Inlägg

Inlägg som FERGUS har skrivit i forumet
Av FERGUS
Skrivet av Dentoid:

Han i videon skakar obehagligt mycket. Bakfull much?

Parkinsons, annan sjukdom som kan orsaka skakningar eller så har herrn varit sängliggande under längre tid och har inte normal muskelstyrka.

Av FERGUS

Jag har aldrig förstått varför folk inte tycker om gurkan i cheeseburgare. Det är ju en helt vanlig ättiksgurka.
Fast om du inte tycker om gurkan varför beställer du inte utan? Har en kompis som inte tycker om den och således plockar bort den. Vi andra har frågat honom många gånger varför han inte beställer utan och hans svar har alltid varit ett "näh, de' kan ja' inte." följt av något sorts nervöst skratt. Tror att han är som jag som inte vill besvära folk för mycket, fast värre.

Av FERGUS
Av FERGUS
Skrivet av flyawaynille:

Vad menar du med "historiskt tänkande inom EU när det gäller konflikter" EU kan ju inte på något sätt beskyllas, som du gjorde, för första världskriget. EU skapades för att vi inte skulle få såna konflikter igen, något vi inte har fått sen EU bildades.

Du verkar hävda att vi har fallit för någon EU älskande propaganda, men i detta fall så verkar du ha fallit för EU hatande sådan då det exempel du haft på EU:s misslyckande är ett exempel på något som inträffande innan det fanns.

Edit: Läste igen nu. Jag hävdar fortfarande att EU har gjort sig förtjänt av fredspriset då situationen i europa har varit mycket bättre efter EU:s bildande än vad det var innan.

Jag är rätt säker på att Retro pratar om Kosovokriget. Han har inte beskyllt EU för första världskriget någonstans i sina argument.

EDIT: För att inte tala om Tiodagarskriget, Kroatiska självständighetskriget samt Bosnienkriget som Wikipedia buntat ihop tillsammans med det.

Av FERGUS

Spotify verkar ha fått en del buggar på sista tiden. Det som Wallman beskriver här ovan hände mig tidigare idag. När jag hade artistfönstret uppe och tryckte på första låten i översta albumet började första låten i albumet nedanför spelas.
Med lite räknande kunde jag spela de låtar jag ville, men aldrig från det översta albumet.

Av FERGUS

Hela två nya knappar på kontrollen, inga större ändringar där inte.

Av FERGUS
Skrivet av LeafBox:

Men snopp, köpte ett 7950 för 2 veckor sedan...

...Och jag köpte mitt 7970 nu på måndagen den 13:e och fick hem det igår.

Av FERGUS
Skrivet av Atlas Tasume:

Undrar även jag varför det börjat dyka upp en massa betaversioner i mitt bibliotek av spel som varit ute i flera år...

Skrivet av flyawaynille:

Det är spel som har egna versioner där beta patcher testas om jag förstått det rätt.

Jepp, t.ex. TF2 testar patcher i betan.
Däremot finns nu Left 4 Dead 2 Beta, denna är betan för linux som av någon anledning dyker upp i listan.

En annan sak jag stör mig på är att GTA-spelen har Mac-kopior vid sidan om. På steams Mac-klient kan man välja att bara se Mac-spel så att man slipper ha en lång lista med spel som inte går att köra, men på Windows-klienten finns ingen sådan funktion så du blir tvungen att se dessa icke installerade spel i din lista.

Av FERGUS

Som Anton sa, Rymdjakten. Det finns en serie såna spel; Sverigejakten, och Djuphavsjakten är de två andra. Levande böcker gjorde riktigt många bra lärospel.

Av FERGUS
Skrivet av Chris_Kadaver:

...Antar att det är UHD-upplösning åtminstone?

Nope.

Skrivet av Nyhet:

LG 55EA9800 är en 55-tummare med upplösningen 1080p.

Av FERGUS

Jag har inte spelat Bioshock Infinite än, men jag läste en kommentar på ett annat forum att storyn inte var lika bra som de tidigare. I de tidigare pusslades alla de dagböcker och annat som du plockat på dig under spelet ihop mot slutet och du fick en fullständig bild och förstod allt.
I Infinite är det mer åt det hållet att du måste spela igenom spelet en gång till för att förstå hur allt hänger ihop efter att du redan vet vad som händer i slutet.

Av FERGUS

Jag skulle kunna se att det gick att sälja spel med samma vilkor som den de kör i Steam community market beta, där en del av pengarna går till utvecklarna av spelet samt en transaktionsavgift till Valve som betalas av köparen.

Citat:

What is the "Steam Transaction Fee"?

The Steam Transaction Fee is collected by Steam and is used to protect against nominal fraud incidents and cover the cost of development of this and future Steam economy features. The fee will be 5% during the beta period (with a minimum fee of $0.01). This fee may be increased or decreased in the future.

Who pays the "Steam Transaction Fee"?

