Inlägg

Inlägg som fryguy har skrivit i forumet
Av fryguy

Alla sniper vapen har bullet drop (alla vapen där minsta scopet tillgängligt är 6x tror jag)... Annars har alla Vanu vapen 0 bullet drop som skräpig trait. Du lär dö rätt mycket i början i alla fall. Välj en klass och stick to it så att säga är bra i början i alla fall. Är man ute efter certs är medic antagligen den klass som tjänar dem snabbast. Tiden det tar att döda någon i ps2 är oxå rätt kort så räkna inte med att kunna springa iväg allt för lätt om någon jagar dig.

Annars tycker jag väl att det är som de flesta spel. Spela ett tag så vet du vad du ska och inte ska göra.

Skrivet av Krisilicous:

rent generellt så är du aldrig trygg på öppna terränger som infantrist, speciellt inte om du springer ensam:P Joina en outfit eller gå med i en plutoon när du spelar. ska du färda långa sträckor så samåk i någons fordon eller köp ett eget (eller bara respawna). Det är som sagt bara Vanu som inte har bulletdrop på VISSA rifles, men däremot så kan inte dem one-shotta någon längre med dem som saknar bulletdrop(alla lång-distans rifles blev just nerfade). För övrigt så är det mycket svårare att snipa i PS2 än många andra FPS just då de tunga rifles har bulletdrop och generellt långsamma kulor så att snipa på avstånd är en riktig utmaning (om inte ens tur, om måltavlan är i rörelse)

liten video på att lång distance sniping är mer tur än skills om måltavlan rör sig http://www.youtube.com/watch?v=d2c1W-rirFs

Alla faction vapen som vanu har har 0 drop, utom sniper som sagt ovan, så inte vissa utan alla i princip. Sniper rifles one shottar fortfarande om du får hs.

Av fryguy

PLED = power led. En kabel som går från chassit till moderkortet. Står dessutom PLED på kontakten som man trycker i moderkortet så bör inte vara så svårt att ta reda på. Det som händer när du drar ur den är dock att den blåa lampan kommer vara av på heltid så att säga.

För att få reda på vilket moderkort du har finns väl ett par alternativ. Men du kan öppna luckan på datorn och läsa vad som står på moderkortet. Brukar stå både tillverkare och modell på kortet.

Annars kan du i windows trycka windows-tangenten + r och skriva in msinfo32 så bör det stå där under datormodell, gör det iaf i mitt fall. Kan vara så att det inte står där för dig då kan du nog ladda ner och köra cpu-z för att få reda på det.

Av fryguy

uhm oavsett belastning så är 1-3 arbetsdagar absolut inte samma som leverans på måndag eller tisdag som garanti. Utan du får tänka på att dag 1 är måndag 2 tisdag och 3 onsdag med leverans dagen efter det så allt från tis-tors är normalt och inom vad dom sagt och skriver på sin hemsida.

Söndag kan du ju aldrig räkna med? Hur tänkte du den tanken? känns som du borde tänkt till ett par gånger till innan du ens bemödade dig att kontakta supporten...

Av fryguy

känns inte som om man vill ha annat än gold eller mer för det priset tycker jag iaf. Nedan är 2 gold agg iaf ena kanske lite klent men ingen aning om vilka delar du valt så

http://www.inet.se/produkt/6909626/fsp-aurum-550w-80-gold-mod...
eller
http://www.inet.se/produkt/6909732/fractal-design-tesla-r2-80...

Av fryguy

Min fungerar utan problem oxå. Väldigt skön mus och lätt en av de bättre jag använt iaf.

Av fryguy

Är det inte också så att den som beställer via sitt jobb normalt sett betalar via bruttolönen? dvs du får mer än de 20-25% iom att pengarna dras innan skatten dras...

Av fryguy
Skrivet av Def_Dog:

Fast du får ju rätta mig om jag har fel, jag får inte ut mina 32GB på min iPhone heller, eller de 4TB som jag skall ha på min FreeNAS-burk. Det känns fortfarande inte som att jag verkligen får det jag betalat för.

Bara jag som tycker att man får precis vad man betalar för? Det är ett erkänt faktum att lagringsmedia räknas i bas10 och operativsystem i bas 2 typ. Du betalar för 4TB eller vad det nu kan vara och du får 4TB windows ser det dock inte som 4TiB... så du får dina 4TB = 4000GB etc.

ser som sagt inte dilemmat. Datorer bygger på bas2 i från grunden så är det någon som gör fel är det tillverkarna av lagringsmedia som sätter en högre stämpel på så att det ska se ut som att det finns mer än det egentligen finns i princip.

Av fryguy

Tangentbord: Cherry strait
Resultat: HEQUICKROWFOXJUPSOVERHELAZYDOG

Av fryguy

Qnap ts-120 eller Synology 112 eller 112+

Hej,
Sitter och tänker på vilken av dessa som man ska ha om ens någon av dessa? kanske finns bättre alternativ?

Det jag kommer att använda den till är att streama till min htpc/dator/smartphone/arbetsdator i princip. Vore trevligt om det fanns ett trevligt gui samt bra appar, vilket både synology och qnap verkar ha. Jag har behöver bara en disk därav de ovanstående valen av nasar. Lutar åt qnap men den drar nära på 2 ggr mer watt än synologys varianter.

