Inlägg

Inlägg som nils45 har skrivit i forumet
Av nils45
Skrivet av Casgar:

Jag har mest kört fegstil utan embers för jag inte vill bli störd av andra personer som invaderar, men idag blev första gången efter att haft ett ember aktivt i ~20 min då jag aktiverat det när jag trodde jag skulle möta en boss. Blev spöad, men det var riktigt kul och pulshöjande när "You have been invaded by dark spirit ..." dök upp.

Tror jag har masochistiska tendenser...

Dold text

Köp ett par Young White Branch http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Young+White+Branch, har dom på dig, och när du blir invaderad så använd dom och bli kamouflerad, sätt dig tillbaka och njut av att se the dark spitir springa omkring och leta efter dig :).

Av nils45
Skrivet av totte1015:

Jävligt avancerat... Orkade inte läsa allt så jag får nog avstå från att överklocka. Det är för mycket helt enkelt, och jag förstår inte ens vilket program dom föreslår för att göra dessa ändringar?

Eller alltså... Med denna kylaren jag har, https://www.inet.se/produkt/6308873/be-quiet-pure-rock/#specs
Hur bra är denna egentligen? Verkar som att tempen går upp väldigt lätt på processorn ändå

Är det ens värt att ge sig på vattenkylning och därefter kolla mer på överklockning?

Finns enklare guider, jag va nybörjare för 1 vecka sedan, och har nu klockat genom att bara läsa en guide som bara går igenom att öka multipliern, öka volten, samtidigt kolla tempen. Här har du guiden. http://lifehacker.com/a-beginners-introduction-to-overclockin... . Ge denna guiden en chans, du kommer klara det. Angående fläkten, monterade du den själv? Kanske montera bort den och lägg dit ny kylpasta?

Av nils45
Skrivet av Lars Mandel99:

Vad krävs det för grafikkort för att snickra upp det här spelet i några högre inställningar @ 1080/60 fps ? Räcker ett 980?

Det ska gå bra.

Av nils45
Av nils45
Skrivet av Emaku:

Några timmar? Om vi antar att du var level 65 när du kom till dancer första gången, vilket är normalt om du inte tog genvägen i början, så måste du besegrat dancer 48 ggr för att få nog souls att gå från level 65 till 110.

Det kan nog stämma. Vet inte något om genvägen, men jag har 65st Sunlight medaljer (Victory in coop), de flesta är ifrån Dancer, kanske 3-4st är från två andra. Jag har fastnat på två bossar just nu, måste ha starkare vapen för att komma vidare, så jag tog en paus och nötte Dancer lite grann. 88 timmar har jag. Ska påpekas att jag bara spelar igenom spelet själv, men spelar coop/hjälper andra med bossar jag redan klarat av själv först.

Av nils45

EVGA 6500:- låter bättre

Av nils45
Skrivet av MinscS2:

Skulle inte förvåna mig ett dugg, och sa det redan i recensionen till GTX 1080 när folk började lyfta fram GTX 1080 som ett prisvärt kort för att det "minsann kommer att kosta 100 dollar mindre i juni när partnerkorten kommer":

Om dom säljer FE (som är ett sämre kort till ett dyrare pris) så känner återförsäljarna och/eller partnertillverkarna säkert inget större incitament att sälja korten med eftermarknadskylare (som är bättre än FE) till ett billigare pris än FE.

Men vi lär märka vad som stämmer i juni.

Fast då skiter väl sig hela idén om att Nvidia inte ville konkurrera. Och vad hände med rekommenderat pris från Nvidia?

Av nils45
Skrivet av Christley:

länkade testet tidigare i tråden: http://hothardware.com/news/evga-geforce-gtx-1080-superclocke...
har nämligen 98% scaling i shadow of mordor och 98% i firestrike gt1, 93% i firestrike gt2, 90% i firestrike score och 95% i firestrike graphics score

båda finns redan ute

Vart hittar du priset? Inte FE edition!

Av nils45

Jag har också 780Ti. Jag har bestämt mig att köpa ett 1080, och under tiden spara en slant till 1080Ti :D, om det behövs.

Av nils45

Benchmarks, och pris, vill jag ha nu!!!!!!!!

