Inlägg

Inlägg som SetSail4Fail har skrivit i forumet
Av SetSail4Fail

Kommer bli som när bredbandet kom. Hemma "sjuk" 2 veckor minst

Av SetSail4Fail

Shut up and take my money!!!

Av SetSail4Fail

Vive kommer vinna den här fighten, synd att OR gick så långt ifrån vad dom lovade.

Av SetSail4Fail

Enkel Anledning

Jag var på Windows Phone Seminarium som på Dustin för ett tag sen. Efter de hade snackat någon timme fick jag ställa lite frågor;

När kommer ni fixa alla viktiga appar till WP som för tillfället inte fungerar särskilt bra. Svaret på denna fråga var "Vi har inte resurser/pengar att fixa andra företags appar" och min följdfråga var: "Men det måste vara i ert intresse att se till att de viktigaste apparna fungerar på er telefon, det är ju en av de största anledningarna till varför man köper en smartphone" Svaret jag fick då va en lång tystnad och vidare till nästa fråga.

Windows gör bra produkter och sedan skiter de i va konsumenterna säger, de gör samma sak med Windows Phone som de gör med XBOX ONE.

De gräver sin grav djupt, frågan är om de kan ta sig ur den.

Av SetSail4Fail

När är protesten? Ill fucking be there.

Av SetSail4Fail

Faktum är att majoriteten av SVTs tittare dras in på fåtal program. OS och Melodifestivalen. Vilket är lustigt, för vilken tv kanal som helst skulle vilja ha dessa event. Om man skalar ner SVT till de som de faktiskt ska vara "till för" har vi UR och nyheterna och om man kollar på deras tittarsiffror så är det en minoritet som använder sig av SVT.

Att SVT skulle på något sätt allmänutbilda samhället är årets skämt, folk lär sig betydligt mer från discovery channel än att titta på URs cuba special.

Av SetSail4Fail
Skrivet av Dr.Mabuse:

SVT spelar en mycket viktigare roll än vad du tror. Utan motvikt till kommersiella och politiska intressen får vi snart ett ännu mer segregerat och obildat samhälle där medierna styr vad du tycker och tänker, ungefär som i USA och Italien där demokratin inte är annat ett skenbart tillstånd i händerna på banker och lobbyister.

Detta var sant, för 10 år sedan när tv var vår största media-källa. Ärligt talat är det en minoritet i dagen samhälle som faktiskt nyttjar Radiotjänsts tjänster och de som väl gör det, känner garanterat ingen skillnad när det kommer till "politisk neutralitet" mellan kanalerna..

6,7 MILJARDER KRONOR Budgeteras varje år för Radiotjänst....................................... Det är mer pengar än va alla andra kanaler tillsammans omsätter.

Runt 26 miljoner om dagen. Va sägs om gratis kollektivtrafik någon?

Av SetSail4Fail

Ooooook! Jag har testat att streama andra tunga program över ett lokalt nätverk med giggabit och fiber samt remote. Båda är skit imo. GL med den iden om att streama spel via moln.

Hur tjänsten kommer att vara
1: Hej då hög upplösning
2: Hej då snabba loadtimes
3: Hej på dig 300MS!

Först va det CD key, sen krav att vara online och nu att du inte får ha det installerat på datorn utan på en server.

Av SetSail4Fail

Värdelöst

Att bygga ut tangentbordet till vänster med en massa skit = Fail
Har alltid varit, kommer alltid vara. Hur långt tid ska det ta innan företagen inser det?!

Av SetSail4Fail

MSI GT660 Eller Asus G73Jh lite råd!

Har planerat att inköpa en ny burk, i bössan har jag 24 lappar att spendera och det är dessa två som har hittat mitt intresse. Då är frågan vilken av dessa som är mer värd att köpa och då vänder jag mig till er!

MSI GT660 har 12 GB ram och G73Jh endast har 6
G73Jh har radeon 5870 1GBDDR5 och MSI har geforce 285M

Personligen skulle jag vilja ha den med Radeon eftersom den har DX 11 men då får jag inte med mig minnet.

Har ni något annat förslag som klår dessa med hästlängder eller vet ni om vilken som är bäst. let me know!