Inlägg

Inlägg som nils45 har skrivit i forumet
Av nils45
Skrivet av Thumbii:

Konstigt att dom inte kör PC (Om det kommer senare så är det konstigt att dom inte har det från början).. Lärde dom sig ingenting med GTA V?

Vad menar du? Det dom lärde sig med GTAV var att om dom är tysta om en PC version så kommer alla först köpa spelet till konsol, sen när försäljningen gått ner så kommer PC versionen, och då får dom in mera pengar.

Det är svårt att säga om RDR2 har samma popularitet som GTAV, om inte, så kan det vara en fördel för oss som vill ha det på PC, för då finns det en chans att det bara är 1 eller 2 månader mellan versionerna, eller kanske bara någon vecka efter. Jag har svårt att tro att dom väntar 1 år eller mer på en PC version, speciellt när det inte är GTA6 vi pratar om. Så antingen lite efter konsol släppet, eller så blir det inget .......... min gissning

Av nils45

När kan man beställa :=)?

Av nils45

Sexigt. Någon som vet när det går att beställa en coffe-lake och ett z370 från någon svensk sida? I början på oktober?

Av nils45

Vilken luftkylning, eller vilken vatten-kylning till i7-7700K Kaby Lake?

Hej kamrater!

Tänkte beställa en i7-7700K Kaby Lake processor, och köra den runt 4.8GHz, men jag vet inte vilken kylning som passar bäst. Vad rekommenderas? Jag har tittat lite på en Noctua, en Noctua NH-D15S, den verkar inte allt för stor, men en kille skrev att hans processor kom upp i 100grader på full-load på en 5GHz överclockad 7700 med den kylaren. Vilken luftkylare skulle passa bra? Eller är det bättre med vattenkylning, och vilken vattenkylning skulle rekommenderas? Mycket tacksam för svar. Hej.

Av nils45

Zenimax måste hata Carmack eller något

Av nils45

Kan det bli mer typiskt? Här sitter man och har hoppat över de senaste 2 drivrutinerna på grund av sådant här, och nu för 10 minuter sen så bestämmer jag mig att installera de senaste, och under tiden gå in på sweclockers, och till min förvåning hitta denna artikeln :P.

Av nils45
Skrivet av superpwnguin:

Det blir ett köp, jag kanske äntligen kan spela i 1080 med allt på max utan fps-dippar?

Dream on

Av nils45

Hur länge håller en sån här dator? Känns som det är svårt att köpa/byta delar också. Känns onödigt allt ihop. Men kul att det finns.

Av nils45

Vi kan fortfarande få en PC version bara dagar/veckor efter release. Rockstar har ju fattat grejen. Om Rockstar skulle annonsera att det kommer till PC så skulle vi PC-spelare köpa spelet på PC, och många skulle ställt in sig på att pirata spelet, istället så är det bättre att inte säga något, så folk är tvungna att köpa det till konsolerna.

Om vi har tur, så släpper Rockstar kanske PC versionen bara några veckor efter. Har vi riktigt otur så kanske dom skiter i att göra en PC version i överhuvudtaget. Jag personligen tycker att det är grymt taskigt utav Rockstar att inte annonsera en PC version, dom som tjänar multum med pengar. Nästan alla andra spelutvecklare släpper ju PC versioner samtidigt.

Av nils45

Spelet flyter på bra för min del. Ser ingen skillnad på denna port och andra spel, jag tycker det är en bra port. Att ha AA avstängt tar bort mycket blurr, de är synd att dom inte skriver vilken typ av AA det är, men kan antingen gissa att det är FXAA. Spelet ser både snyggt och fult ut ibland, men i överlag så är grafiken helt OK. Att styra Lincoln är ett av de bästa jag har gjort i ett spel, och att skjuta är en skön känsla, förutom märklig rekyl.

Maffia 3 förtjänar inte all skit det får. Det är helt klart värt pengarna. Roligt att spela. Mycket bättre än andra spel den senaste tiden

Av nils45
Skrivet av SolidReactor:

Kanske inte var bättre förr men saker brukade hålla bättre förr tydligen

Ja det kan nog vara så :). Själv använder jag en cykelpump från 50-talet, ett paraply från 60 talet, och några köksgrejor från 70-talet, bland annat en EL-visp från 80talet. En bekant köpte en ny el-visp med ett väldigt dyrt fint märke som inte höll längre en 1 månad. Och nya paraplyer håller inte länge heller, en vind pust och skiten är paj. Mitt paraply från 60-talet klarar av vindpustar som böjer hela paraplyet åt fel håll, det är bara till att böja tillbaka det :).