Av nils45
Skrivet av ryu_hanzon:

Det är inte kris eller avgörande för spelupplevelsen, men ofta får du rätt unika vapen/items för speciella själar som du kan ha kul med. Men som du säger, man kan ju boosta sitt levlande istället om det är det man vill.

Du är super noob, har spelat några timmar, men är level 110 och grindar Dancer? Själv är detta mitt andra spel i serien och jag är level 55 efter ca 30 timmar Iofs kanske det har att göra med att jag försöker klara allt på egen hand en första gång. Summonar du kompisar till nya områden? Inget ont i att inte spela så.

Precis, gör massa reinforce och infuse. Tänk på att inte alla vapen "scalar" sin skada. Om ett vapen "scalar" med STR/DEX så betyder det att det blir starkare i endgame då du sannolikt har högre stats (och det bör du ha på SL 110). Infusioner som inte scalar är mer effektiva i början då du får en hög base dmg.

Ok, tack för responsen :D. Nej jag har klarat allt själv hittills, vilket jag vill och tycker att alla ska göra självklart. Jag blev bara så glad när jag klarade av The Dancer of the Boreal Valley att jag ville bli bäst på att döda henne hehe, som hämnd, så jag hjälper andra som phantom, det är dom som summonar. När jag la märke till att man fick ca. 45,000 souls för att döda bossen så tänkte jag, äh, jag kan väl göra detta ett par gånger

Av nils45
Skrivet av Tbax:

@nils45

Plockade upp packetet idag. Mycket riktigt, ett 980Ti FTW. Blir till att sälja troligen då det inte finns fullcover block till kortet.

Paketet stavas utan C, annars låter det bra

Av nils45

Är en super super noob på dark souls, men har nu spelat några timmar, och har level 110 på min karaktär, detta enbart mest på grund av att jag skaffar mig många souls genom att hjälpa folk att döda The Dancer of the Boreal Valley, 45,000 souls för varje gång ungefär :P. Men hur gör man för att få starkare vapen, så vapen gör mer skada? Bossarna jag håller på med nu skulle ta 2h att döda med mina klena svärd, är det reinforce weapons och infusion som gäller?

Av nils45
Skrivet av Hygenan:

Hej undrar ifall jag ska gå för gtx 1080 eller 980 ti sli. Kör på 1080p 144hz. Vet att det kommer att bli overkill men tänker futureproofa. Iallafall tack i förhand.

Om jag hade haft ett 980Ti så skulle jag skaffat ett till och kört SLI, billigare och bättre prestanda, definitivt, och under tiden så sparar du pengar till hösten och sedan köper ett 1080Ti.

Av nils45

När kommer tredjeparts kort? Hur lång tid brukar det ta? Founders edition är lite dyrt

Av nils45

hur går det?

Av nils45
Skrivet av AxF:

Det här var ju drygt Jag väntade mig att 1080 skulle vara lösningen för mig. Att jag skulle kunna köra nya titlar bekvämt i 60fps på min 4k skärm. Det verkar ju inte riktigt 1080 leva upp till, så nu ligger hoppet på 1080ti som faktist verkar ha kraft nog.

Problemet nu är att jag kastat i ett gammalt 680 som inte duger till mycket annat än kontorsarbete och surf, iaf inte i 4K. Jag orkar ju inte sitta med det kortet till jul innan 1080ti kommer
Får nog bli ett 1080 (partner) försöka överklocka det så mycket det går och sedan sänka detaljnivån så att det orkar hålla 60fps . Sedan får man ju ta smällen (värdeminskningen) och sälja kortet lagom till 1080ti kommer.

Stäng av eller sänk Anti-aliasing i 4k så kanske 1080 kan driva 60 fps + OC.

Av nils45
Skrivet av BiggieLiten:

Och vad ska jag göra ifall det inte funkar?

Testa kyckling och ketchup

Av nils45

Jag fall offer för detta. Det finns ju anledningar varför man inte vill uppdatera än, och vad hände efter uppdateringen? Jo, FPS:en i alla spel halverades, en blå ruta efter 2 timmars användande, en start meny som är genomskinlig så det är svårt att se vad det står. MEN, efter att ha ominstallerat grafikdrivrutinerna, och pillat på lite andra saker så funkar win10 utmärkt, och jag har nu 10 mer fps i spel :D. Windows 10 är snabbare!

Av nils45