Inlägg

Inlägg som ssvanberg har skrivit i forumet
Av ssvanberg

Tack, ska prova detta, återkommer om den inte funkar ändå!

Av ssvanberg

Datorn startar, men ändå inte

Som rubriken säger så startar själva datorn men ändå inte. Nät jag sätter på den låter sen som vid en vanlig uppstart men varken tangentbordet börjar lysa och det kommer ingen bild till skärmen. Datorn står sen bara o låter men det händer inget. Vad är egentligen felet och vad kan göras? Det bör även nämnas att datorn har 5 år på nacken och att den kanske helt enkelt är för gammal och inte håller längre? Men som sagt, någon som vet vad som är fel och vad som kan göras isåfall?

Skickades från m.sweclockers.com

Av ssvanberg

Hänger sig plötsligt och går inte att installera om.

Min dator går att starta helt normalt men efter 10-20 minuter så hänger sig datorn och det kommer ingen bild till skärmen. Har kört systemåterställning till några dygn tidigare när jag inte hade detta problem och detta funkade inte. Har även öppnat burken och kollat så att det inte är några sladdar lösa och det var det inte. Jag har försökt reparera den, men då la den av efter halva reperationen. Då försökte jag istället blåsa den, och när den hade tagit bort alla filer och skulle börja installera Windows XP igen så la den av. Efter detta lägger den av efter cirka 1 minut så kan inte installera om den. vad kan problemet bero på och hur löser jag det? Snälla hjälp!

Av ssvanberg

Det står minimum "system requierments" som rubrik, och på "system memory" står det, "2GB system memory (4GB recommended)". Kommer det funka även om jag har för lite?

Av ssvanberg

Prolbem med RAM-minne med GTS 450

Jag har köpt ett nytt GTS 450, men när jag packade upp det och läste i manualen så stod det att man skulle ha 2GB RAM-minne (helst 4GB). Jag har bara 1.75GB RAM-minne nu, vet någon om mitt nya grafikkort kommer funka även om jag saknar 0.25GB RAM-minne och om det skulle funka skulle det lagga mycket då?

Av ssvanberg

Kan du ge expempel på några delar?

Av ssvanberg

vad menas med övriga setups?

Av ssvanberg

Jag behöver fortfarande veta vilket av dom grafikkorten som jag skrev upp vilket som klarar CoD bäst.

Av ssvanberg

Nae, inte riktigt det svaret jag är ute efter, för jag behöver veta vilket av dom som klarar spelet bäst, men tack ändå.

Av ssvanberg

Vilket grafikkort behöver jag?

Vilket grafikkort skulle ni välja av ett GeForce GTS 450 eller ett Radeon 5750 HD? Vilket skulle klara CoD MW2 bäst där minimumkraven är:(enligt förpackningen till spelet)256MB NVIDIA GeForce 6600 GT eller bättre eller ATI Radeon 1600XT eller bättre. Snabbt svar tack.

Av ssvanberg

Skulle ett GeForce GTS 450 klara CoD?

Av ssvanberg

jag hittar inte var man ser vad kortet klarar.

Av ssvanberg

Kan du svara på min fråga och berätta om det grafikkortet är kompitabelt med Windows XP och om det klarar CoD?

Av ssvanberg

Gigabyte GV R567ZL-1GI - grafikadapter - Radeon HD 5670 - 1 GB

Funkar detta bra till CoD, har den Pixel Shader 3.0 och Vertex shader 3.0 och är den kompitabel med Windows XP?

Av ssvanberg

Funkar alla dessa grafikkort bra med CoD?

Av ssvanberg
Skrivet av Jalle64:

Med allt på lägsta kanske, men nej det är för slött. Ett 5750 minimum för Cod MW2 skulle jag säga/skriva.

Men den har ingen VGA-utgång och jag har inte planerat att köpa ny skärm också. Funkar annars ett 1600 XT?

Av ssvanberg

XFX RADEON HD4550 1GB DDR2 SILENT PCI-E VGA/DVI/HDMI - Litet passivt grafikkort med bra anslutningar! - Produktinformation , kan detta funka till att spela CoD MW2? Eller är det för dåligt för att få ut full prestanda av CoD? Och är det så att alla nya grafikkort stöder vertex shader version 3.0 och framåt?

Av ssvanberg

PCI.

Av ssvanberg

Har du någon länk så jag kan kolla på den?

Av ssvanberg

Jag kanske ska tillägga att jag bara har Windows XP också och att jag bara kan få ut vertex shader version 3.0 som bäst från mitt grafikkort. För för tillfället har jag bara 2.0 och minimumkravet är 3.0. Jag är inte ute efter maxprestanda bara efter att kunna spela det.