Inlägg

Inlägg som fryguy har skrivit i forumet
Av fryguy

@Mikeybikey Noterat. Har mig veterligen inget coil wine eller liknande. Har aldrig hört agget utan bara chassifläktar på 7V så ... Säljs pga. uppgradering till platina agg.

Nuvarande max bud:
FD: 200:-
Seasonic: 350:-

Planerar leverans för hämtas på söndag förhoppningsvis så auktionen slutar i morgon. Eventuell frakt sköts på måndag.

Av fryguy

@tWreck noterat.

Nuvarande max bud:
FD: 200:-
Seasonic 325:-

Av fryguy

@ByteBitten noterat.

Skickades från m.sweclockers.com

Av fryguy

@trex maffia noterat.

@jonssown noterat.

Nuvarande topp bud:
FD: 200kr
Seasonic: 250kr

Av fryguy

@mackey Jupp kan mötas upp i stockholm utan problem.

Av fryguy

Nätagg, seasonic och FD.

Säljer två nätagg/PSU som båda fungerar bra.

Nätagg 1:
Seasonic X-560W 80plus gold, helt modulärt.
Review: http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&...
Pris: BUD

Nätagg 2:
Fractal design Tesla 550W 80plus, inte modulärt.
Review: http://www.sweclockers.com/test/6233-nataggregat-i-mellanklas... (Visserligen 650W modellen men bör vara ungefär samma för 550W)
Pris: BUD

Kan skickas men räkna med att det blir runt 100:- då de väger en del båda två.

Läs hela annonsen här

Av fryguy
Skrivet av UMJ:

Jag kommer ursprungligen från Umeå, men sedan par år tillbaka flyttad till Härnösand.

Rek, och Varubrev 1 dag hit, MyPack, alltså vanliga paket 2 dagar de alltid håller 1 dag i Sundsvall även om paketet så kom in i Sundsvall 06:40 på morgonen och de är bara dryga 3 mil till Sundsvall från Härnösand så håller Sundsvall paketet även om de har gott om tid få ut de innan 18.00.

Och besöker man farsan i Nordmaling som bor där så håller de 1 dag i Umeå istället.

Bor du norr om postnummerområde 82 är leveranstiden har 2 dagars leverans med MyPack.

Därför tycker jag Inet borde ta införa REK om paketet väger under 2 KG, vilket gör att ovansett var i landet man bor är man garanterad 1 dags leverans, och de är en hel del små grejer man kan köpa på internet och inom PC världen som väger under 2 kg.

Visserligen beställer man bildskärmar och tyngre grejer så finns ju inte mycket och göra åt saken, men man borde ta flytta mer söder ut.

Skulle ha gjort de för länge sedan om man inte älska åka snowborad har par vänner som bor långt söder ut när Norrland har typ -5 grader så har de fortfarande +13, blir för lite Snowboard åkning på vintern om man bor i Södern, de vita guldet skulle nog eftersaknas

För jag tvivlar att PTS säljer mig ett postnummer 1 man kontaktar ju PTS för begära byte av postnummer, vore dock awsome om de accepterade byte på min adress till postnummer 1 då kommer paketen snabbt

Hyffast enkelt att förklara varför det tar en dag extra i ditt fall. Paketet kommer 06:40 till Sundsvall troligen Ånge? om de inte ändrat på något. Normalt är dock alla paket som ska ut den dagen redan sorterade innan 06~ vilket gör att ditt paket inte hinner sorteras för att gå ut samma dag. Det kanske suger men posten garanterar inte 1-dag om det inte är specifika leveranser som express eller rek. Alltid nattpersonalen som gör sorteringen av paketen som ska ut under dagen så därför görs ingen sortering under dagen. Detta då personalen som jobbar dag och kväll har till uppgift att sortera paket etc. som ska ut i andra delar av landet. Detta är ju den vanligaste anledningen till att det ser ut som det gör.

Av fryguy

850:- + frakt

Av fryguy

750:- + frakt

Av fryguy

@Weibull Jag kan väl börja med 600:- + frakt isf

Hur länge tänkte du låta budgivningen pågå?

Av fryguy
Skrivet av Agile:

Äsch, finns över hela Sverige, det är ett icke-problem.

Fint att du tänker Sverige och jag tänker typ Asien, Afrika, Sydamerika... men ok.

Av fryguy
Skrivet av ehallq:

Varför dom ska bricka den är svårt att svara på , men det var väl deras enda lösning att garantera att inget går fel. Det kanske kan skapa en säkerhetslucka om fel sensor är aktiverat även om touch id funktionen är avstängd.

