Inlägg

Inlägg som dhem har skrivit i forumet
Av dhem

Hänvisar till den "nya" Skate-tråden: http://sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=71218...

Där lite smårecensioner har börjat komma upp, bland annat utav mig själv.

Av dhem

pHeerB: Skate tar ner realismen lite mer till jorden än vad Tony Hawk-spelen har gjort. Det är inte överrealistiskt och tur är väl det för då hade man nog tröttnat ganska lätt. Det har bara precis träffat rätt på balansen mellan realism och tv-spel. Hela realismintrycket enligt mig kommer ifrån spelets otroligt härliga kontroller och det totala skateboardkänslan som infinner sig. Så ja, tror absolut Skate är spelet för dig.

Håller också med dig att Project 8 var kul i början, speciellt lite nyskapande med "Nail the trick". Men dock inte lika nyskapande som Skate's "Flickit"-kontroller. Så lägg allt vad Tony Hawk heter bakom dig och buga dig för den nya kungen på skateboardsspelstronen, Skate.

Ska försöka knåpa ihop en lite mer utförlig recension när jag har hunnit spela mer utav spelet och framför allt klarat det.

Av dhem

Efter ha glidit runt lite i skate i några minuter så kändes spelet inte mycket mer än demot med lite större miljö. Missuppfatta mig inte här, demot var verkligen jättebra men jag (och många andra säkerligen) blev lite trötta på spelet efter ha nött demot i två hundra år. Jag var inte jätteimponerad och nästan lite besviken på mig själv för jag hade spenderat så mångar timmar framför demot och inte skulle orka med det hela spelet. Så kändes det då.

Men efter ha klarat av några challanges och jag började utforska den otroliga stora och väldetaljerade staden så är mina tvivel bortblåsta. Spelet är fortfarande lika bra och underhållande som de första gångerna man spelade demot. Det är sådär roligt som bara Tony Hawk's Pro Skater 1 har lyckats med: Nyskapande, underhållande och framförallt realistiskt till en mild grad. (Tony Hawk's Pro Skater 2 var förövrigt ett bättre spel än ettan men det hör inte hit.)

Så med lite fler challanges avklarade och några spots ägda så ger jag mig ut på jakt efter schyssta ställen att åka på, och det finns det. Runt varje hörn så finns det potentiella gaps och rails. Med en otrolig variation och fin modelering.

När jag nött hippie flip i ett parkeringshus i dryga 45min så kommer jag på mig själv att ha den där känslan inombords som jag inte har haft sedan jag var 16 och var ute och åkte med polarna hela dagarna. Att kunna få en sådan känsla ifrån ett spel är hur bra som helst. Visst spelet är inte perfekt. Det har sina "Up's and Down's" och förhoppningsvis får vi se en uppföljare som rättar till dess brister. Men helhets intrycket så här långt är riktigt bra.

Så efter att ha spenderat majoriteten utav min nattsömn spelandes Skate så sitter man nu här på jobbet i höstmörkret och bara längtar att få ge sig ut på San Vanelonas soliga asfalt.

Av dhem

Nu ligger både Skate och Halo 3 på posten och väntar. Ska man bara jobba klart sen blir det till att spela tills ögonen blöder.

Halo 3 kommer att få vänta till helgen men även då kan det nog hända att det blir breddat utav Skate.

Så skönt att slippa det förbannade demot, är oräkneliga gånger man har dragit igenom den obligatoriska tutorialen.

Av dhem

Fick hem mitt elite igår, kopplade in det och sätte mig och nötte Bioshock halva natten tills det var dags att gå och lägga sig för att ens orka jobba idag.

Måste säga att första intrycket är bättre än väntat faktiskt. Den nya färgen är ruggigt läcker och gör sig mycket bättre med min Sony-TV än vad mitt Wii gör. Konsolen går lite tystare än sin föregångare Premium och mycket bra valmöjligheter i och med alla de olika medföljande kablarna.

Bioshock via HDMI i 1080p är en fröjd för ögat och spelet är inte dumt det heller. Finns en del element i spelet som vid första anblicken verkar någorlunda nyskapade men som sedan blir uttjatade ganska fort. Rollspelsmomentet som utvecklarna lovade är nästan intill obefintligt men det finns ändå lite små finesser och uppgraderingar annat än vapen som får dig att vilja spela mer. Storyn är vattentät, annat än vad man kan säga om Rapture, och miljöerna är otroligt väldesignade. Ett givet köp för dig som äger ett 360, till och med min sambo tyckte om det. =D

360's spelutbud inför hösten ser ruggigt starkt ut med titlar som: Halo 3, Mass Effect, Skate, Eternal Sonata, Assassin's Creed, Devil May Cry 4, Virtua Fighter 5, Alan Wake mm. Så höstmörkret kommer förgyllas med en del riktigt fina spel att se fram emot.

Så jag måste säga att än så länge är jag mycket nöjd med mitt köp, till skillnad ifrån mitt Wii som jag köpte på releasen och än så länge har det enbart kommit 3 riktigt bra spel (Twilight Princess, Resident Evil 4 och Mario Strikers Charged).

