Inlägg

Inlägg som Medzii har skrivit i forumet
Av Medzii

En öl på detta känner jag ! Tackar för dagens avsnitt.

Av Medzii

Om man skulle skaffa sig ett anti virus snart kanske ?

Av Medzii

Borde det inte vara bättre att starta en Request tråd till avatarer / Bakgrunds bilder? Eller det kanske finns ?

Av Medzii

Tar gärna men antar att Murmelmannen var före här

Av Medzii

Jag ska ta och visa en bekant till mig som jobbar på 3 och se vad han säger (nej han är inte säljare). Om inte annat kan han föra det vidare till andra som jobbar där, rätt intressant och se hur flera anställda ställer sig till detta ändå.

Av Medzii
Skrivet av Fr1dd:

Ooh, sån hade jag på körskolan vilka bilar det är!

Av Medzii

Någon som vet ungefär leverans tid på en iPhone 4S ? Eller överlag från deras sida, vet att det står upp till fyra veckor på just iPhone men känns konstigt att just dom ska ha längre än övriga..

Av Medzii

Äldre CPU kylare, Thermaltake Volcano 5.

Hejsan, tänkte kika om det ligger något värde eller intresse i äldre CPU kylare, Exempelvis Volcano 5 från Theraltake och Cooler Master DP5-6I31C då styvfarsan kom hem med detta idag och han hittade i sitt garage. Värda att spara / sälja eller bara att kasta dom tror ni?

Obs! Ingen försäljning (om intresse finns) sker i denna tråd. Då får ni vänta tills de kommer ut på marknaden.

Av Medzii
Skrivet av johan1007:

Tack för era svar!
Medzii nämnde att det ska det finnas en på jula? Men jag kan inte hitta den stolen.
Är det någon som vet om den finns kvar?

Verkar som att dom tagit bort den ur sitt sortiment, men kan kolla med en kompis som jag vet har haft. Har han den kvar så är den säkert billig.. Fixar självklart bild med och så.

Av Medzii

Inga problem, dom är rätt svåra att hitta med kompakta tangenter tycker jag.

Av Medzii
Av Medzii

Vet förresten om en jula sportstol , är ju ingen vidare stol så men är ett bra pris på den. Men rekomenderar ändå Carcraft, om inte annat kan han kanske ta hem en billigt vid nästa import.

Av Medzii

Finns mycket sportstolar i kalmar, om du kikar med de som håller på med sportbilar, Ring Coffe Petterson på carcraft.

Av Medzii

Stort plus från er på MSI att komma ut till Svenska folket via forum! Välkomna!

Av Medzii

De där gillade jag starkt!

Av Medzii

Tänker nog faktiskt ge det ett försök, dock inte på huvud maskinen utan på en slaptop. Känns inte för genomtänkt till annat än surfplattor och liknande som många andra säger.

Av Medzii

2892 Stationär
2893 Stationär
2894 Laptop
2895 Laptop
2896 Laptop

Av Medzii

Ser redigt med bra ut detta Lycka till med resten !

Av Medzii

Har min favorit jag gör själv Klyftpotatis, Bea sås med fetaost fylld fläskfilé i färsk basilika och vitlöks marinad gärna en fin sallad till

Av Medzii

Film rigg!

Hejsan, Jag och några bekanta har tänkt ett tag nu och börjat förbättra oss innom de sporter vi utövar och vill börja filma det vi gör och slänga ihop lite amatör filmer, dock vill vi ju ha så bra kvallite som vi bara kan, Därför kollar jag här en sväng vad ni kan tipsa om.

Som det ser ut nu planerar vi:

2st GoPro (Nyare modellen)
1st Kamera liknande http://www.netonnet.se/art/foto/videokamera/videokamera-minne... den här. Har ni tips på bättre, Priset där för absolut inte överstiga 20 000kr

2st "Handkameror" där har vi räknat på en prislapp mellan 5 000 - 10 000kr +/- 500kr ni förstår. Kravet på dessa är, Kunna filma så hög kvallite som möjlig, ex 720 60fps, likt Gopro i princip. Zoomen är inte super viktigt men kanske 15-25 optisk någonstans borde man klara sig på. och kunna koppla in extern mikrofon!

Som många kanske tycker är detta ett stor inköp men vi vill göra detta nu och är 4-5 personer som kommer dela på kostanden för utrustningen och vi har räknat på 40 000kr ca plus en till Gopro det är ju runt 3500kr eller vad den ligger på nu..

Den stora anledningen till att vi vill ha så många kameror som möjligt i början är att kunna filma så många vinklar som möjligt och hitta rätta stuket så nu slipper ni fråga det, Nu kan ni bara rasa in med förslag tips och ideer om diverse kameror!

MVH