Inlägg

Inlägg som nils45 har skrivit i forumet
Av nils45
Skrivet av frippe86:

@nils45:

Vilken sida beställde du ifrån?

Jag beställde det ifrån https://www.scan.co.uk/products/msi-geforce-gtx-1080-gaming-x.... 6672,83 Svenska riksdaler. Jag fick den inom 2 dagar. Jag bor inte i England, utan hade en kompis som skulle till Sverige och som tog med sig det hem hit till Sverige.

Av nils45

Har beställt mitt ifrån London nu :), dom hade det i lager, och det kostar tusen kronor billigare än i Sverige. Det känns som det är något fel på leveransen till Sverige, att vänta 2 månader är skandal.

Av nils45

Finns många dåliga filmer, men de filmer som tar priset av ren skit är filmer som Company Of Heroes, http://www.imdb.com/title/tt2555426/?ref_=nm_flmg_act_73, där man använder avdankade skådespelare och helt talanglösa manusförfattare. I usa finns det ju ett bolag som gör B filmer med liknande namn som stora filmer, dom har blivit stämda ett antal gånger. Produktionen är väldigt ytlig, där det handlar om att anlita billiga studenter till skådespelare som inte är medvetna om att det är en B film dom gör, eller att anlita avdankade gamla A/B skådisar, och produktions tiden ligger väl på 5 arbetsdagar. Den är riktigt plågsam och se.

Trailern:

https://www.youtube.com/watch?v=uMOBJViP__U

Av nils45

Jag tänkte beställa en MSI GeForce GTX 1080 Gaming X från Komplett, jag har väntat i 2 månader nu på att beställa. Komplett skrev att de skulle få in ett par nu den 23, men har nu ändrat till den 30nde, då ska dom få in "99st". Vet inte ifall jag vågar beställa, då allting verkar vara väldigt löst.

Av nils45

Busschaufförer tänker inte så mycket själva :), det handlar om att köra sin rutt utan förseningar, det är just det där med förseningar som förmodligen gjorde att han fortsatte köra.

Av nils45
Skrivet av gundeboy:

Jag undrar vilken ni tycker om mest pasta, ris eller potatis. Själv så älskar man Pasta detta på grund utav att den smakar bäst i min mun och det finns inte några direkta nackdelar med den som till exempel potatis tar år att koka och skala, pasta går på 10 min underbart.

Vilken gillar ni??? Också varför ni tycker som ni tycker skulle vara nice att veta.

Ris är väldigt effektivt om man vill gå ner i vikt, eller vill hålla vikten jämn :), allt man behöver göra är att välja ett gott kött och en god sås, fläskfilé/kyckling/fläskytterfilé/kassler. Blanda sedan in sallad i ris-smeten och du kommer inte känna av smaken av bara ris, speciellt inte med en god sås. Jag säger, Ris är de mest effektivaste men pasta är det godaste, potatis är torrt och är bara gott med en god sås till.

Av nils45

Jag vill också ha ett :/

Av nils45

Värdelöst. Hela poängen med att köpa ett 1080 nu är för att skippa 1080Ti, nu kan man ju lika väl vänta på 1080Ti.

Av nils45
Skrivet av videopac:

som man inte kan påverka.

Håller inte med om det sista.

Av nils45

Tråkigt att man måste vänta 1 månad+ extra efter release för att få ett kort år 2016. Jag har väntat med att beställa

Av nils45

Varför beter sig "Vuxna" svenska människor som barn? Varför tävlar "vuxna" människor mot varandra när det gäller allt från status, pengar, störst hus, bil etc.? Varför all denna snobbighet och klassindelning? Hur kan man som vuxen inte skratta åt sig själv om man ägnar sig åt såna här saker? När jag var liten trodde jag vuxna var mogna, ordentliga, personer jag såg upp till, tills jag insåg att 95% av vuxna Svenskar är kvar i högstadiet. Som Svensk, och som har blivit uppväxt lite utanför storstäder, så kan jag inte förstå mig på denna extrema omogenhet som finns bland storstäder. Och varför är Vuxna så egoistiska? Varför bryr sig folk bara om sig själva och skiter i andra, och sedan skrattar andra i ansikte? Varför är 98% av Vuxna elaka? Varför är inte Vuxna människor snälla, smarta och mogna? Varför är politikerna dumma i huvudet och beter sig som små barn? Varför består Aftonbladet/Expressen utav små ungar till journalister som inte kan ett skit, och som bara har fått den position dom har för deras föräldrar är kuk rika? Varför är media så extremt ointelligenta? Och vuxna människor i övrigt?

Av nils45
Av nils45

Någon som vet om dessa 6599:- korten kommer kmma tillbaka? Rimligt pris iaf! Jag hann inte beställa, men sitter och väntar på det kortet. Orkar inte bajsa ut 1500:- extra på ingenting.

