Inlägg

Inlägg som Husky har skrivit i forumet
Av Husky

Jag får inte ens igång uppdateringstjänsten det vill inte funka alls.

Ni som fått det att funka hur ser telefonen ut precis när det börja fungera ??
Jag kommer fram till att man skall stänga av telefonen och sedan starta den och hålla C inne men inte börja den uppdatera sedan, det händer inget?

Av Husky

4
knarrar inte mer än en mobil bör skall göra.

Av Husky

Sync problem, K750i

Jag undrar varför bara telefonnummer syncas med Outlook och inte adresserna som är inskriverna också, menar adressboken i telefonen fixar ju adresser så varför kommer dom inte med ?

Inställningar ?
annat än sync station från Se som behövs ?

Går det lösa ?

Edit: Jag har löst det själv......

Av Husky
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jens
GSM teknik hade uppdateringen innan W800 ens släpts, MEN eter påryckningar från SE så tog de bort den, men sa att det skulle återkomma när W800 var släpt, det är dne nu och nån sån uppdatering verkar inte vara närstående. Kanske fick de "kalla fötter" när SE pressade dem. men man kanske skulle maila dem, ja menar, kan ju vara så att de kan uppdatera, bara att de inte vill skylta om det

o föresten det heter väll firmware o inte fireware?

Mail är skickat till dom skall bli kul och se vad man får för svar.

Av Husky
Citat:

Ursprungligen inskrivet av the squonk
Vadå k750 snygg ? Den ser ut som en kostymnisse-lur, hur snyggt är det på en skala ? Jag är en stolt medlem av den gråa massan, coolt huh!

W800i är betydligt mer uppseendeväckande och originell, dessutom har den ett mer stabilt hölje och avgjort bättre kvalitet på manöverknapparna.

W800 ser lite ut som en professionell studiobandare från 80-talet med sin vita finish. Passar bra med Walkman-konceptet. Snygg.

Funderat på att jag kanske just är en sådan där kostymnisse,vill ha en lur som ser proffig ut och inte som någon barnleksak som skall sälja till ungdomar med massa pengar just därför jag undrar gillar dok i övrigt det som w800i har att erbjuda i form av större minne och andra hörlurar.

Av Husky

Någon som vet ett svenskt företag som gör detta ??
Hittar inget på gsmteknik.se om detta.

Fundera på vilken av lurarna jag skall köpa tycker k750i är snyggare men som tekniktokig man är vill man ju ha w800i men tycker den ser förskräklig ut.

Av Husky
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gubbjekeln
Om du installerar tweakUI kan du välja logon -> unread mail och avmarkera "show unread mail on welcome screen". TweakUI finns på microsofts sida nånstans, det låter dig ändra allehanda inställningar som är svåra att komma åt annars.

Fast du kanske snarare undrade hur du får bort ditt olästa mail?

Undrar väl snarare det sista men jag skall testa det tips du hade.

Av Husky

Windows inloggning

Använder mig av Windows XP Pro.

Har ett skumt "fel" när jag kommer till inloggnings sidan så står ju namnen på användarna där bara att klicka skriva lösen logga in.
Allt funka som det skall så långt.

Men under mitt konto så står det att jag har ett oläst epost meddelande. men det är inte sant jag har läst alla.

Så mina fråga är hur får jag bort denna information från inloggningssidan ?

edit: Detta meddelande om att jag har ett oläst e-post som jag inte har står även i firefox när jag trycker på knappen för att komma till e-post mottagaren som för övrigt är Outlook 2003.

Av Husky

Skriva ut med bok layout i office 2003

Hej!
Jag vill skriva ut ett "programblad" i bok layout, och det är inga problem att göra det med dubbelsidig utskrift om man väljer att ha liggande sidor och skriva ut varanan sida, men nu är det så att jag vill ha programet i stånde form och det hittar jag ingen färdig mall till.

Någon som har ett tips eller rent av vet hur man skall göra hör av er, börja få panik.

Hoppas ni förstår vad jag menar.

/ en som inte kan office till 100%

Av Husky

Har testat det finns inget som verka hjälpa mig =(
får väl bli att installera om systemet efter helgen

Av Husky

Okej, har precis testat det och tyvärr går inte inte att installera över den gammla versionen den säger att det redan är installerat och att jag skall avinstallera först........

Suck, vill inte behöva installera om burken bara för att min panda licens, gått ut och jag valt att köpa en annan programvara för virusskyddet.

Av Husky
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Taran
det finns inte en remove/uninstall fil i programets mapp då? annars kan du ju ta å ta bort mappen det ligger i, eller ta bort felmeddelande. Inte så krångligt.

Nope det finns inte det, eller rättare sakt det finns men den fungerar inte, får fel mess på den också. Hur bär jag mig år för att bli av med alla registerposter för programet då om jag väljer att avinstallera det manuellt ?
Problemet jag har nu är att Outlook inte vill fungera då detta program är intergerat i.
(Panda Antivirus som skall bort)

Av Husky

Avinstallera

Hej !
Har problem med att avinstallera program, funkar inte att göra det genom windowsavinstallations program (xp)
Hur kan jag då bära mig åt, finns det hop eller är det bara att bita i det sura äpplet och installera om burken ?
Måste nämligen lyckas avinstallera programet efter som det skickar massa felmedelande som man får klicka bort hela tiden.

Av Husky

Okej jag skall kolla på det i dag, bry mig inte så mycket om kraft bara jag får bild på datorn den används ändå bara som surf och mail dator hos mina föräldrar.

Av Husky

Vilken AGP slot

Har en gammal dator och undrar om det går att köpa med ett x8 kort, tror det som satt (sitter) i är ett x2 men är inte säker, haverat har det i allafall gjort så tänkte stoppa i ett annat så man kan få i gång den igen.

Någon som kan svara mig på detta ??

Av Husky

Axim X5 och T630

Som rubriken lyder hur får jag dessa att funka ihop dvs vill kunna skriva e-post i handdatorn och skcika med hjälp av telefonen som modem. Någon som vet hur man gör ?

Av Husky

Tja kanske det vet inte kan ju vara fel forum del jag placerade det i, men det verkar inte som jag kan få någon hjälp ändå som vanligt......

Av Husky

Acer Travelmate 800 och SP2

Har ett skumt problem, När jag installerade SP2 till XP så började det trådlösa nätverkskoret att funka perfekt men inte det "vanliga" det var helt dött, gick inte få ut någon trafik alls på det. Jaha funderade på om det var så illa att det var sönder men mistänkte att säkerhetscentert hade något med det att göra så installerade helt enkelt av SP2 vilket resulterade i att helt plötsligt så funka det "vanliga" men inte det trådlösa till 100%

Det skall då säga att jag testat att stänga av säkerthets.....
efter alla konstens regler, dock utan bättre resultat. Så känner mig just nu helt nollställd på vart problmet kan vara har sökt på nätet och kolla i support databaser men inte hittat någon information om detta skulle vara ett känt problem.

Så min fråga är ju nu om någon annan har haft samma problem som jag har eller om någon har ett förslag på lösning på detta enligt mig helskumma problemet.

( och ja jag vet att stavning och liknade kan vara illa och ber om ursäkt för det )

Av Husky

farcry teamplay

Går det att spela Teamplay mot datorn ?
fundera på att köpa spelet och det hade varit bra att veta detta innan man lägger ut pengar.

Av Husky
Citat:

Ursprungligen inskrivet av No_Jah
Koppla nätverkskabeln från modemet till en lanport på routern istället för wanporten, så använder du den bara som en swith istället.

Okej men då kommer väl inte den trådlösa delen att funka ? har en trådlösanslutning också.