Inlägg

Inlägg som Husky har skrivit i forumet
Av Husky

enkalst hade väl varit om man kunde stängt av en av brandväggarna men jag har inte en endaste aning om hur jag gör det vilket jag stänger av spelar ingen roll för min del. så frågan är det någon som kan tala om för mig hur jag stänger av den i speedtouchen eller 3com så är jag glad Jag hittar inget ställe men vet inte kanske fattar jag inte instruktionerna som jag borde få i allafall ingen ordning på det. =(

Av Husky

Jo den tanken har slagit mig men lyckas inte stänga av firewallen i routern av någon anledning, troligen att jag inte fattar vad som står i manualen.

Av Husky

Kör med tele2 adsl har ingen brandvägg som jag inte kan configurera problemet ligger väl i att det finns en i routern och en i adslmodemet och jag får dom inte att funka i hop.

Av Husky

IDOT !
Hade jag väl redan testat........

Hade det funka så enkelt så hade jag inte slösat tid på att skriva ett inlägg.

Av Husky

Dc i active mode genom 3com router och speedtouch 510 modem..

Dc i active mode genom 3com router och speedtouch 510 modem.

Hur löser jag det får inte Portforward att funka ?

Av Husky

funderade på det men funkar det ?

Skulle ju vilja ha en 2 kablar in och en ut som typ en skarvsladd.....

Av Husky

Koppla in skrivare i nätverk

Hej !

Jag har ett nätverk på 2st datoer och en skrivare. Nu till problemt jag skulle vilja kunna koppla in Bägge datorerna till min HP Deskjet 845. Tycker nämligen det är jobbigt att behöva starta den andra datorn så fort man vill skriva ut något.
Finns det någon enkel billig lösning så man kan få 2USB kablar till en skrivarkabel (usb) koppling. ??

Någon som har en billig lösning på det för att köpa en printserver är inte direkt billigt, så någon omkopplare av någon slag hade varit bra gör inget om den är manuel.

Av Husky

Uppdatera/Uppgradera T630

Jag undrar om någon vet vilken som är den senaste programvaran till T630 och hur jag få reda på vilken version jag har. Har nämligen stora problem med att få den att funka med mitt Blutooth headset.
Är detta något som Uppdateras gratis på grantin eller skall jag räkna med att få lägga ut mellan 300-400kr på det ?

Tacksam för snabba och bra svar......

Ps. Har sökt i forumet utan att hitta exat dom svar jag vill ha....

Av Husky

Vet jag väl att dom blir men man skall dock inte drar alla över en kam.

Av Husky

Om jag hade hittat så enkelt hade jag väl inte skrivit här.......

Av Husky

Bluetooth

Har en Acer Travelmate 800, Mitt problem som jag har är att Acers drivrutiner till Bluetoothen är gammla och det finns inga nya, någon som vet vilketr företag det är som gjort dem eller vad man kan hitta nyare som passar till min Acer ?

Av Husky

Bluetooth ->Clasohlson.se

Någon som har testat den donglen som dom säljer för
295 kr på clasohlson.se

Behäöver en för att kuna synca min telefonbok undrar om den är så pass bra att den duger till det.

Av Husky

T630 och Dell Axim X5 (IR)

Någon som testat att använda en T630 och Dell handdator och föra över bilder med hjälp av IR ?
Jag får det inte att funka står på Axim skärmen att den håller på att skapa kontakt med T630-628 sedan bara bryter det, någon som har en bra ide på vad felet kan vara ?

/Husky

Av Husky

Har gjort som föreslagits här och tycker både PI och AF verka vara bra program men får det inte att funka som jag vill: I Outlook lägger jag in ett möte, bestämer jag "visa tid som" OCH "beteckning" då får jag ju olika proritet och färger på mitt mötet, Detta vill jag ha över i handdatorn men det får jag inte, Lika dan är det när jag är på ett mötet och lägger in ett nytt så får jag ju bara välja "visa tid som" och inte beteckningsfärgen, vilken blir vit. Kanske inte så stort problem igentligen och gå in och ändra när man syncat men känns onödigt måste väl finnas en lösning på det ?
Vet ni hur man gör i något program tala gärna om det för mig så jag vet hur jag skall göra för jag får det inte att funka.

Tacksam för svar och resavera mig för stavfel.

Av Husky

Pocket Informant eller Agenda Fusion !

Pocket Informant eller Agenda Fusion !

Någon som använder sig av dessa programen(pocket pc) (nyare versioner)
skulle vilja fråga några saker som jag inte får någon koll på innan jag eventuellt köper något av programen.

Av Husky

Pocket PC och outlook !

Hej !

Jag undrar om det finns någon Pocket PC användare här som har en lösning på mitt lilla problem.
När jag synca handatorn med outlook så får jag inte med beteckningsfärgen i kalendern utan det inplanerade i kalendern blir vit. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Så det jag undrar nu är ju om någon vet en lösning på problmet, tex instixksprogram eller annat kalenderprogram som löser mitt problem men ändå är enkelt att använda.

Edit: Försten finns det något hel svenkt Pocket PC 2003
(då menar jag ordlistor och text igenkänningen )

MvH
Husky
resavera mig för eventuellt dåligt språk...

Av Husky
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gurk
Du, det är till folk som dig som detta är riktat... du kanske skulle läsa igenom det där en gång i alla fall?

Ditt Panda är inte uppdaterat att fungera ihop med security center, så SC flaggar för detta och mer eller mindre tjatar på dig att fixa detta.

/G

*skratt*
Vill inte påstå att det är till mig detta är rikigat aldrig haft några säkerthetproblem på mina datorer då jag skyddar dem på mycket smatare sätt. att MS med sitt SC försöker styra folk är kanske bra för vissa men bara jobbigt för mig. illa om inte MS fixat så att Det funka i hop med PANDA...............men tycker inte att jag skall påtvingas saker som jag inte vill ha, tycker allt att MS kunde frågat vi installationen om man ville ha deras SC eller inte.

Av Husky
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Yaqubov
Det finns inget virus tjaffs i SP2, och brandväggen kan du slå av om du dubbelklickar på den röda "skölden" i aktivitetsfältet.

Jo den tjafsar om mitt panda vill att det skall funka som det gjorde innan jag installerade SP2
kan slå av dem men den röda skölden finns kvar och varje gång datorn startar tjafsar MS om hur bra deras skit igentligen är.

Av Husky

SP2 Brandvägg & virus ???

Hur blir man av med Brandvägg & virus tjafset i SP2 ??

använder ju annat virus och sitter bakom en router så känns inte som jag behöver ha en massa varningsmedelande som är helt ovesäntliga för mig.

Av Husky

T630->Telia->Pre-play ?

Vad är pre-paly för något är det en meny man får leva med eller går det att på något sätt andra den till något mer användbart ?