Inlägg

Inlägg som FERGUS har skrivit i forumet
Av FERGUS
Skrivet av Jonas79:

Hur får man fraktfritt från Inet som sweclockers medlem och hur mkt måste man handla för ??

http://www.inet.se/artikel/6101343/fraktfritt-sweclockers-vid...

Av FERGUS

Det känns som om det bara är jag som fruktar en annalkande katastrof med att allt ska göras med mobilen idag. Tycker det känns lite riskabelt att ha hela sitt liv kopplat till en apparat.

Av FERGUS
Skrivet av anden12:

Y,U,I,O med vänster tumme?!??!
Förstår inte ens hur du kan komma åt tangenterna med tummen om du har handflatan på armstödet till tangentbordet...

Jag menade att jag har armbågen på armstödet på stolen. Mitt tangentbord har inget handledsstöd eftersom jag finner handledsstöd att vara i vägen.
Det är inte så svårt att nå O med vänster tumme, kan även hålla in vänster skift samtidigt. Såklart betyder inte det där att det är bara de knapparna jag trycker på med de fingrarna, det var mer generellt av vad jag använde medan jag testade. Det beror på hur jag sitter vilka fingrar jag använder för vilken knapp.

Av FERGUS

Efter att analyserat hur jag skriver så har jag kommit fram till att jag använder alla 10 fingrar mer eller mindre.

Vänsterhand

  • Lillfinger - vänster skift, vänster ctrl, Windowstangenten

  • Ringfinger - Q, A, Z, ><, 1

  • Långfinger - 2, W, S, X

  • Pekfinger - 3, 4, 5, 6, 7, E, D, C, R, F, T, G, H, Y, U

  • Tumme - mellanslag, C, B, V, N, G, H, J, K, L, Y, U, I, O, N, M vänster ALT

Högerhand

  • Lillfinger - backsteg, retur

  • Ringfinger - backsteg, retur, ^¨~, *', Ä, Å, -

  • Långfinger - P, Ö, Å, Ä, '*, ^¨~, O, L, K, -, ´`, +?\, 0

  • Pekfinger - 6, 7, 8, 9, 0, Y, U , I, O, G, H, J, K ,L, V, B, N, M, ;

  • Tumme - mellanslag, M

varför höger hand i bland är på vänster sida av tangentbordet beror på att jag skriver mest med den. Vänster arm ligger oftast på armstödet så den handen flyttar inte på sig så mycket. Känns lite som att det är en spelskada då vänsterhanden för det mesta vilar över WASD-området.
Vänster tumme skriver mest mellanslag, V och B, de andra knapparna blir det då jag bara använder en hand för att skriva.

Av FERGUS
Skrivet av Mimematis:

Nej, lättare än så är det inte

Ja vad vet jag, har bara aldrig hört någon säga så.

Av FERGUS

Otroligt bra fredagspanel, tyckte särskilt om att ni tog upp skärmar på slutet då jag går i köptankar.

Skrivet av Mimematis:

...lättare än så är det inte

Antingen så menade du "svårare än så är det inte" eller "det blir inte lättare än så".

Av FERGUS
Skrivet av blame_me:

http://youtu.be/m45J-ymFAwc

Jag tycker main theme passar ypperligt till bf 3

...Och jag tycker att det låter som om mina högtalare har gått sönder, men vad skulle världen vara om alla tyckte likadant?

Av FERGUS
Skrivet av BergEr:

Har faktiskt inte sett någon annan göra det, kan det ha varit mig du mötte? (BergErr)
http://data.fuskbugg.se/skalman02/bd33a73c_bf3%202011-10-09%2...

http://data.fuskbugg.se/skalman02/d35081b9_bf3%202011-10-09%2...

Lätt skönaste stället på kartan =D

Nej, körde på UK gamingdeluxe #36 och han hette Senic92.

Av FERGUS
Skrivet av skog1s:

Tar man en bil med kulspruta och sätter på en liten kulle, så går det att skjuta uppåt på "den första plattformen" (tror den når till andra med) jag gjorde så att 2 snipers fick det väldigt het om öronen när jag testade (Kan bara tänka mig vad dom har fått ta skydd, för det "stänkte" rätt bra)
Varför jag gjorde det, var för att jag var på väg upp på stegen, och blev dödad av dom som redan var där, och jag kunde inte släppa det Dom bara skulle dö!

Och, dom dog ja

Ser du de tre vita plattformerna som kommer över den man kan klättra till? Han satt på den översta. Hade han varit på den man kan klättra till skulle det varit lugnt, men där han satt kan jag gissa att man ser i stort sett hela banan förutom kärnan av skogspartierna.

http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110816172657/battlefield...

Av FERGUS

Körde just en runda Caspian Border där en Sniper tog en flygfarkosterna och fallskärmshoppade till en av de övre plattformarna av "antenna" och gjorde riktigt bra ifrån sig, inte många kom nära antennen och det kändes som om ingen i mitt lag visste vad bulletdrops var eftersom alla sköt mot honom, men ingen träffa. Fick gå Recon själv och ta ner honom.

Av FERGUS

Ja, de kommer passa, men du måste överklocka dem för att de ska köras i 1866MHz då moderkortet kör 1333MHz standard. Förkortningen "O.C." Står för "overclock".

Av FERGUS
Skrivet av XHI:

Verkar vara otroligt tryck på alla servrar. Blir kickad hela tiden, Men som sagt, holy hell vilken grafik och jag suktar fasiken på ett till 6970!!

Det är därför.

Skrivet av Dice/EA:

After analyzing the data from our first round of closed Caspian Border tests, we have great news for participants in the Battlefield 3 PC Open Beta: the DICE team has decided to bring back Caspian Border for the beta’s final weekend and conduct an open large scale test of the 64 player Caspian Border map.