Av nils45

Nu måste alla ha fått sina kort, va?

Av nils45
Skrivet av Wiinis:

Skulle mer kalla det smart. Varför uppfinna hjulet igen...
Dock borde de gett människan credd och kanske en liten donation.

Skickades från m.sweclockers.com

Inte så smart ändå. Han måste vara medveten om att sno kod även ifall man kan koda det själv är fel och att det finns risk att bli påkommen och få dyra konsekvenser. Inte så smart tycker jag.

Av nils45
Skrivet av deV666:

Vad kör du msaa?

x8

Av nils45
Skrivet av Mahkizmo:

Tack för infot!

Varsågod med tipsen

Brukar ställa in mitt 780Ti på det för spelen.

Hojta till om det gjorde nån skillnad, bättre/sämre?

Själv inväntar jag ett ASUS RoG Strix OC varianten som så många andra.

Ser ut som det är ASUS som har problem att leverera, de flesta andra tillverkarna verkar ha sina kort i lager nu hos ÅF (ta detta med en nypa salt, snabbscrolla igenom på komplett.se)

Hoppas du får den snart. Du kommer få den bästa orgasmen när du får den sen :). Se bara till att andas in doften när du öppnar lådan sen, det ska tydligen ge en extra Hz boost :P. Detta kortet är ett väldigt stabilt 1080p kort, även 4k med vissa tweaks (OC etc.). Jag tror dock jag fick lite coil whine med min, men ytterst lite. Nägon som vet om det blir värre med tiden?

Av nils45
Skrivet av Mahkizmo:

Det lät inte som nån hit med prestandan.

Har du provat att sätta max performance i nvidiapanelen, samt adaptiv vsync+ 1 förrenderad ruta i inställningarna där?

Likaså slå av vsync i spelen.

Kanske vara nåt att prova om du inte redan har gjort det.

Vad fick du ge för ditt 1080 och vart köpte du det?

var det ett rog strix oc kort eller var det en annan 1080 variant?

Köpte ett MSI gtx 1080 Gaming X från www.scan.co.uk. Quantum Break är ohehört dåligt optimerat, https://www.youtube.com/watch?v=sBf7L-ZwZwE, och GTAV med grasss Ultra är svårflörtat, https://www.youtube.com/watch?v=I7eG2lEgfTI. Tack för tipset för inställnngarna.

Av nils45

Tur att jag beställde mitt från London, tog 2 dagar att få det, och har nu testat kortet i 2 dagar, funkar utmärkt, det är ett sådant snabbt kort så de flesta spelen känns dåliga och fula :P. Det är speciellt intressant och se hur vissa spel är dåligt optimerade, som tex. Quantum break mf. GTAV med ULTRA på grass sunkar ner 1080 till 40fps .... den detaljen rockstar lade till är för krävande.

Av nils45
Skrivet av macbang:

vilket Tweaknow ska jag ladda ner?

Regcleaner http://www.tweaknow.com/RegCleaner.php

Av nils45
Skrivet av macbang:

Windows 10

har kört ddu flera ggr och testat 10 olikaäldre drivrutiner, och alla gör så att fryseer vid boot/post, men utan drivrutiner kommer jag fram till inloggning och kan logga in och skriva/ kolla youtube som jag gör i detta nu

Ibland kan DDU hjälpa om man gör det i en speciell ordning. Testa detta om du orkar, detta har hjälpt mig ett antal ggr. Starta om datorn och gå in i felsäkert läge, starta DDU och rensa datorn på drivrutiner, välj att starta om datorn senare ... kör nu Tweaknow och CC cleaner, sök på google för nedladdning, och sedan starta om daotrn och gå in i normal läge. At tköra Tweaknow och CC cleaner efter en DDU har hjälp mig 2 ggr att få bukt med en grafik bugg som jag tyckte fastnade fysiskt på kortet. Jag testade även att installera nytt Windows på en helt ny Hårdisk, men ändå var problemet kvar. Så testa. Jag hade detta problemet med mitt 780Ti.

Av nils45

Hmm, denna tråden av mig en idé .... nätaggregat med olika lukter! Banan, Jordgubb, smultron! !!