Inlägg

Inlägg som Fakkahe har skrivit i forumet
Av Fakkahe
Skrivet av zacke08:

Det låter ju logiskt då datorn inte startar. Hade processorn var trasig hade väl datorn ändå startat men inte kunnat fungera?

Absolut, datorn hade startat men BSOD direkt.. Eller bara pipit och stängt av sig själv. Hoppas på det bästa nu bara att agget ej tog med sig andra komponenter!

Håller tummarna för dig

Av Fakkahe
Skrivet av Azrof90:

Kanske det.. Har ju CPU-Z men där ser det ut som vanligt atm...
http://i.imgur.com/0BvIDRq.png

Bara nojjig att jag ställt in nåt galet
Än så länge har det ju gått bra och inga problem med temps heller

Vem vet du kanske ha en super mega exemplar utav i5 2500k som klockar upp sig i load

Av Fakkahe
Skrivet av Supermeatboy:

Det är oftast 2 gb på dom för det är ju 2 st 4850 i ett kort så att säga

Är det inte 1gb bara då? Fast man kör kort i sli/xfire så har man fortfarande bara 1gb ram eller hur mycket man nu har på ena kortet? 4850 har väl inte dubbla gpuer?

Rätta gärna mig om jag har fel då jag ej vet mycket om gamla gpuer och kan vara helt ute och segla, isf ursäkta mig!

EDIT: AH nvm fick svar på tal ^^
http://www.sweclockers.com/nyhet/8462-ny-version-av-radeon-hd...

Av Fakkahe
Skrivet av Azrof90:

Hej!
Jag sitter på burken i sign. Normalt sett har jag min processor klockad till 4,4 GHz, men har under sommaren haft den på stcok, mestadels för att jag inte spelat så mycket. Nu när BF4 Betan släppdes klockade jag som vanligt upp den till 4,4GHz. Har alltid tyckt att de varit en ok nivå eftersom jag hoppas på lite längre livslängd då jag knappt behöver röra volten. Har kört med den såhår ett par timmmar i BF utan problem. Körde dock nyss ett game Dota2 och efter matchen såg jag att processorn hade körts i 5249,1MHz! Vad hände där?
Följde iSw3de guide i vintras då jag köpte ny kylare och har inte sett något liknande tidigare... Kanske HWmonitor som flippade ut och gav mig tokiga siffror, eller så får jag klocka upp den tilll 5,2 och joina 5GHz klubben? Någon som varit med om nåt liknande eller vet vad det kan vara?
Printscreen

Ladda ner Cpu-z och titta igen måste varit något bugg ^^

Av Fakkahe

Agget har nog rykt tyvärr :/ Bara en tidsfråga tills mitt gör det med AXP skit är inget att lita på haha

Av Fakkahe
Skrivet av Supermeatboy:

Det har 2 gb av VRAM.

Vad har du fått för super speciell edition delux exemplar?

EDIT: Gör som mig ist kör 2 stk 285 i sli så kan du iaf köra bf3 på high ^^
Kostar runt 600 kr för båda korten

Av Fakkahe

Haha vilket underbart fel! Skulle inte vilja säga det till min ISP iaf ;D Nu kan du hosta en spel server hemma hos dig utan som helst problem ^^

Av Fakkahe
Skrivet av zikko:

har inga exakta siffror men när jag spelar i 5760x1080p så ligger min 8350 på ca 75% load på alla 8 kärnorna i high, den är bara clockad till 4,3ghz så i princip stock..

De där lät ju otroligt bra, äntligen kan amds processorer utnyttjas till fullo!

Skrivet av bl00keRs:

Den presterar lika bra som Intels 2nd och 3th i5/i7 och 5fps sämre än Haswell men... bara på ett NVIDIA kort som t ex ett GTX770. Med ett HD7970 GE som presterar samma med Intel CPU mot ett GTX770, FX-83xx får mellan 15-20fps mindre. Kan posta två stora benchmarks på processorer tillsammans med båda kort men du måste vänta 3 timmar innan jag gör det.

Okok tack för informationen! Låter väldigt lovade tbh! Absolut mer än gärna om du nu orkar och ha tid

Av Fakkahe

Någon som vet något ännu? Någon benchmark vet att det bara är beta men vill verkligen veta om AMDs CPU är optimerade i bf4!

Av Fakkahe
Skrivet av AndersBlomdahl:

är det trådlöst du är ute efter så ska väl G700s va en av de bättre att få tag på http://www.dustinhome.se/product/5010743451/logitech-g700s-wi...
och musmatta som funkar väldigt bra och har enorm kvalitet är Goliathus finns som speed och controll i flera olika storlekar http://www.maxfps.se/produkt/6462
använder själv den jag länka.

