Inlägg

Inlägg som Bomb_ har skrivit i forumet
Av Bomb_

Okej , Men igentligen tror jag att jag föredrar xbox360 de är bara att det kostar i månan :/ men är de värt de ? klart de e roligare när det är mera som har xbox hur mycket är månads/års kostnaden ?

Av Bomb_

Är dett lätt att flytta ett PS3/Xbox360 varje vecka ? kommer det inga skador elr liknande ???

Av Bomb_

Vad är skillnaden på Silver och Guld ?

Av Bomb_

Asus G73JH är mycket snyggare och har hört att den e mycket kallare också ? ganska skönt med backlite keybord också men e de värt de ?

Asus G51J har ju DDR3 grafik ?? e inte det mycket sämre ?

Asus G51JX ser ganska lik ut fast bättre skärm ?

Av Bomb_

Köpråd ca 10 000 - 12 000

Hallå

Tänkte köpa en ny laptop efter julen nån gång för min laptop som jag har nu är en HP pavilion dv5 som inte klarar så mycket o överhättas mycket. Vill ha så bra dator för priset som möjligt skiter i designen igentligen . Kommer nog spela en del på den Kommer det kanske någon ny i prisklassen efter julen ? har kollat lite på MSI gx640/gx740

Av Bomb_

Xbox360 Eller PS3 ??

Hallå

Tänkte köpa ett PS3/Xbox360 för aatt de e så dyrt att spela spel på datorn om man ska ha bra settings (och laptop). Jag bor hemma o har skilda föräldrar så skulle behöva flytta konsollen varannan vecka. Känns lite onödigt att betala i månaden för xbox live ? men jag gillar halo så ^^ men innan har ja haft ett xbox original , o jag har aldrig rört ett playstation Vilket tycker du/ni att jag ska köpa ?