Inlägg

Inlägg som FERGUS har skrivit i forumet
Av FERGUS
Skrivet av lynx:

Riktigt jävla irriterande att ett sniper skott i huvet på max 100 meter inte dödar!!

Annars förbannat roligt spel. Dock ser jag fram emot de större mapsen. Vill ha tillbaka BF2 känslan lite

Är du säker på att du träffar huvudet? Det finns ju bullet drops. Jag har lyckats få headshot med shotgun(använder Slugs, och det ska du veta, de sjunker snabbt) på över 60 meter. på Stats-sidan i battlelogs stod det förut att mitt "longest headshot" var 58m, och jag måste fått det med shotgun för jag har inte använt något annat vapen förutom standard assault-vapen och pp-2000, alla de utan scope.

Av någon anledning har battlelog återställt longest headshot och vägrar ändra det från 0 för mig nu.

Av FERGUS

Tur att det hände i början av en runda så man slapp förlora så mycket poäng.

Inte för att jag kör så mycket för rank, men min "sniper shotgun" med 12G Slugs, extended mag och X3,5 sikte är skitkul att köra med. Börjar också få häng på hur mycket kulan faller beroende på avstånd. Har lyckats få headshot med hagelgeväret på riktig långt avstånd.

Av FERGUS
Skrivet av Blomman1337:

låter nice om de funkar men dem har väl ändå tagit bort dem servrarna eller åtminstonde gjort dem osynliga?

De har stängt ner Caspian border servrarna eftersom de nu anser sig ha fått tillräckligt med feedback om banan.

Av FERGUS
Skrivet av Molekylmannen:

Det är ruskigt dålig lagkänsla med alla som bara bryr sig om frags. Varje gång man hamnar i laget som ska skydda M-COMsarna så förlorar man inom tio minuter.
Varför blir det så fel?

Hitta en bra server. Jag kör på "UK Killercreation.co.uk" servrar och där brukar de lyckas skydda ganska bra, inte ofta attackers kommer förbi andra delen.

EDIT: Märkte nu att de har typ 300 servrar men öh... jag spelar på #243.

Av FERGUS

Har spelat en hel del nu och jag har verkligen fastnat för 870MCS(Shotgun). Den är nu en "sniper shotgun" med x6 scope och 12G slugs.

Av FERGUS
Skrivet av rhedlnd:

Vad är lösenordet till caspian border? :/

Just nu är det "shoppingcartsareagoodride".

Av FERGUS

Lyckades äntligen komma in på en caspian border server, fick spela 3 rundor innan jag blev utslängd för origin fick något "authentication error". Helt annan känsla än Metro, gigantisk bana och fordon. Problemet var bara att i stort sett så stod hela laget i spawn och TK:a för att de ville köra Jetplanet. -_-

Av FERGUS

Den största frågan jag ställer mig är -Har de över huvud taget haft interna tester innan public betan?
Det där enorma området som man sjunker genom marken framför "objective A" i första delen av Metro kan man ju fan inte ha missat.

Av FERGUS
Skrivet av black south:

kommien för fan någon måste hjälpa till plz har väntat 2 tim på att någon ska svara som sagt får följande: den här filen är inte kopplad till något program för att utföra årgärden. installera ett program eller skapa en association i kontrollpanelsobjekt standardprogram om det redan finns ett program installera

Min enda gissning är att origin kanske inte har blivit ett standardprogram för installations filen, pröva med att installera om origin.

Av FERGUS
Skrivet av Defeat^:

Vad fan är origin för något? Sämsta skiten jag varit med om.... Varför kan man inte bara tanka betan från deras hemsida? Måste de anlita något B-företag som har ett program gjort av högstadie-elever?.....

Jag gjorde ett acc hos origin, men kan ej logga in. Testar att göra ett nytt med samma användarnamn, och namet är ledigt... Dock är emailen använd står det.

Händer ingenting när man kör "glömt lösenord"... Får inget mail....

Varför i helvete anliter ett av världens största spel-företag ett litet oseriöst skitföretag för att få ut betan. De borde ha råd med riktiga saker, eller de borde åtminstone kolla om origins var seriösa...

Eh, Origin är EA:s svar på steam.

