Inlägg

Inlägg som Sampabowie har skrivit i forumet
Av Sampabowie
Skrivet av Yellowtown:

Jag har nu testat 6 andra ultrabooks som inte föll mig i smaken närmare så denna ger jag ett nytt försök efter dessa tester!

Jag har testat:
ASUS U500
Lenovo 2 olika (ej ultrabooks dock) (ena packade jag inte ens upp ska tilläggas)
SAMSUNG 700 - 900 serie
ASUS UX31A
ASUS UX32VD

Men ingen fick mig att gilla dom (mest för avsaknaden av HASWELL)

Men igentligen kvalitén genom lag!
Visst ASUS känns riktigt bra dock så hade jag även lite problem med dem, DOA osv. Samma med lenovo.
Samsungen hade jag igentligen inget emot dock tyckte jag inte riktigt om designen på dom.
Så därför ger jag denna en ny chans dock med ganska låga förväntningar, men tillägga så ska jag även testa denna längre än vad jag gjorde med den första! inte bara 2 timmar, jag hade lite förufattade meningar om den.
Så denna ska minst vara med i 2-3 dagar!

Sedan igentligen det stora minuset var Windows 8 men har nu lärt mig kunna det lite. Dock är startmeny ett måste i min mening!

Ok du verkar ha bra koll i alla fall! Låter ju lovande att du tänker ge den en ny chans.
Jag är den som är rätt tolerant med "små fel" på produkter.

Återkom gärna när du testat lite till.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av Yellowtown:

Jag köpte denna men vart inte nöjd med den! och skickade tillbaka den väldigt fort, Har nu dock ändrat mig och beställt en till igen för att testa igen efter att jag gått igenom 5 andra laptops som inte höll kvalitén.

Jag jämför mot mina MACs dock skall dennas användas som jobbdator!

Vad var det du inte gillade med den och hur kommer det sig att du bestämmer dig för att ge den ett nytt försök?

/S

Av Sampabowie

Hade min PS3 vertikalt placerad, den välte en 4-5 gånger. Ingenting hände. Kan ju inte vara så att skivan inte kan läsas ordentligt för att den är vertikalt placerad?

/S

Av Sampabowie

Yes tog och beställde en jag med! Prioriterade dock i7 istället för pekskärm vilket jag tycker är onödigt. Bra pris! Återstår att se om man blir nöjd

SVP1321C5E
Din konfiguration
Utan pekskärm
8 GB 1600 MT/s DDR3L-SDRAM
256 GB SATA Flash SSD
Intel® HD Graphics 4400
Batteritid upp till 7 timmar
Bakupplyst tangentbord
Integrerad NFC teknik
2x USB 3.0
Trådlöst LAN (IEEE 802.11abgn)
Intel® Core™ i7-4500U 1,8 GHz
33,7cm LED 1920x1080
Svart
Bluetooth® 4.0
Utan säkerhetsfunktioner
2 års garanti
Inget skydd
1 AC-adapter
Utan Adobe Creation
HDMI™-utgång
Ej Ethernet Wi-Fi®, VGA-dongel
Inget Adobe Lightroom 4
Office 365 Home Premium Trial
Windows 8
Nordisk
10.849 kr

Dold text
Av Sampabowie
Skrivet av Batman:

Oavsett om det är gratis eller inte finns det vissa här inne som tjuter som små bebisar så fort Windows 8 kommer på tal, ni bara måste få ur er all ilska som ligger och bublar inom er eller hur? Dom roligaste kommenterarna by far är dom i stil med:
Bra val att det är gratis, äntligen nånting som är positivt med det här skit os:et följt av en fajntig liten Som om ni vore tvugna att använda det, ja fast min dator kom faktiskt med Windows 8 förinstallerat, och nu vill inte ja ha kvar det. Nej men grattis, då kanske du skulle ha testat os:et innan du köpte datorn? Finns färdiga datorer hos vilken el-kedja som helst att testa. Så på grund av att en del av folket där ute har köpt en dator med fel os (som dom trots allt vet medföljde installerat) så känner dom sig nu tvugna att stanna kvar? Byt till windows 7 istället då, eller vad ni nu gillar. Att sitta här och gnälla spydiga kommentarer om exakt varenda nyhet ang. ämnet ger er ingenting än att ni får använda vid skärmen, som om ni är coola eller nåt.
Det är humor verkligen att läsa alla klagomål, verkligen.

Tycker ditt inlägg var mest humor. Tack.

/S

Av Sampabowie

Gillar verkligen mitt H2. Om ett test av detta är positivt så blir man bra sugen på att byta.

/S

Av Sampabowie

Om du säger att du testat olika minnen som du vet fungerar så skulle i alla fall jag börja ana att det är fel på moderkortet.

