Inlägg

Inlägg som Medzii har skrivit i forumet
Av Medzii

typ som idag, levlar roguen.. är level 64 och fortfarande questar i Hells Fire, skyller på dungeon systemet och skrattar åt mig själv Tyckte det va lite väl låg exp från mobsen

Av Medzii
Skrivet av Darker:

Sorry för Offtopic här i tråden, men jag fick ett sånt mail från blizzard och klickade på länken, det funkade utmärkt och jag fick 7 dagars speltid, Jag behöver inte oroa mig då väl? det är bara som du säger om det är en suspekt-lång url?

Det man verkligen ska kolla på som jag har reagerat på är några saker.

Vi spelar på EU servers, så varför skulle blizzard (US) skicka mail om att dom vill ha uppgifter..
Oftast i om du hovrar musen över länken (exempelvis hotmail) så ser du ju den rediga länken och kan konstatera att blizzard inte använder sig av. http://eu.battle.net/account/*randomblogg.html* (obs har faktist sett ett sånt )

Av Medzii

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=475991 cata?

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=207286

Tror det är dom priserna generellt som gäller ca 199kr. Kan ringa till en kompis imon på gamestop men tror inte det blir mycket billigare. Visserligen kanske du isåfall bara kan åka och hämta dom sedan hem och nöta

Av Medzii

Ålder: 21
Plattform: PC & Xbox360
Favoritspel: MMO, FPS och Motorsport. Mestadels WoW BF3 och Forza 4 just nu.

Av Medzii
Skrivet av Manneh:

http://www.sweclockers.com/annons/61440-asus-6950oc-2gb-vatte...
1700:- för referenskort. det är inte min annons, lägger bara fram flera alternativ.

Jo har sett den annonsen , har kollat runt på marknaden Tack för tipset dock!

Av Medzii
Skrivet av Grusburk:

Kan bli problem med ett till efter jul då dem kommer sluta göra 69xx efter 79xx har släppts.

Men bra väl älskar min 6950 i cf

Okej, men då får vi hoppas att det finns något kvar när man ska köpa dom. Är ju trotts allt inte långt kvar till jul så tror inte dom tar slut så fort

Av Medzii

Det blev ett 6950 blir eventuellt ett till efter jul om man inte får för sig något annat Tackar för era svar!

Av Medzii
Skrivet av Baersan:

det är krävande om man kör på ultra men inte äns 6970 kan kör 60 fps flyttande även fast det har 2GB vram så korten måste bli snabbare för att kunna utnyttja hela 2GB vram enligt mig.

Okej, har ju inte planerat att köra ultra heller så då borde man ju klara sig på 6950 2gb?

Skrivet av Lempi:

Vänta en månad tills 7xxx korten släpps så kommer även priset att gå ner.

Jo men problemet är att jag inte har något kort alls just nu så att sitta och dryga utan att kunna lira en månad till är rätt drygt

Av Medzii

Jo, det är å jag har fattat det med. och efter att ha kollat runt lite så verkar Bf3 speciellt rätt krävande på just vram?

Av Medzii

Såg att jag hade tagit fel länk. Rättat till det nu: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=624065 är det jag tänkte på, Kanske även skall tillägga att det finns planer på att köra det i CF efter jul.

Av Medzii

Bra pris för bra kort?

Hejsan, sitter och jagar nytt grafikkort och snubblade på detta: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=624065
är det ett bra pris för kortet? Det skall duga till BF3, WoW och MW3 främst. Obs är ingen som kör på massa full maxxade inställningar.

Tack på förhand

Av Medzii

Funderar på att uppgradera lite?

Hejsan, går i tankarna på att göra mig av med min Mac och uppgradera spel burken lite.
Det som saknas i den nu är enbart grafikkort igentligen.

Vad finns i burken nu kanske ni vill veta då?

Intel SB 2500k
4Gb ram
P67 mobo (kommer inte ihåg exakt vilket)
1Tb hdd.

Vad tycker ni man ska sattsa på, känner inte att ett GTX 580 känns redigt värt pengarna så ni behöver inte gnälla på det.
Även att om ni rekomenderar SLI/Crossfire behöver jag byta ut moderkortet. Funderar även på ett nytt chassie så ni kan ha det i tankarna.
Kanske även en SSD?

Vad får kalaset kosta? Ja det är en bra fråga, man ska väl inte snåla men ca 5000 kr kan va max gränsen gärna under det då

Av Medzii

Förlåt men hemsidans utseende är en total flopp. Ni säger att det bara är under utveckling,test och prövning i era försvar. Men som det nämnts innan så handlar allt om att satsa 110% in i ett project om man ska lyckas, även under "test perioden" är det extremt viktigt att första uttrycket av sidan är bra. Titta på Inet, Dustin, komplett. dom har små headers med logotyper, information och länkar integrerade vilket gör att dom sparar plats på sidan till det huvudsakliga. Även kan jag tycka att mötas av en informations text på hem skärmen av sidan är väldigt tråkigt. Går jag in på "byggdindator.com" då vet jag vad jag är ute efter och ser ingen anledning att ha en wall of text.

Fram med, Erbjudanden, liten nyhets ruta med mera, kundvagns knapp kanske vore att tänka på?

I övrigt namnet Byggdindator.com låter tyvärr i mina ögon som ett extremt försök från någon svensson som har en hobby verksamhet och tror att han kan sluta jobba på det. Namnet är väldigt viktigt, skulle tyvärr aldrig handla från Byggdindator.com även om jag sparade 2 timmar på att inte leta runt efter komponenter.