Av FERGUS
Skrivet av shqiptari:

japp samma problem för mig.. fan vad segt orgin är alltså ! eller så är det bara jag som har problemet ? ..

Eller så beror det på att butiken är överbelastad av alla som vill ha ner BF3, tänkt på det?

Av FERGUS

1) Starta upp med installationskivan(håll in "C" vid uppstart).
2) Välj Språk
3) Välj verktyg i menyraden och gå till skivverktyg
4) Välj systempartitionen och sedan radera("radera" formaterar partition och tar bort all information).
5) Stäng skivverktyg och kör installationen

Av FERGUS

Nu är inte jag så insatt i det här med återställningsskivor, men eftersom ingen annan ha svarat än så tyckte jag att jag kunde komma med en gissning. Du sa att du kan starta cmd, kolla ifall du kan köra bootrec.

Av FERGUS

Jag har då aldrig hittat ett sätt att redigera .pages i Windows. Du kan däremot läsa dem för att .pages funkar som en komprimering och du kan då öppna dem med winrar eller dyl. och bläddra dig till en pdf.

Av FERGUS

16-20GB

Av FERGUS
Skrivet av chila:

Kan man få tag på testversionen någonstans. Har Googlat och Bingat men inget hittat.

Vill inte ha en smittad TPB version

http://www.sweclockers.com/forum/133-windows-8/1040113-ladda-...

Av FERGUS
Skrivet av fille3002:

Körde i vbox på macbook pro, och jag blev besviken. Ribbon är det värsta som finns (hoppas att det går att stänga av), startmenyn är helt åt helvete och det känns otroligt instabilt än så länge. Sen att allt är fyrkantigt gör inte saken bättre.

Ribbon går att "stänga av" bara högerklicka och välja "minimize ribbons"

Av FERGUS
Skrivet av Dz2:

Jo det gör man väl? Jag sa (ungefär) 'är det inte uppenbart att man skall BETALA om man hyr en film, lyssnar på musik eller spelar SPEL på nätet?'
Det gör vi ju redan. Voddler, Spotify, Steam. Så what is the problem? Betalar gärna för XBOX exclusive titlar... för att få spela på PC. Med gärna lite upphottad grafik, i varje fall en smula.

Steam har ingen månadsbetalning, tror att det är det som de syftar på.

Av FERGUS
Skrivet av anton_mjor:

Jag minns själv skillnaden när jag körde Widows 7 Betan i virtual pc och bestämde mig efter bara någon timme att installera om hela datorn.
Det var ju en helt annan grej
Windows 8 måste ju dessutom vara ännu bättre

Man får nog vänta på RC innan man installera om datorn(Om RC då är bättre än det här vill säga). Den här versionen skulle inte jag installera om datorn för i alla fall. Gillar inte integrationen med windows live, vill inte ha windows live informationen som mina inloggningsuppgifter. Dessutom verkar det inte finnas någon meny för att stänga av metro just nu, man är tvungen att byta namn på systemfilerna så att det inte laddas.

Av FERGUS
Skrivet av Encho5:

Läs mitt inlägg igen, jag sa aldrig att det skulle finnas en grupp som hetter "virus". Virus kan injektera sig i vanliga processer som explorer.exe och därmed starta med datorn helt tyst utan att ett antivirusprogram märker något. Fast dom flesta trojaner/keyloggers är programmerade i C# eller VB och kodaren orkar oftast inte lägga 3+ timmar på att få den att injektera sig i något. SÅ därför så kommer den finnas i background processes eller w/e.

Och det går självklart att ta reda på vilken process som är ett virus.(dom virus utan injektion syftar jag på då)

Det där med en grupp som kallades virus var mer pålagt som ett skämt från mig, tror nog man borde börja använda ironitecken( ؟ ).
Självklart så går det att ta reda på vilken process som är ett virus - Den process som du inte känner igen och som du är 100% säker på att du inte installerat själv, är du inte helt säker, sök då efter processnamnet på google eller liknande. Efter år av erfarenhet med att ta bort virus från familjemedlemmarnas datorer(De lyckas jämt få virus på något sätt) så kommer det nog inte bli mycket svårare eller lättare än det redan är att ta bort virus.