Inlägg

Inlägg som Sampabowie har skrivit i forumet
Av Sampabowie
Skrivet av racefactory:

de är 2 extra stickor? har 2st xms och 2 st kingston på 1gb var

Ok du måste kolla vad det är för hastighet och timings på stickorna, är det olika så är det rekommenderat att man inte skall blanda. Sen så kan det också vara så som ovanstående har skrivit, att ditt moderkort inte klarar att hantera det.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av racefactory:

Hej, min dator har 2x4gb XMS ram minnen och sedan så stoppar ja 1gbx2 (ej likadana som XMS) men då startar inte datorn den fastnar på windows startar.

Mitt moderkort är ett Gigabyte GA-35 DS4.

Man ska helst inte blanda RAM-minnen då det skapar konflikter, vilket det har gjort i det här fallet. Vad har du för specifikationer på XMS minnena samt de andra minnet?
Dessutom kommer du inte att märka av någon skillnad även fast du pillar in den där sista stickan.

/S

Av Sampabowie

Var sugen på att köpa GW2 innan man ser all möjliga trådar om att folk inte gillar spelet, att det inte finns något att stäva efter etc. Hur är det med de digitala kopiorna och har de fixat allt som de ville fixa innan de fortsatte att sälja de digitala kopiorna?

/S

Av Sampabowie
Skrivet av Ozzed:

OCZ har horribelt rykte i SSD branchen. Och med 60GB så får du inte plats med så mycket.. Men visst, den är snabbare än en hårddisk, se bara till att ha backup ifall det skulle gå fel.

Jag har sett dig skriva detta i många SSD trådar. Har du några som helst erfarenheter av OCZ SSD diskarna eftersom att du är så snabb på att uttala dig (ta inte detta på fel sätt, jag är ingen fanboy och jag vill heller inte skapa konflikter med någon annan). Vill bara veta eftersom att du är så snabb på att "varna" för OCZ.

EDIT: Att tillägga så äger jag en OCZ V ertex 4 själv och har inte haft en ända BSOD eller annat problem med den, är mycket nöjd med vad den presterar.
/S

Av Sampabowie
Skrivet av silicon111:

Ok men vad är problemet då? Eftersom det tydligen inte ska gå sönder genom CCC:s egna overdrive så behöver du ju inte bry dig om att avinstallera tills nya kommer eller hur? Ge mig namnet på grafikkorts-tillverkaren så ska jag kontakta dom själva och höra hur läget ligger till.

Edit: Inte för att jag missunnar dig på nåt sätt. bara nyfiken på deras policy.

Men i hans fall gick kortet sönder och jag är säker på att han inte vill uppleva samma sak igen (finns en risk för det). Så jag förstår inte hur du inte kan förstå vad problemet är?

/S

Av Sampabowie
Skrivet av prixt:

Min vän har många problem med datorn. Som t.ex:

Kraschar i CS:GO och kan inte ladda vissa banor.
Kan inte starta Dead Island.
Datorn hackar till ofta.
Många andra spel kraschar.
Firefox fuckar (Gammal version kanske?)
Och lite till...

Hans dator har: Intel Core 2 Duo, 4 GB ram och HD 4550. Sen Windows XP.
Både han och jag är osäkra vilka komponenter det är i den. Men detta är vad vi fick upp. Och vi båda vet att det är väldigt gamla saker. Grafikkortet har dom senaste drivrutinerna osv.
Det var ett tag sedan han formatera datorn också.

Men borde inte han kunna spela utan vissa problem? Med rejält nerdragna inställningar så klart. Vi båda tänkte lite om det är Windows XP som inte hänger med i svängarna. Men WinXP borde väl klara av det?

Men han kanske har planer att skaffa Win7. Kommer det förbättra nånting inom spel? Som CS:GO t.ex?

( vet att många kommer skriva: SLÄNG SKROTHÖGEN OCH SKAFFA EN VETTIG DATOR FÖR FAN!!! / Han har inga planer att köpa en ny dator just nu. Han har andra saker han måste ha pengar till. )

Skickades från m.sweclockers.com

Tycker att ni ska börja med att formatera datorn och dra om allt på nytt för att utesluta att det är fel på någon komponent.

Så hade jag tacklat problemet i alla fall.

EDIT: Hur ser tempsen ut när han spelar? Eftersom att det kraschar hela tiden under belastning kan det vara värt att kolla upp.