The buyer pays the Steam Transaction Fee. The Steam Transaction Fee is calculated based on the item cost and is shown on the confirmation page before purchase.

What is the "Team Fortress 2 Fee"?

The Team Fortress 2 Fee is a game specific fee that is determined and collected by the game publisher. The Team Fortress 2 Fee is currently set at 10%.

What is the "Dota 2 Fee"?

The Dota 2 Fee is a game specific fee that is determined and collected by the game publisher. The Dota 2 Fee is currently set at 10%.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6088-UDXM...

Här ovan ses de villkor som finns just nu, eftersom det just nu under betastadiet endast säljer ingame items för Valve's egna spel, så tar de upp spelen direkt.

Detta skulle enligt mig fungerar, men sedan skulle väl det finnas en grupp som klagar på utvecklarna får betalt för spelet två gånger då.

Av FERGUS
Skrivet av Grumbledock:

Visst, det skiljer sig från dagens mainstream CoD kloner vilket inte tilltalar alla, men de som gillade den gamla skolans BF älskar spelet.
32 spelare på dedikerade servrar även på konsol, balanserade fordon och vapen, grymt gameplay, stora banor som inte bara är öppna fält, smart AI (battlecommander) som stoppar camping, spawnkilling bestraffas, ordnance system som föregick Halo.
Homefront var dock inte perfekt, långt ifrån, då THQ tvingade KAOS att släppa spelet fastän de ville ha ett par månader till (minst) att fixa buggarna. Nå, KAOS är en av de få utvecklare som man fick kritisera på forumet, som satt på sina egna forum och bemötte kritiken (jhänder aldrig hos Dice/EA/Activison), de lyssnade på spelarna och arbetade aktivt på att implementera våra önskningar i spelet, som Dice gjorde på den gamla goda tiden.

Homefront har potential, om det görs rätt, en perfekt mix av CoDs cqc strider blandat med de stora banorna, fordonen och teamplay från gamla Battlefield, det bästa av två världar. Dock så kräver spelet mer taktik och skills än ditt vanliga "mainstream run 'n' gun" vilket gör att det blir svårt/frusterarnde för moderna gamers som gärna vill vara proffs direkt och inte lära sig från grunden. Speciellt då campande med sniper eller smg är synnerligen ineffektivt och du ska ut i fält och kämpa för att få kills, aktivt, som gamla FPS.
OLD school passar helt enkelt inte dagens casual FPS gamers, men då finns alltid nya CoD, MoH eller BF, same shit with different names. För alla andra, finns spel som försöker vara innovativa, som fokuserar på servrar, vapenbalans och spelarnas åsikter, utvecklare som bryr sig...

Har Homefront multiplayer? Det har jag inte ens ett minne av att ha noterat.
Mitt uttalande var om singleplayer, jag blev aldrig riktigt fångad av spelet eftersom jag störde mig på de klyschade personligheterna som de tre huvudkaraktärerna har.

  • Connor är en empatilös patriot, alldeles för hetlevrad för sitt eget bästa.

  • Hopper är en ung, teknikkunnig asiat.

  • Rianna är en empatifull kvinna som vill det bästa för allas välbefinnande och inte använda mer våld än som krävs.

Jag störde mig även på att det var alldeles för mycket "Corridor-shooter", inte ens uppdraget där man skulle smyga över en farm hade några alternativa vägar.

Om man prompt ska jämföra alla FPS med CoD, så kan jag säga att detta var snäppet värre, åtminstone i singleplayer. De flesta banor kunde klaras genom att man tog upp första bästa maskingevär, gick rakt in i striden och aldrig släppte vänster musknapp.

Av FERGUS

Varför köpa rättigheterna till Homefront 2? Homefront var ett enligt mig riktigt dåligt spel.

Av FERGUS
Skrivet av candyraver:

Förstår inte riktigt varför ni väljer att göra en text-review OCH en video-review. Antar inte man missar något genom att bara se videon?

Det finns tillfällen då man inte vill/kan se på en video. Sedan finns det de som förstår bättre om de läser en text än att lyssna på någon som berättar.

Av FERGUS

Tomrummet är inget problem för mig, har inte kört med webbläsare i fullskärm på ett bra tag. Dock håller jag med om färgschemat, alldeles för svårt att se en länk med den där grådisiga färgen.

Av FERGUS
Skrivet av Lucce11:

Vart ser man vinnarna ?

Genom att klicka sig in på luckorna och scrolla ner.

Av FERGUS

Tog ett tag för mig att komma på ett bra rim, men nu när jag läser de få bidrag som folk delat med sig av känns det inte som om man har någon chans alls. Aldrig varit bra på att vara fyndig.:(

Av FERGUS

Tycker att det är väldigt dåligt av Jonas att han aldrig hört 'Då går jag ner i min källare'. Av någon anledning har det blivit en festlåt i mina kretsar, går inte en fest utan att den låten kommer igång minst en gång.

Av FERGUS

Hoppas PC porten blir en "Max Payne-port" och inte en "GTA IV-port".