Mitt tips är att sätta sig ner med papper och penna på old fashion way, skriva ner massa namnförslag utan några .com/.se osv. För att sedan ta en kväll med alla om är involverade i projektet. Kanske även skissa upp sin hemsida på ett vitt papper innan man sätter sig med det på datorn. En ritning är alltid bra att ha.

Av Medzii

Jag handlade en tv där en gång. 2 månader, ingen tv.. Kontakatar dom, väntar 1 månad ingen tv eller pengar.. 4 månader senare får jag pengar.

Jag finner inget posetvit med dom.

Av Medzii

Tyvärr är det lite krux där, funkar från Mac > PC men inte andra hållet. Finns drivers som ska hjälpa.
Exempel: http://www.macdrive.com/products/macdrive/

Av Medzii
Skrivet av Likvid:

Du förstår som vanligt ingenting, jag menar mindre privligierade som inte har en Mac.

Nu drar du även in pengar i leken igen som ni alltid gör för att visa er duktiga, förresten jag betalar mer skatt än dig och har en laptop som är dubbelt så dyr som den värsta MBP, nöjd så? nu fick du känna på lite skryt du också.

Inte för att vara sån men den värsta MBP'n hamnar på ca 47 000kr för 17", i7 2.3 quad 8gb ram 512gb SSD, Antiflex skärm, thunderbolt. Detta är utan andra tillägg, så vad får man för laptop för 94 000.. Hoppas den är framtidssäker.

Och till andra JA! det är dyrt och skulle själv inte ge det för den

Av Medzii
Skrivet av Likvid:

Ok, jag har en kollega på jobbet som har en MBP privat, hans signatur i alla hans mail är "Sent from my Macbook Pro 2011 Edition Signed By Steve Jobs"

Vad säger det dig om personen? förstår du att man stör sig på detta?

Ja den signaturen var lite mer skrytsam, det säger jag absolut inget om. Hade det stått enbart "Sent from my Macbook Pro" tror jag inte jag hade reagerat på det ens.. Men som sagt det var lite väl att ta i. Så ja på just det har jag förståelse.

Av Medzii
Skrivet av Likvid:

För att du vill markera för alla andra att du har en iPhone och är så viktigare och bättre än andra, lägg ner prestigeattityden.

För det första så markerar jag inte för andra att jag har en Iphone genom att Apple själva har gjort en funktion som visar i ett relativt bra ändamål att det är skrivet från en mobiltelefon. Okej förlåt vi stänger av funktionen det löser ju svält på jorden, Tror faktist inte så många väljer att skryta med Iphones längre, Var väl coolt i början när 3G'n kom till Sverige men nu är det ju en så pass vanlig telefon så att tror inte så många bryr sig nu mera. Jag har min signatur kvar i epost funktionen.

Har även orginal ringsignal och sms signalen bör jag byta dom eftersom det markerar tydligt på stan att jag har Iphone?

Och som jag sa i tidigare inlägg. Sluta använd facebook via mobilen där markeras det tydligt "Via Iphone/Via Android" Skulle det varit bättre om det stod
"Via Ios/Via Android"?

Av Medzii
Skrivet av ginux1234:

Precis, när jag istället mailar från Outlook står både mitt namn, befattning, företagsnamn och telefonnummer längst ner i mitt mail.

Betyder det här att jag skryter med att ha ett namn?

Ja men ungefär. Du skryter med att du har ett namn och ett telefonnummer. Det är inte bra.

Skrivet av Agonotheta:

Nej lilla vännen!
Det står inte Sent från HTC.
Och skulle det göra det skulle jag aldrig låta det stå kvar. Hade hellre lämnat tillbaka telefonen än att ha en skrytsignatur.

Då kan du åka och byta då? Om du exempelvis lägger upp en status på Facebook från din mobil står det ju "1 minut sedan via Android" Det känns lite som en signatur eller vad du kallar.. Skryta

Sen det här som kommer fram mycket i tråden, "Dom säger inte att dom har en mobil dom säger att dom har en Iphone"

Inte kommer det väl någon på stan och säger:
- Näe men tjena länge sen... bla bla Jobbigt snack om livet och rosa hästar
- Men du? Har du en Iphone så jag kan ringa dig från min Iphone?
- Nej jag har "bara" en mobil telefon.

Och sen allt tjat om alla specs i mobilen, Inte fan behöver du väl egentligen 32GB minne för att lägga in 200 kontakter var av 20 du verkligen känner för att kunna ringa och skicka sms med dom? Nej och du behöver inte heller dubbla kärnor för att kunna knappa in SOS om det krisar.

Jag tycker att detta har spårat ur totalt i världen med mobiltelefoner och annat skickt. Tacka vet jag när man hade 3310an från nokia och man körde med "poly tones" och ruttna mms. Men redan då var ju fanboy snacket igång mellan Sony Ericsson och Nokia?

Av Medzii
Skrivet av Agonotheta:

Ja jag har ett hat, men inte mot Apples produkter direkt utan snarare dess användare.
Att de alltid måste visa sig, "min iPhone, min iMac".
I alla mail står det "skickat från min iPhone". Det räcker nu!
Det är väldigt uttjatat. Hade ni dämpat er hade hatet nog försvunnit.

De där argumentet känns ju lite fel?
Då kan ju exakt ALLA som sitter på detta forumet plocka bort sina specs i signaturerna på va dom har för komponenter i pc'n?

Vad är det som är fel med att jag mailar dig från min iphone och det står "Skickat från min iPhone" för att det är förprogramerat som att skicka mail från outlook om man nu använder det?