Rekommenderar totalt G700S! Sensorn är helt underbar!

Av Fakkahe

För er som undrar så löste jag detta med att sätta i gång High Preformance Ccomputing i bios.

Av Fakkahe

AMD Klockar ner sig utan anledning. Alla Save states OFF

http://i.imgur.com/riIK2E9.jpg

Ja som ni ser så förklarar bilden och topic de mesta.. Varför händer det såhär? Jag blir galen har försökt med allt känns det som QnQ är av och core state är av lik förbannat så klockar den ner sig?

Mvh
Sebastian

Av Fakkahe
Skrivet av Exxelent:

Verkar ha fungerande internet nu iaf. Får se ikväll om problemet återstår. Vad gör programmet egentligen? Har försökt hitta någon dokumentation. Ser bara massa ip-adresser som man inte hinner läsa

Om det är massa ip adresser som spammas väldigt snabbt så är det ddos! De reducerar och blockerar de ip adresser som skickar för många TCP packets och även UDP packets! Är det något mer som är oklart är de bara att fråga

Av Fakkahe

Flaskar AMD 8320 285 i sli?

Tjena, när jag sitter och lirar borderlands 2 så får jag inte 99% usage på båda mina grafikkort utan ena ligger på 50-60% Medans mitt andra ligger på 70-80% Har även tittat på CPU usage och den är inte ens i närheten av 50% den är även klockad i 4,2ghz. Drivers är uppdaterade och allt..

Någon som vet vad som kan vara fel?

Mvh
Sebastian

Av Fakkahe
Skrivet av Exxelent:

Ska kika! Tack för tipset, återkommer.

Har en DIR-655 , kör med senaste. Verkar hoppa igång om jag pingar hemsidor, i värsta fall får jag koda lite bash Återkommer med svar

Hmm... Jag rekommendera dig för att utesluta om det är ddos elr vilken syn flood som helst så testa köra http://www.beethink.com/antiddos.htm

Detta programmet använde jag när jag blev ddosad när jag hade en spel server. Dock funkade ej programmet när jag hade routern i så kö direkt via fiberdosan och titta på protokollet och se om det är ddos. Säg till om du har några problem med programmet så hjälper jag gärna till!

Mvh
Sebastian

Av Fakkahe

Titta så det inte är massa skit damm eller smuts i DIMM slotsten köp tryckluft och kör igenom alla ddr3 slotsen. Kan mycket väl vara något oartigt som ligger där och lurar!

EDIT: Även bios uppdatering kanske fixar biffen?

Ha de bäst
Mvh
Sebbe

Av Fakkahe

Lego Racers helt klart! :>

Av Fakkahe
Skrivet av Exxelent:

Tjenna!

Mitt internet har spökat de senaste dagarna. I måndags mellan 23:00-10:30 var internet nere. Och nu ikväll ungefär samma tid. Kan pinga hemsidor via CMD utan problem men inte surfa eller använda andra applikationer.

Internet lägger av var och varannan minut, ibland fungerar det. Ibland inte. Har testat att byta DNS nu till googles, verkade inte fungera.

Router logg ifall det kan hjälpa.
http://imgur.com/S3zPWgH.png

Routern dör om du blir ddosad så tror ej att det är ddos. Uppdatera firmware på routern så löser det sig nog ska du se

Av Fakkahe
Skrivet av Gigabyte_Rasmus:

Hejsan

Det verkar vara fel i produktinformationen som står angiven på hemsidan. Vi håller på att undersöka detta tillsammans med NetOnNet.

Är det några av de sakerna du saknar som stod att de skulle följa med, så kan jag skicka detta direkt till dig. Vi har en hel del saker i Malmö och du bör ha de imorgon, om du hinner svara mig innan kl 18.00 (då postlådan töms då).

Skicka ett PM om du behöver något.

Ber om ursäkt över detta!

Tjena! Fy vad underbart! jag skickade pm till dig!

Mvh
Sebastian

Av Fakkahe
Skrivet av tomle:

Ibland kan det vara så att man har fått ett returex där den förra kunden "glömt" att returnera några delar.
Hände mig när jag köpte ett moderkort på Webhallen, några CPU-pinnar var böjda och SATA-kablarna saknades. Märkte detta först när jag kommit hem, de var inte jättepigga på att byta ut kortet men jag stod på mig och sa att det hade varit så när jag fick det så det löste sig.

Så ska det absolut inte vara, då ska det stå att det är demo ex på det. Du skulle egentligen sagt till att du vill ha någon ersättning för väntan!