/S

Av Sampabowie

Tycker att du ska hämta hem ett program som övervakar temperaturerna i din dator. Det är lite svårt för oss andra att bedöma om din dator blir överhettad eller inte, det är många faktorer kring detta. Men jag kan på rak arm med inte så mycket kött på benen (nu fick jag till det) anta att det är så i detta fall, alltså att din dator blir överhettad.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av Corp:

Hej,
Har läst mycket om denna eIPS skärm och den verkar vara rätt poppis!

Vad jag förstår är den klockren till att läsa info, surfa, koda osv...

Men hur är den om man vill spela? Är ingen progamer och kommer inte köra de fetaste spelen på max men vill ändå kunna köra t.ex wow, sc2 som inte är så intensiva men vill givetvis även kunna köra lite fps spel som jag antar det kan vara det som man märker det på?

Vad tror ni? ska jag satsa på en sådan eller ska man sikta på något annat?

Jag spelar allt möjligt på min, FPS-spel och mycket Dota etc etc. Det är den bästa skärmen jag har ägt iaf. Ingenting att klaga på.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av hackeron:

Hej skulle behöva lite tips på bra svenska CS: GO servrar. Har ni några med låg latency som ni brukar spela på? Skriv dem här isåfall.

BrutalCS servrarna är alltid bra!

Av Sampabowie
Skrivet av Homie:

Tjo flöjt.
Jag skulle vilja binda scrollen i gw2. Det verkar inte gå. Jag har en g700 mus också och setpoint verkar inte heller kunna bidra. Någon som har ett tips på vad man kan göra?

Skickades från m.sweclockers.com

Fungerar det inte att binda scrollknappen så brukar det oftast betyda att du inte har programvaran för musen installerad.

/S

Av Sampabowie

Jag tog en kompis som hade grundläggande kunskaper till hjälp. Det är skönt att ha någon att bolla tankarna med och kunna diskutera med om det uppstår några motgångar i bygget.

Lycka till!

/S

Av Sampabowie

Smite beta key

Skrivet av QQmore:

Är det seriöst någon som fått en key av alla personer som skriver här?

Jag fick. Du har ett PM

Av Sampabowie

Jag tar hemskt gärna en nyckel

Av Sampabowie

Sjukt sugen på Smite. Finns det någon vänlig själ på sweclockers mån tro?

Av Sampabowie
Skrivet av R00t:

Swedbank havererade idag! ....inte så konstigt att du inte kom in. De gav inte heller någon plan för när tjänsterna skall fungera ordentligt igen.
Stackarn du gjorde ett dåligt val, swedbank är sveriges sämsta bank efter SEB idag. Jag ska avsluta mina konton hos dem inom månaden som kommer! Samt byta bank.

Har inte varit annat än haveri och haveri ...dåligt fungerande tjänster och fonder etc som stupar rakt ned på sista tiden.

Huh? Jag har alltid haft swedbank och har då inte vart med om några dåliga tjänster. De få gångerna det har havererat har det snabbt vart uppe igen och information gått ut till kunderna.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av SysGhost:

Måhända, men det hindrar inte CDON att dem tar in sommarjobbare på sitt lager.

Det var nog dagens dummaste, så du menar att CDON inte står som ansvariga och att man ska ha överseende med detta för att dem har sommarjobbare vid den här årstiden?

/S

Av Sampabowie

Fick 3 st mail utan nyckel, tyckte jag var relativt snabbt inne och tröck, men jaja, det är så läget är.

/S

Av Sampabowie

Förstår inte riktigt meningen med en elektronisk plånbok. Dessutom så såg jag att dem tar ut en överföringskostnad om man vill ha tillbaka de pengarna man satt över till WyWallet, det fick iaf mig till att inte använda den.

/S

Av Sampabowie
Skrivet av xfade:

Det är inga problem.

Något som brukar hända mig dock är att HDD'n spinner ner, det som händer då är att den behöver vakna igen om man tex stänger av datorn eller vill starta ett spel som ligger på hårddisken, detta tar ~2-5sekunder.

Dock blir det inga begränsningar pga detta om man bara kör mot SSD'n.

Går dessutom att ändra så den alltid är på om man vill i Energialternativen i Kontrollpanelen.

/S

Av Sampabowie

Använder detta till Google Chrome. Tycker det är riktigt nice då jag redan från början gillar mörka teman! Tack så mycket

/S