aw_od_pi?ie=..., 632 kr blev det totalt

Kul att det gick bra!