Inlägg

Inlägg som Medzii har skrivit i forumet
Av Medzii
Skrivet av Zeeron:

Tjena jag kan starkt rekommendera dig Toshiba satellite L750 - 1RD. Jag köpte den förra veckan.
15,6" skärm
intel core i5 processor 2.4ghz dual core
6gb ram
750gb hårddisk
Geforce gt 525m, 2gb
etc etc.

Jag kan spela battlefield 3, crysis 2, modern warfare 3 osv osv, allt på högsta/bästa grafik utan några som helst problem.
pris ca: 6500kr.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=1022177

Ta dig en titt

Inte dåligt att kunna lira BF3 på högsta grafik utan problem när du har 14 fps i bad company 2 Och Crysis 2 på 8.5 fps känns lagom jobbigt.

Av Medzii

Kan inte svara på rak arm vad som just orsakar ditt problem, men för mig och många andra så drar WoW just mer på CPU än någon annan komponent kanske är den som inte räcker till?

Av Medzii

Medzii90

Av Medzii

Finns en tråd där denna SSD nämns redan..
http://www.sweclockers.com/forum/6-lagring/1083630-januari-re...

Av Medzii

Enkel fråga, Varför snåla med Chassie om man kör en renderings dator med 6 st 5850 kort? Det är väl då man försöker hitta det optimala chassit för bra kylning och luft möjligheter även om det kostar bra med stålars?

Av Medzii

Bara en fråga vart har du fått tag på grafikkorten? Ingen ÅF jag har pratat med har fått in dom än och alla säger att det kommer högst troligt i slutet av denna månaden eller nästa :/

Av Medzii

Vill ha ska ha samma dag som det släpps...

Av Medzii

Letat chassie i 3 månader.. Har äntligen hittat de.. Recension och ut på marknaden tack!

Av Medzii

Varför ska ni skicka ut datorn om han ska häva köpet som han sagt? Är väl bara för han att kontakta kundtjänst och avbryta ordern helt? Är ju bara massa onödigt jobb med att skicka ut och retunera?

Av Medzii

Kanske att tänka på via mobilstaden:

OM MOBILSTADEN

Mobilstaden är en väletablerad leverantör av olåsta mobiltelefoner, mobiltillbehör och andra telekommunikations-produkter. Vi säljer exklusiva first-to-market enheter via vår hemsida www.mobilstaden.com. Mobilstaden erbjuder tjänster till ett brett utbud av privatkunder, företagskunder, organisationer, grossister och återförsäljare.

Mobilstaden som varumärke ägs av The Bargain Bay Limited (www.techbrands.co.nz), ett företag baserat i Nya Zeeland: Reg nr: 2395396. Bolaget bildades 2009 med en vision att erbjuda våra kunder högsta kvalitet på ett stort utbud av telefonmodeller och mobiltelefontillbehör till bättre priser. 50% av The Bargain Bay Limited ägs av svenska aktieinnehavare och svenska medborgare sitter även i styrelsen.

Våra svenska medarbetare driver Mobilstadens hemsida från Sverige och vi erbjuder svensk kundsupport. Alla priser är naturligtvis i svenska kronor och inklusive svensk moms. En svensk adapter medföljer varje köp och alla produkter är olåsta och därmed kompatibla för våra svenska kunders individuella val av nätverk.

Observera att i de telefoner vi säljer finns oftast inte svenska som menyspråk men engelska finns alltid att välja.

Vår affärside innebär att produkter köps in från hela världen beroende på kvalitet, värde och tillgänglighet och skickas från våra lager i Australien, Hongkong, Storbritannien och USA direkt till slutanvändaren via snabba och pålitliga budtjänster/kurirer som erbjuder live tracking.

Av Medzii

3 pin på mobo?

Av Medzii

Jag gjorde något liknande, dock var det kanske 2007 eller något.

Jag gick igenom lite vad det fanns för klasser, vad dom gjorde, vad man kan göra i spelet, vad en raid är, hur en raid funkar och de olika klassernas arbete inom en raid då. Sedan gick jag in lite på pvp och förklarade mig lite där, jag gjorde även så att jag loggade in, frågade 10-12 spelare tre stycken frågor, dom löd "Varför tycker du WoW är roligt?" "Hur blir du bemött av andra spelare?" och "Finns det många valmöjligheter beroende på vad du är intresserad av".

Av Medzii

När jag hjälpte en polare med att bygga bio rum så kollade vi upp det där med längden på HDMI, vi hittade flera källor exempelvis Digitalahemet, mycket surfande på minhembio och google. Max längd för att inte tappa signal (vad vi hittade) var 15meter, dock på HDMI 1.3 rekommenderade dom en max längd på 8-10meter.

Detta är den infon jag hittat och vi gick på när vi byggde vi har inte märkt av några om hellst problem än, dock är det väl lite dyrare och finare kablar än Ullared

Av Medzii

Alltså, Jag skulle ju rekommendera 4s pga att jag är lite "fanboy" men har haft iphone 3,3gs och 4. Tills min 4a pajade (Ring inte från höga höjder med alkohol i blodet.) , då gick jag och köpte mig en HTC Desire S för att ha tills 4s kom ut. Gillar verkligen inte Android, men är väl svårt att byta från OSX till Android. Då jag använder mig av både MacBook Pro och Ipad så gillar jag ju självklart kommunikatioen mellan dem.

Men nu vill du inte ha iPhone som jag fattade det. Då får jag hålla med majoriteten av denna tråd att gå all in på en SGS2, snabbare och smidigare android telefon får du leta efter. Som sagt, har bara extremt svårt för android. Men smaken är som baken som dom säger.

Av Medzii

Hoppas på mer updates idag

Av Medzii

Skit, nu blev det nya ram minnnen också ! Vem ska vi hoppa över att köpa julklappar till då?

Av Medzii

Skulle faktist vilja se printen..

Av Medzii

Draenor:
Aduix - Troll Mage, 85
Tjabo - Human Rogue (Fråga inte varför..), 65

Sunstrider:
Ónda - BloodElf Paladin, 81 (FD main)

Vashj:

Rhental - Undead DK, 80

Neptulon

Crwx - Human Warrior, 85

Tröttnade på att levla efter Magen och Warrioren

Av Medzii
Skrivet av Demonoidz:

Hellfire Peninsula?

haha ja, Var nämligen som så att jag har inte spelat sen i Juni, så tänkte att jag ska börja levla lite old fashion. börjar questa och greja. men det gick för slött. Har knappt använt mig av dungeon finder innan men började göra det och kände att ja men fan lite snabbare går det. Så tillslut stod man där i Hellfire Peninsula level 64 och dödade level 61 mobs -.-

Av Medzii

Jag kan med vara intresserad av en RAF. PMa mig ni som vill ha en partner!