Inlägg

Inlägg som Arvidbod har skrivit i forumet
Av Arvidbod

Dessa reportage är mycket intressanta!

Lägg mycket krut på mer av detta.

Av Arvidbod

Vad ska du med så mycket lagringsplats till?

Av Arvidbod

Mycket trevligt och intressant

Av Arvidbod
Skrivet av pepefatha:

Nu åker denna skitburk tillbaka till Sony. Klarar ju bannemig inte av någonting. Tappar kontakten med min externa HDD, ljudet laggar sönder och muspekaren "fryser fast". Streamingtjänster fungerar mycket dåligt.

Tur att det verkar gå smidigt till om man vill göra ett återköp.

Skickades från m.sweclockers.com

Har du en i5a i din? För jag har inte haft något problem med lagg eller frysningar. Kör i Balanserat energiläge med fläkten på silent.

Av Arvidbod
Skrivet av issue:

finns TPM i denna? i US shop kan man lägga till det men jag hittar ingen info i den svenska shoppen.

EDIT: såg nu, lägger man till win 8 pro så får man med TPM

TPM?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Arvidbod
Skrivet av Mcgreag:

Beställde min igår och tog med i7 bland annat på grund av att de gav kortare leveransdatum än med i5. Måste dock säga att jag är lite skeptisk till att de kan hålla vad de lovat då de säger leverans 14-15/8, låter helt enkelt för bra för att vara sant Förnärvarande säger deras hemsida: "Tillverkningen av din enhet har påbörjats i fabriken" så vi får väl se.

Någon som vet hur/när TNT levererar? Jobbar kväll torsdag-tisdag så det vore lite tråkigt om de försökte leverera kvällstid.

Meh! Jag bokade med i7 den 10:e. Min order har fortfarande inte börjat "tillverkas". Får ringa och kolla hur det går för dom...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Arvidbod

Beställde min den 10:e har inte sätt någon ändring eller progress på ordern. Ser allt ok ut?
Leverans datum är på 27-28:e. (Fick gå ner en bit på sidan för att inte visa ordernunmer)

https://www.dropbox.com/s/4blb0jn25khf9v6/2013-08-12%2018.00.36.png

Skickades från m.sweclockers.com

Av Arvidbod

Att få 60 fps i max upplösningen (1080p) blir nog svårt. Skulle gissa på 20-30 fps. Men ifall du sänker till 720p (kommer fortfarande se bra ut på 13") är det säkert helt möjligt.
Såg ett test mellan SVP 13" (i5) och MBA 13" (som har HD5000/i7) i Diablo 3. I 720p på SVP (såg lika bra ut som MBA med max upplösning) fick hon 30 fps medans MBA bara lyckades få 7-10 mer. Och då var SVP bara en i5 som har en lägre klockad GPU än i7. Så med i7 (hd4400) är prestanda skillnaden kanske 5-7% till i7(hd5000).

Men vill du verkligen spela på 13"?

Edit: Spelar inte lol. Så jag visste inte att det var så lättdrivet. Tydligen så kunde hd4000 driva det i 720p. Så hd4400 borde kunna driva det i 1080p men garanterat med 60+fps vid 720p. Källa: http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3...

Av Arvidbod

Fick inga felmeddelanden och är fortfarande på "beställningen bearbetas". Det står även att mitt kort kommer debiteras inom 48 i order mailet.

Sony Store är nere för underhåll. Så det kan kanske ha någonting med saken att göra.

Av Arvidbod

Efter att ha läst hela tråden bestämde jag mig för att också lägga en order.

Vart: Carbon, i7, 256gb, 8gb RAM, Win8 Pro och Extrabatteri.

Av Arvidbod

Då är ju den här datorn helt perfekt för dig

Av Arvidbod

Jag har inte hunnit pröva olika sorters anvendning ännu men jag skulle säga att 4-5 timmar vid vanlig användning och minst 2,5 vid film/lättare spel.

En sak jag lademärke till var att man får betydligt bättre prestanda när man stoppa i väggladdaren (vet att det brukar skillja sig). Men jag tror att det är mer än vanligt.
Dock så behöver jag bara prestanda där jag kan ha laddaren i, annars kommer den bara användas till studier.

Av Arvidbod
Skrivet av JvD:

Oooooo, grymt! Vart köpte du den? Vad är ditt första intryck?

Första intrycket var kvalité (något glansig skärm)
Sen när den var igång så var den riktigt kvick (dock lite seg hårddisk). Men den är inget som är omöjligt eller dyrt att byta ut.

Annars funkar den riktigt bra Prövade för skojs skull att installera BFBC2 via steam. Det flöt på mycket bättre än väntat. (alla inställningar på medium)Någon framedrop vid explotioner eller när husen rasar, men annars flöt det felfritt helatiden på en 24" full hd skärm via hdmi utgången.

Jag köpte den på komplett.se

Av Arvidbod
Skrivet av JvD:

De första borde väl kanske få sina 1215N idag, ser att de finns inne hos leverantör och möjligen någon återförsäljare. Så snart får vi svar på frågan om USB 3.0 eller ej.

Jag har min 1215n i handen, och det är två stycken (blå) USB 3.0 portar på sidan.