Av dhem

Om du kör med windowsbrandväggen så funkar det inte bara att tillåta det utan du måste stänga av hela brandväggen för det ska funka.

Av dhem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av adam_ramone
Så här ser mitt ut:

Rent:
http://hem.hobrik.net/adamramone/Images/skrivbord.PNG

Smutsigt:
http://hem.hobrik.net/adamramone/Images/skrivbordsmuts.PNG

EDIT: Bilderna var lite stora, ni får klicka istället

Ruggit stiligt, du har inte lust att dela med dig utav bakgrund, tema och winamp-skin?

Av dhem

Det är fortfarande drygt 4h kvar tills det släpps då Capcom går efter amerikansk tideräkning så klockan 03:00 inatt smäller det.

Av dhem

http://www.lostplanetcommunity.com/ finns all info som skulle kunna behövas.

Av dhem

Spelet kräver inte Vista och tydligen ska du kunna komma lira spelet med kort från nvidias 7XXX-serie.
Taget ifrån det officiella Lost Planet-forumet:

"Minimum system requirements:
OS: Windows XP
CPU: Intel Pentium 4 HT
RAM: 512Mb (XP) / 1GB (Vista)
Hard Drive: 8 GB
Disc Drive: DVD9 compatible
Video: VRAM 256Mb. Direct X9.0c/Shader3.0
NVIDIA GeForce 6600 or greater
Sound: DirectSound compatible, Direct X9.0c
Peripherals: Mouse, Keyboard

Recommended system specifications:
Windows Vista
Intel Core 2 Duo
RAM: 2 GB (Vista) / 1 GB (XP)
Video: VRAM 512MB. Geforce 8800"

Demot till PC släpps nu på tisdag och jag kan knappt bärga mig.

Av dhem

Tjena, mina kunskaper om foobar är väldigt begränsade men jag installerade iaf forf config och fick det att fungera utmärkt. Jag kör default-inställningarna så nu undrar jag, på playlist-taben så är det en orange linje som delar av mellan album, hur får jag den blå?

Tack på förhand

Edit: Har lyckats tagit reda på vad det är jag ska ändra men inte vad jag ska ändra det till.

$drawrect(10,58,$eval(%_width%-20),1,brushcolor-$getpvar(GDbarcolor) pencolor-null)

Edit ännu en gång:
Har suttit lite under förmiddagen och kollat igenom programmet, var inte alls så svårt som det verkade vid första anblicket. Har lyckats ändra färg på sträcket nu. Jag var inte helt fel ute.

Edit tredje gången gillt:
Så här slutade det iaf att min layout blev, nästan helt standard fofr config men passar sjuktligt bra med mitt windowtema.

http://pici.se/thumbs/t_I5i4CO.png

Av dhem

Fick hem mitt igår som jag placerade i en Antec P180b, inget så kallat sörr eller något annat. Funkar apbra och jag är sjukt överraskad hur tyst datorn låter.

Av dhem

Plockade ihop min nya burk igår och landade på runt 10050 oklockat.
Ska byta drivisar och optimera lite och se hur pass högt jag kan komma innan jag börjar överklocka.

Core2Duo E6600
ASUS P5B DELUXE
BFG 8800GTX
2xCorsair XMS2 1024Mb

Av dhem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mus_mannen
tjo, undrar en sak, ni vet guiden som sunnis har gjort, den som man låser upp pipelinsen, är det samma för programet RivaTuner 2.0 RC 15.3 NY Ed
??? ha de

Om du läser igenom alla svar på tråden så finner du svaret på din fråga.

Av dhem

Tänk sådan tur man har ibland. Var ett tag sedan man var insatt i grafikkort så kommer man tillbaka för att få sig lite skön läsning på sweclockers forumet. Då ser man till sin förvåning att just det kortet jag köpte för någon vecka sedan var samma kort som var väldigt lätt att låsa upp och tom. det med störst chans att låsa upp alla 16 pipes. Det var alltså ett leadtek.

Så från ca 6300 till 8300 i 3dMark03 genom några enkla musklick gjorde mig väldigt nöjd.

Körde förövrigt med den nya "new year edition" av riva tuner och allt funkade bra.

Av dhem

Skiv följande i konsolen:
rate 25000
cl_updaterate 80
cl_updaterate 80

Då får du 0 i ms, ingen loss och hyffsad ping.

Av dhem

Hmm, den där timerefreshen är skum som fan. vet inte hur den räknar igentligen. Jag har alltid 100-99 fps i cs och när jag skriver timerefresh i t's brorum på aztec och kollar i golvet så får jag runt 2000. Någon som vet hur timerefresh räknar?

Av dhem

Lionheart ÄR nästan Fallout förutom en sak, det är inte turnbaserat.
Detta tyckte iaf. jag var väldigt dåligt och blir väldigt mycket hack'n slash
precis som infelix sa. Annars är det ett väldigt bra och underhållande
spel.

Av dhem

Håller på att tanka det nu, får se om det kan hjälpa till i väntan på wow.

Av dhem

Jag har lagt ner mitt priston tale spelande, kommer kanske börja
igen om dem fixar någon bättre lokaliserad server.