Inlägg

Inlägg som filipblom har skrivit i forumet
Av filipblom
Av filipblom

bilden vart helt skev av någon anledning

Av filipblom

http://i.imgur.com/XOdaQMp.jpg

Bilden på stadion är från Emirates Stadium i London och det är jag som är fotografen.

Av filipblom

http://i.imgur.com/6uX0WgC.jpg

Här kommer mitt bidrag Finns många riktigt fina här inne!

Av filipblom

Här kommer mitt förstra bidrag

http://i.imgur.com/0JecUlA.jpg

Av filipblom
Skrivet av Jalle64:

En av de vita då?

aah, precis

Av filipblom
Skrivet av Jalle64:

Till vilken SATA-port har du kopplat din SSD?

Sitter i första SATA porten, en av dem som är 6,0 Gbit/s

Av filipblom

http://i.imgur.com/pRB3CmJ.png

Har nu slagit på AHCI i regedit! Nu bootar den mycket snabbare och får även bättre resultat Cheers!

Av filipblom
Skrivet av Jalle64:

Du har PCI-IDE igång och inte AHCI som ju behövs för lite bättre SSD-hantering.

OFFTopic: Varför kör du tyskspråkigt i testprogrammet?

aah, jag såg nu att det var IDE i UEFI.. Så man måste ändra till AHCI varje gång man kör en ny installation? För jag vet att jag ändrade det där när jag installerade W7 första gången på ssd'n? Så nu ska jag ändra till AHCI på alla sata-portar och installera om W7 igen?

haha, jag ändrar till engelska hela tiden, men den stannar på tyska

Av filipblom
Skrivet av anon81912:

Det där ser ganska dåligt ut. Är du säker på att du har AHCI på. Hur ser det ut jämfört med andra som testat samma hårddisk?

http://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2013/10/asssd.png

Det är ju bra mkt sämre än den där iaf..

Av filipblom

http://i.imgur.com/WWK23dj.png

Är inte det där lite väl dålig resultat?

Av filipblom

ssd bootar segt!

Halloj, har stött på ett litet problem som stör mig lite grann... Riktigt i landsproblem..

För några dagar sedan så pajade mina ram, trodde först inte att det var dem som strulade.. När windows precis skulle börja boota så fick jag blue screen och datorn stängdes av, så min första tanke var att det hade blivit något strul med ssd'n och installationen av windows.. Eftersom jag aldrig har dragit en ominstallation av OS förut på en ssd så följde jag en guide här från sweclockers där man skrev:

"Stäng av datorn
Koppla ur HDD
Starta från Windows-skivan
Välj SSDn när du kan
Ta bort partitionen som finns där
Installera windows på enda alternativet som finns kvar
När installationen är färdig, stäng av och koppla in HDDn"

Sen efter det så var det fortfarande problemet kvar.. Och då fick jag svaret på att det var mina RAM som var paj.. Så allt jag gjorde med ssd'n var ju helt i onödan! Men nu fungerar allting som vanligt igen, förutom att windows bootar kanske 10 sek långsammare än va den gjorde innan allt började krångla.

Jag satt och försökte hitta något som kunde berätta varför det blev så, så skrev folk att man skulle så på TRIM men det var redan påslaget hos mig.. Så nu vet jag inte vad som är felet.. Visst, det är världens töntigaste problem att behöva vänta 10 sek längre.. Men det känns ju så konstigt att det ska gå segare efter allt det här?

Är det något jag har missat eller vad?

MVH

Av filipblom

Åh herregud, det var mina nya ramminnen som spökade.. Orkar inte... Nu har man installerat om och hållit på i flera timmar! Prövade mina gamla, och då gick datorn igång på momangen!

Av filipblom

Bluescreen!

HJÄLP!

Imorse så tänkte jag kolla uppdateringar för min dator, drog igång MSI live update och började scanna igenom! Där fanns det en hel del nya saker att uppdatera. Drog igång första som var ms bios tror jag det stod och när installationen var på +90% så fick jag felmeddelande att installationen inte gick att fullborda, tryckte på OK och så stängdes hela datorn ner... Nu när jag försöker starta datorn igen, så precis när jag kommer till windows loggan så får jag bluescreen!

Jag har försökt att reparera datorn, göra en återställning och även nu installerat om windows på min SSD.. Trodde att omformateringen skulle fungera eftersom jag kom in i windows och kunde börja installera alla drivrutiner osv. Men när jag startade om datorn för att alla drivrutiner skulle gå igång, då får jag samma bluescreen som jag hade innan!

Är det någon som har en aning om vad som kan vara fel? Köpte för övrigt nya ramminnen för 2 veckor sedan, men det ska väl inte börja spöka nu?

MVH

Av filipblom

http://i.imgur.com/vFIwu78.jpg?1

Här tillbringas det en hel del tid! Det som syns på bilden är:

  • LG W2363D 120hz

  • Dell Ultrasharp u2312hm

  • Microsoft Sidewinder x4

  • Logitech G600

  • Microsoft trådlös 360 kontroll

  • Mitt bästa köp någonsin, mina Corsair Vengeance 2000!

Av filipblom

Vart finner man denna adapter alla pratar om? har suttit och letat omkring men finner banne mig ingenting! Vill kunna använda mina trådlösa till datorn Är det någon som vet som även har lust att länka någon sida som säljer en sådan?

Av filipblom

Assassins creed revelations 360 kontroll

Hallå hallå! I natt så slog jag till med att köpa assassins creed revelations på steam. Jag lirade precis lite SP och där fungerade min 360 kontroll helt lysande med alla knappar osv... Men när jag går in i MP för att lira, så är alla kontroller helt knasiga, jag har bindat om det mesta men jag kan inte binda dem stora "pekfingerknapparna" LT och RT!

Är det någon som vet vad man kan göra för att fixa det här?!

MVH

Av filipblom

Lägger till fråga!

Har nu klockat min 2500k till 4.2ghz / 1.2v och då ligger temperaturen mellan 60-70 grader i full load! Det är väl ändå ett hyfsat resultat i ett R3 chassi med full ljudisolering?

Av filipblom

Hm, låter som det är ganska normalt då Har även all ljudisolering i mitt R3 så lär kanske vara det som fixar upp det lite då.. Får pröva ett tag till att köra så här och pröva överklocka lite och se vart man hamnar innan man börjar pilla med den där extremt stora kylaren igen

Av filipblom

NH-U12P SE2 Problem

Hallå hallå! Har idag tryckt in ett NH-U12P SE2 kylare i mitt Define R3 chassi för att kyla 2500k! När jag läste alla omdömen om kylaren på inet så sa alla hur låg temp dem fick med den osv. i idle så som load!

Här sitter man själv på 35°-40° i idle och 50°-55° när man lirar BF3. Är detta okay eller alldeles för hög temp för en oklockad 2500k?

LÄGGER TILL EN FRÅGA NU

Har nu klockat min 2500k till 4.2ghz / 1.2v och då ligger temperaturen mellan 60-70 grader i full load! Det är väl ändå ett hyfsat resultat i ett R3 chassi med full ljudisolering?