/S

Av Sampabowie

Säger som många andra, börjar allt mer bli lockande med en uppgradering till W8.

/S

Av Sampabowie

Jag gillar att det är lite utstickande, tråkigt med samma design på korten och kylarna hela tiden. För övrigt skulle det vara riktigt fint att äga ett Titan med den kylaren. Dock vet jag inte vad jag skulle ha för användningsområde för ett sådant kraftigt kort. Kanske återuppta 3D modelering och få schyssta renderingstider.

/S

Av Sampabowie

2000 kr för en optisk enhet och lite fler uttag. Dra mig bakom galler!

/S

Av Sampabowie
Skrivet av biominbio:

Tjena har försökt portforward min router idag 6 gånger. Men inget har lyckats. Gjort detta utom Static ip har redan static ip. http://www.youtube.com/watch?v=aMyzGEh38G0 . Men inget funkar vad gör jag för fel har dlink 655.

Istället för att öppna upp där det står "Port Forwarding" så finns det en flik inne på routern som heter "Virtual Server". Öppna upp porten där ska du se att det fungerar
Alternativt lägger in IP och port på både "Port Forwarding" samt "Virtual Server".
/S

Av Sampabowie
Skrivet av simon253:

Ja när det inte är något fel på varan.
Det finns inget som säger att en butik måste ta tillbaka en vara bara för att du inte är nöjd med den så länge den fungerar som den ska.

Att en butik måste ta tillbaka produkten har inget med saken att göra. Om han är missnöjd tycker jag att han ska ta kontakt med återförsäljaren för att försöka lösa det han är missnöjd med. Just sayin'.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av simon253:

Lämna tillbaka? vad är det förvärld du tror vi lever i ?
man kan ju inte säga: ööh a den presterar dåligt i 3D mark, jag vill ha ett nytt. det kallas girighet och är inte uppskattat av mej.

EDIT: kan finnas anledningar så som överclockning och drivrutiner.

Så att lämna tillbaka nått om man inte är nöjd med produkten är fel enligt dig?

/S

Av Sampabowie

Tycker det är riktigt skönt att det finns människor som inte viker sig för att företag hotar med Kronofogden och att till och med väcka åtal i Tingsrätt. Mycket bra jobbat!
Som tur är har jag aldrig handlat på ClickOk.se och kommer inte göra det i framtiden heller.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av seveP:

Min Razer Imperator är ca 2 Månader gammal men den har också börjat dubbelklicka! Jag tror inte att det är fel på skälva musen utan jag tror att det kan vara något i datorn.

Min Qpad 5K gamingmus har också börjat dubbelklicka vid enkelklick. Kontaktade Qpad supporten, dem säger att det är hårdvarufel och att jag ska reklamera musen.

/S

Av Sampabowie

Tänkt att köpa Sim City till flickvännen som pluggar ihjäl sig och måste få tankarna på annat än uppsatser och betyg.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av Aciero:

Ha i åtanke att om du har en OEM-licens av ditt operativsystem så kommer det inte att fungera längre då du bytt moderkort.

Kanske nåt du redan har koll på, men påpekar då jag själv råkade ut för detta för ett par år sedan

Går att lösa genom att kontakta Windows och säga att moderkortet är trasigt och att man bytt. Vet flera av mina polare som fixat det på det sättet.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av sebbe_1996:

Tja, Man kan säga att jag fått ett litet problem har haft min Iphone 4 i över ett år nu. Nu när jag skulle låsa upp den frös hela mobilen kan inte göra något alls. är de någon som kanske vet hur jag fixar de?

Testa att göra en så kallad "Hard reset" finns massor med klipp på youtube hur man gör.
Man håller ner lås-knappen och home knappen i 5 sekunder.
/S

Av Sampabowie
Skrivet av punchline82:

Razer är ju ett företag som specialiserats sej på gaming utrustning. Men deras Blackwidow har ju blåa brytare. Har hört att blåa inte är speciellt bra till gaming, eller har jag hört fel ? Vilka är att rekomendera (Alltså färgen på brytarna) om man ska köra spel och lite surf skrivning ?

Det där är väldigt individuellt, jag var runt och kände lite på dem innan jag bestämde mig. Vart röda brytare för mig. Har samma syfte som dig med tangentbordet alltså lite gaming och skrivande då och då.

Av Sampabowie
Skrivet av Pelllas:

Hur går det till om jag skulle RMA:a mitt kort? Jag köpte det på inet.se förra året, modellen är ett KFA2 GTX680, och denna modell har utgått.

Det ska gå på garanti som vanligt. Eftersom att modellen utgått så får du antingen pengarna tillbaka eller ett 680 av annan tillverkare inom samma prisklass.

/S