Så frågan är vilken av dessa är bäst? eller finns det ett bättre val för omkring 2000:-?

Av fryguy

datorn sitter på en auto switch som stänger av strömmen helt när datorn stängs av. Men resten stängs aldrig av på strömbrytaren.

Av fryguy
Skrivet av jerseph:

Trodde inte man fick diskutera "illegala" ämnen? Att rippa 700 dvd filmer till sin dator är ju inte direkt lagligt..

OffT,
Privatkopiering vilket detta handlar om har alltid varit lagligt i sverige och lär så förbli.. så nej det är inte olagligt att göra. Det blir bara olagligt om du sedan lägger upp dem på typ tpb och delar med dig av dem... då blir det piratkopiering... gör skillnad på förleden privat vs pirat inte samma sak.

Av fryguy

vet inte vilka silent series du har egentligen men mina som kom med r4:an är knäpptysta på 7V ... på 12V är det egentligen inte fläkten som sådan som låter heller utan luften den förflyttar. Så jag skulle nog inte spendera pengarna på att byta ut till noctua om jag var du.

Av fryguy

100/10 BBB, brukar ligga runt 95-96 ner i vanliga fall.

http://www.speedtest.net/result/2629069044.png

Av fryguy

sitter själv med ett R4... jag missade att koppla in molex-kontakten till fläktkontrollen först. Utan den ingen ström helt enkelt. vill du enkelt ta reda på om det fungerar så ställ den till 5V och dra sen upp den på 12V, så tillvida du inte är döv så borde du höra en skillnad i ljudet från fläktarna. Det var iaf så jag enkelt testade om det fungerade som det skulle.

Av fryguy

jag har för mig att det bara var att trycka på aktivera när jag höll på med polarens taurus. Annars står nyckeln på chassit som sagt.

Av fryguy

Problemet är att windows installationen riktas mot komponenterna som sitter i. Just moderkort är en sån sak som man verkligen ska formatera för. Gör du inte det kommer du nästan garanterat springa in i en rad buggar och antagligen bsods och liknande. Självklart kommer prestandan inte vara optimal heller. Det hela har inte med drivrutinerna du installerar att göra utan som jag förstår det, med drivrutiner etc som windows själv installerar vid en nyinstallation.

Av fryguy

skriv ner "massa 0000..." det är felkoder och kan ofta hjälpa till att lösa problemet.

Av fryguy
Skrivet av heviie:

Raden hd 7770 har ju 1gb medans min har 2gb, vad är skillnaden mellan de?

flera har varit inne på det ny men värt att poängtera. Dina 2GB är antagligen inte 2GB egentligen. kanske 512MB (½GB) eller 1GB sen resterande kan den ta av ditt ramminne... Sen levereras 6450 med antingen ddr3 eller ddr5 minnen och är det ddr3 är dom bra mycket långsammare... >_< ...

Side note: 6450 är den lägsta modellen i 6000-serien... dvs det sämsta kortet i hela serien... Varför i helvete slängs skiten ens in i en dator för 10000? >_< jag förstår pengar etc och självklart är det standard elgiganten etc... men varför måste dom jävlas med sina kunder? >_<

Av fryguy
Skrivet av Ludric:

Man är ju dumihuvet om man säger "Vad har Apple uppfunnit?" och sedan sätter upp massor av parametrar på vad man inte får ta upp och dessutom säger nej till vad som Apple lägger mest R&D-pengar på av alla sina avdelningar (mjukvara).

Är som att fråga vad Google någonsin tagit fram och sedan säga att mjukvara inte gills.

Ännu värre att dessutom inte tillåta uppfinningar från en av Apple's största ingenjörer...

Sen kan man väl också diskutera vad som räknas som en uppfinning. Bara för att WW-brothers uppfann flyget, betyder inte att Boeing 787 inte är en uppfinning.

Rätt rimligt enligt mig iaf. Wozniak lämnade apple 1987 btw... Så .... jag vet inte varför man inte ska bry sig om det ens? >_<

mesta dom tittar på är väll ändå nyare saker egentligen typ 2000- ... Sen blir mjukvara antagligen krångligare då man för att verkligen veta om det är innovativt måste ha tillgång till källkoden och den får man ju inte tag i oavsett. Och utan den kan man väll ändå bara bedöma själva designen och då hamnar man i samma argument som alltid med apple... mitt äpple är runt och eftersom ditt oxå är det så måste du betala mig en massa pengar... dvs breda designpatent som inte säger ett dyft egentligen.

du kanske inte ens tittat på videon? dom går ju trotts allt igenom dilemmat med att bedöma vad som är en uppfinning. Men kort blir det väll att om du bara plockar uppfinningar från andra och sammanställer till något nytt är det egentligen inte du som gjort uppfinningen.

Men bah apple kommer alltid stämma skiten ur allt och alla... luktar lite rambus över det hela kanske?

Av fryguy

safemode är inte bios.... bios är något som sitter i moderkortet där du bland annat ställer in vilken enhet som ska bootas först... safemode är något som följer med windows... så gå in i bios... brukar vara trycka typ DEL när du startar datorn.