Av nils45

Gtx 1080. Sen när Gtx 1080Ti kommer så köper du ett till gtx 1080 för billigare pris och kör SLI med mycket högre FPS än ett 1080Ti. Ekonomisk vinst!

Av nils45
Skrivet av slotte:

Underbart vackert! Helt fantastiskt. Älskar Sverige!

Av nils45
Skrivet av Netforce:

gillar inte dö i spel.. finnes det nåt eazy mode i DS III? :S bara för kunna gå igenom spelet med antalet death

Typ. Du kan ha andra spelare med dig på ditt äventyr, så kallade Phantoms, som är andra spelare genom online (coop). Detta är betydligt roligare om man vill ha det lite lättare och roligare för sig.

Skrivet av Tobbbe__:

Tjena! Finns det någon gräns i spelet för högsta level? Är på level 81 nu efter 38h:17m:00.

Första Darksouls spelet jag spelar också. Någon som vill att köra lite Co-op via Sweclockers Teamspeak?
http://i.imgur.com/ttVswlu.png?1

Dom som är i toppen ligger runt 600 i level :).

Av nils45
Skrivet av Borf:

Är denna bra? https://www.komplett.se/product/890663/datorutrustning/grafik...
är den pålitlig? tänkte med vilket företag och sånt. vilken man ska sträva efter.

Sweclockers skrev en bra liten artikel om några tillgängliga kort här http://www.sweclockers.com/nyhet/22167-bilder-pa-geforce-gtx-...

Och här kan du läsa om MSI's kort, http://www.sweclockers.com/nyhet/22221-msi-visar-nya-kyllosni...

Av nils45
Skrivet av wereaz:

Har ni möjlighet att ställa växter utanför fönstren? Dessa kan skugga rejält och stoppar solinstrålningen innan det nått in i huset.
Öppna fönster och myggnät kan underlätta något.
Öppna fönster och brädor eller plåtfals som lutar ut från fasaden kan omdirigera uppstigande luft bort från lägenheten marginellt.

Skyll att du inte förstår språket om någon klagar, eller att din religion säger att du måste ha sådana saker installerade för att inte bestraffas av gud. Det är din mänskliga rättighet att utöva din religionsfrihet. Vill hyresvärden klaga så ta det till Europadomstolen för mänskliga rättigheter.

Go full retard! Det har jag gjort.

Har du Facebookkompisar i USA kan de registrera ett sådant trossamfund med relativ lätthet och så kan du starta ett chapter i Sverige. Jag kan mer än gärna gå med i The Church of Full Retard (TM), låt mig förresten äga rätten till namnet, in the name of Jesus!

haha, när jag läst edetta

Av nils45
Skrivet av Thursday:

Jag betalade 6600:- för ett EVGA-kort på Komplett direkt när de släpptes, men pga stor efterfrågan tog de ner den produkten bara någon dag efter. 15 juni ska de komma in enligt kundtjänst.

Svårt att säga hur många kort som faktiskt funnits tillgängliga, när efterfrågan bevisligen är ganska stor på dessa kort.

Tänkte också beställa ett sådant, synd att det tar så lång tid.

Av nils45
Skrivet av totte1015:

Nästan så man borde ändra trådtitel och hela köret för nu är ju "problemet" borta, nu är det snarare överklockningen i sig jag behöver råd med...

Iallafall, följde guiden (mycket lätt faktiskt) och överklockade med 41 CPU ratio efter att ha gjort en BIOS återställning så allt är normalt nu, och så startade jag alla stresstest och temp monitor och skit, LinX och RealTemp...

Redan när jag bara har höjt från 40x till 41x så damp graderna upp från max 75~ grader till 96 grader, om jag kan lita på detta?
När jag väl stresstestar så hoppar graderna DIREKT från 40~ till 90, verkligen på en sekund, går det verkligen så fort?

Iallafall, jag testade även att bränna upp CPU fläkten till 100% hela tiden, utan någon "smart fan" utan hela tiden 100%, graderna ändrades inte alls, svinvarmt verkar det som, och då har jag ändå gjort en mycket snäll överklockning om jag fattade guiden rätt?

Det jag tänkte göra nu medans jag väntar hoppfullt på råd här är att koppla ur datorn, göra rent allmänt i den, och försöka applicera ny pasta och se om det gör skillnad
(Man ska lägga en rak rand vertikalt på metallen, så kletas det ut rätt, om jag fattar det rätt?)

http://www.online-tech-tips.com/wp-content/uploads/2010/06/Ther...

Det här funkade för mig, en ärta i storlek, men det kanske beror på vilken kylpasta man använder, men det funkar bra för mig. Det är viktigt att lägga pastan riktigt, annars kan det bli temp problem av den typ som du just beskriver, utav den erfarenhet jag har haft iaf. Se till att du trycker ner fläkten rakt och på ett försök, så pastan smets ut fint, och så det inte blir luftbubblar i skiten.

2:08 in i klippet