*****Please keep in mind that as this is beta we will be stress testing our servers***** As such, users may experience crashes, network instability and outages as we roll out and configure servers and network utilities. Understand that such potential issues and the testing environment are not reflective or indicative of the final product and that, through your participation, you will be helping to ensure future stability and functionality.

As we are again specifically testing 64-player server configurations, this test will be for PC only. The Caspian Border servers will be available for all PC players to join. Caspian Border will be available starting Friday, October 7th, in the afternoon (CET).

Av FERGUS
Skrivet av bobcat031:

Hur kan det skilja så mycket fps tex att en som har 570 får bättre fps än en med 580 fast båda kör senaste drivrutinen? och hur kan vissa få 150-200 fps med Gtx580 sli jag fattar ingenting.

Det beror på resten av deras dator. Processor, RAM etc.

Av FERGUS
Skrivet av _MmattiasS_:

Men... Det måste väl finnas handfat osv på toaletterna där man kan fylla på vatten?

Nej, man går bara in där, skiter och går ut.

Självklart finns det handfat på toaletterna. Att alla pratar om den där under trappen är för att då slipper du en längre kö i ett illaluktande utrymme.

Av FERGUS

Min plåtburk och dess innehåll

Gigabyte GA-880GA-UD3H AMD Phenom II x4 965 3,4GHz Radeon HD6870(PowerColor) Corsair 8GB (2x4GB) CL9 1333Mhz XMS3

Kringutrystning

Logitech MX518 Fujitsu Siemens tangentbord Lacess LH-991F(Headset)

Drivrutiner till grafik-kortet:

AMD Catalyst 11.9

Inställningar:

http://img401.imageshack.us/img401/7448/bf32011100214344197.png

FPS

Metro parken Min:29 Average: 38 Max 52 Metro Tunnelbanan Min: 36 Average: 49 Max: 76 Metro Staden Min: 31 Average: 41 Max: 58 Gjorde en Benchmark med Fraps genom hela Metro(En runda, Parken>Tunnelbanan>Staden) och fick en Average FPS på 47

Flyter på riktigt bra, har ingen benchmark på Caspian border men jag tyckte att det flöt på ganska bra där också. Gissar på en FPS mellan 25-45.

Av FERGUS

Körde just en väldigt intensivt runda på Metro. Jag var i attackers och vi lyckades ta ut "B" i parken utan att förlora en ticket, men över "A" var det ett sånt tryck att vi förlorade alla tickets, lyckades sätta dit sprängdegen på M-COM:en medan vi hade 0 tickets kvar och höll den till den sprängdes. Hör "We have taken the objectiv." och sedan kom det "Your team lose". VAF*N, vi borde fått 100 nya tickets och fortsatt där. Vi lyckades ju trots allt spränga båda.

Av FERGUS
Skrivet av Anton_Cimex:

Nice, säker på att du inte levlade till 22?
Hur tycker du benellin presterar i.o.m. att den är semi-auto? Hög rate of fire? Ifall den sista frågan stämmer lär den vara ganska grymt vapen med slug-ammo (?)

Jo, nu när du säger det så kan det ha varit när jag kom till rank 22, fick "shotgun medal"(50 shotgun ribbons) samtidigt så jag trodde att det var därför. Rate of fire är riktigt hög, inte "det-snabbaste-jag-hinner-trycka-på-musknappen-hög", men sisådär dubbla om inte mer än 870:n.

Av FERGUS

När man lyckas få 50 av samma vapen ribbons så får man visst ett bättre vapen i den klassen. Jag lyckades få 50 shotgun ribbons med 870MCS och låste upp M1014, en halvautomatisk shotgun ak.a autoshotgun.

Av FERGUS
Skrivet av Kimaro:

Så, vilken lvl är alla på? Är själv på 24. Har 7 timmar speltid, Dock har jag laggat ut så extremt många gånger ur spelet. Men kan inte klaga. Älskar det ändå! Har 223 kills med M249 och 166 kills med UMP. Mina top 2 vapen. Helt underbara.

Rank 20(Gunnery Sergeant), 11 timmars speltid. 354 kills med 870MCS(alla unlocks upplåsta, använder den nu mera som mid-range sniper rifle a.ka "Sniper shotgun) och 111 kills med PP-2000. Körde bara med shotgun mellan rank 2-17. Så himla skön känsla, även nu när man sniprar spelare på 60-100 meter med den och de får utbrott i chatten om hur f*n jag kunde skjuta dem på det avståndet med shotgun.

Av FERGUS
Skrivet av Mr bowen:

Hur värkligt är det på en skala då. 60 meter är bra lång för shotgun kan jag lova, om du inte har världens längsta pipa på.

Ja, hur verkligt* vet jag inte då jag aldrig varken skjutit eller hållit i en 870MCS i verkliga livet. Men den följer nog den här regeln:
-"It can also use the 12 Gauge Slugs for it to fire single long range projectiles, where it can kill in a single headshot at all ranges."

Skulle man göra det riktigt verkligt skulle Dice kunna lägga in att kulbanan påverkas av vinden också. Just nu flyger de bara i en rak linje från pipan och har bullet drop. Jag får sikta jävligt mycket över personen för att träffa honom med Slugs på de avstånden. Om man ska förklara hur man ska sikta om man använder M145 x3.4 på den - Ett avstånd ungefär lika långt som mellan de stora stenpartierna runt "B" i Metro parken, sikta med första strecket neråt från mitten så träffar du. Längre avstånd än så, så sjunker kulan snabbare, så var då beredd på att kanske använda fjärde strecket eller sista.