Angående auktoriserade apple ställen så kan man ju skicka saker. Har man råd för en iPhone så borde man ha råd att skicka iväg den. Om någon fått tag i en jättebillig begagnad så kanske de kan köpa en ny jättebillig beagnad

True har man en iPhone borde man ha råd att skicka iväg den. Tycker väl fortfarande att den borde brickas direkt om det är en säkerhetsfunktion. Tar iof ett tag att skicka och få tillbaka så man kan ju tycka att apple borde erbjuda fler platser helt enkelt.

Skrivet av Agile:

Prova igen.
En auktoriserad serviceverkstad är inte bara en Apple-butik.

I Stockholm t.ex. finns 12st, Göteborg 8, Malmö 14 osv..

Fel av mig så klart men det gör ju bara att kartan blir lite mer heltäckande. Har fortfarande svårt att se hur de täcker upp alla platser. Malmö, Göteborg, Stockholm är väl bra men måga har nog fortfarande inget alternativ utöver att skicka in den.

Av fryguy

Det jag tycker är galet är väl just det att det inte finns speciellt många auktoriserade apple ställen... Jag har full förståelse för att touch id slutar fungera och liknande men varför bricka telefonen om touch id ändå inte fungerar? Om det nu är en säkerhetsåtgärd eller funktion så borde väl denna check göras kontinuerligt och bricka en telefon mer eller mindre direkt om den har fått knappen utbytt? Varför vänta till nästa uppdatering av iOS innan denna säkerhetsfunktion klickar igång? Men men det är mina tankar. Sist kan jag länka till en karta över apple stores vilket borde beskriva problemet.... Folk som inte ens har tillgång till en apple store helt enkelt men telefonens hemknapp går sönder.

http://313e5987718b346aaf83-f5e825270f29a84f7881423410384342.r78...

Av fryguy

Slänga ut TV:n och köra på bildskärm isället?

Hej,
Har en del frågor. Har börjat tycka att tv-avgiften är lite för hög och jag tittar typ inte ens på TV heller. Jag använder den dock med min chromecast för att streama film från netflix etc etc. Klart man kan avsäga sig tv-avgiften men ändå behålla tv:n vilket inte är ett alternativ då jag själv tycker att det skulle kännas helt fel. Men har man ingen mottagare så slipper man hela problemet tänkte jag. Så har tittat på lite olika bildskärmar för att komma runt det hela.

Har för närvarande en: Samsung LE32R41B , sjukt gammal HD-ready tv men som fungerat bra hittills. Via HDMI ser det snyggt ut så har inga klagomål alls där egentligen.

Listan jag har fått fram på prisjakt:
http://www.prisjakt.nu/kategori.php?l=s258050379

De enda kraven jag har egentligen är:
IPS eller liknande.
HDMI in.
Helst ett par ok högtalare, har inga krav på värsta grymma utan vanliga tv-högtalare är helt ok.
Någon form av fot som gör att det iaf ser lite ut som en TV.
32"+ helst runt 40"
Under 10000:-

Någon som har några tankar kring några skärmar som passar?

Av fryguy

Du måste betala konsolen i sig, frakt och 25% extra i moms på priset för frakten + konsolen och sedan en administrationsavgift.

Räkneexempel:
Konsol 900kr
Frakt 100kr
Totalt 1000kr dvs.
Moms: 1000+25%moms = 1250
Administrationsavgift: 100-200kr ungefär.
Slutpris: 1250+200kr=1450kr

Så glöm inte att momsen baseras på både varan och frakten och inte bara frakten. Så köper du expressfart som kostar mer så blir momsen högre.

Av fryguy

Använder lightshot själv. Litet och enkelt program som gör det man vill av den.

http://app.prntscr.com/en/index.html

Av fryguy

@beltet onyx.

Av fryguy

@Erik noterat

/Fryguy

Av fryguy

[S] OnePlus X samt Skal

Säljer som sagt min nyinköpta Oneplus X kommer i original emballage då jag inte har öppnat kartongen och tittat på telefonen. Har även ett rött silikonskal som även det ligger i originalförpackning etc.

Nypris för telefon är 2549kr + 233kr frakt = 2782kr
och för skalet är det 159kr + 63kr frakt = 222kr
och totalt 3004kr.

Kom med bud.

Läs hela annonsen här

Av fryguy

@pergro se PM