Inlägg

Inlägg som Chillamore har skrivit i forumet
Av Chillamore

Jag sitter just nu med ett par gamla Sennheiser pc 151 där jag behövt bunta fast en ny mikrofon ovanpå den gamla. Med andra ord är det nog hög tid att byta ut dessa nu.

Jag har otroligt svårt att hitta ett bra och trådlöst headset dock. Har kollat lite på typ netonet men alla headset där ser ju ut som något från en annan planet. Dessutom skulle jag önska att dom var öppna.

Av Chillamore

Gta 3 - G-U-N-S. Visste inte vad det betydde på den tiden jag skrev in det men vapen fick man

Av Chillamore

Varför inte kolla runt lite på Sweclockers? http://www.sweclockers.com/artikel/14650-prestandaanalys-batt...

Av Chillamore
Skrivet av Jearom:

Som småbarnsförälder/spelfantast så har jag tänkt en del på det här, och jag har kommit fram till att jag kommer följa de åldersrekommendationer som står på spel och film ganska hårt. Man märker ganska fort att småttigngarna inte fattar vad som händer när dom ser vad jag spelar... Frågor som "Vilka är dom Onda?" kommer ganska fort upp...

...idag är det mest LEGO-spel på Wii och spel på bolibompawebben som gäller. Det ska bli kul när jag kan lira BF och lite mmo med grabben när han blir äldre

Barnen kan ju inte veta vad spelet går ut på om dom aldrig får sätta sig in i det. Om jag skulle ta hem en tjejkompis så skulle hon också ställa samma frågor, just för att hon inte är insatt.

Jag började själv spela Duke Nukem 3D när jag fortfarande gick i blöja, ändå så mår jag psykiskt bra och för att inte tala om engelskan. Man märker vilka som inte spelar och kollar på mycket engelsk film väldigt lätt. Angående beroende så är det väl rätt klart att man blir beroende, älskar du att spela t.ex. fotboll varje dag så är det klart att det blir en omställning om någon tar ditt intresse ifrån dig.

Känner att den här texten vart lite plottrig men det finns som sagt mycket positivt med spelande ex. samarbete och språk.

Av Chillamore
Skrivet av pockejocke:

nån Corsair 650W

Läste att grafikkortet drog ganska mycket, så behöver väl förmodligen ett nytt?

Har äevn 4 st hårddiskar i datorn också så.

650W räcker gott och väl till att driva det där systemet. Tror till och med att 500W skulle duga.

Sitter själv på ett system med ett 560ti och 450W nätagg från Deltaco, dock har jag inte överklockat något och har bara en HDD. Kanske läge att byta?

Av Chillamore

Det behöver inte nödvändigtvis vara ett helvete bara för att det är dyrt att lämna in den. Företaget vill ju självklart ha pengar till att betala anställda, försäkringar osv. Om folk betalar så är det väl klart att man har höga priser.

Av Chillamore
Skrivet av Simplified:

Oj, tydlgen är jag mer "out of date" än jag trodde.

Jag har som sagt inte spelat sedan 2.4.3 där man fick sitt första mount i level 40 för 100g. :S

Leveling på den tiden (TBC) tog hela sommarlovet om man spelade 2h per dag

Det låter som att spelet är för lätt nu...

Yes, och när mountet på 60 kostade 500 g. Sprang runt bra länge i outlands med 60% mount då. Körde även LK och början av cataclysm men måste säga att wow vart för enkelt. Sist jag köpte speltid var nog för runt ett år sen nu.

Av Chillamore
Skrivet av Simplified:

10-12 timmar för en level 85 är för kort. Det luktar privatserver här imo.

Jag har inte spelat sedans TBC, och då tog det mig 13 /played dagar, alltså cirka 312 timmar (1-70) vilket är längre än genomsnittet, men jag var nybörjare på den tidan.

Det går säkert snabbare nu, men 10-12 timmar låter "far fetched" även om man kör powerleveling (boostning med hjälp av en level 85).

1000G är en slaverilön enligt min mening.

Tyvärr så är det inte så. I stort sätt allt är lättare nu, du lvlar upp till 80 på någon dag utan RAF. Du får mount på lvl 10 som kostar något enstaka guld, Priserna på allt är billigare osv osv..

Av Chillamore

Just nu har jag
Mus: Zowie ec1
Tangentbord: Vitt noname tangentbord från 90 talet
Headset: Sennheiser pc151.
Musmatta: Zowie Swift

Vill ha:
Mus: Nöjd
Tangentbord: Microsoft sidewinder x4 eller något dyrare mekaniskt, t.ex. qpad
Headset: Nöjd med mitt nuvarande men ev. ett Sennheiser pc360.

Allt fungerar riktigt bra : )

Av Chillamore

Undrar varför man inte kan lattja runt på en tom server utan att behöva så still och vänta på 5 players. Tycker det borde vara som i BF2 när man kunde leka på sin egna singelplayer eller på en tom multiplayer utan poäng tills det kom tillräckligt många spelare.

Av Chillamore
Skrivet av Gardart:

Var inte klippet på deras kanal?

Jag har väl egentligen ingen koll men det diskuterades om det här för några månader sen men det visade sig att det var fake.. Personligen tror jag inte att Facebook blir h4ck4t idag..

Av Chillamore
Skrivet av Gardart:

Varför säger dom det först då.. Blir lite förvirrad :/

Dom sa aldrig det. Det var någon p12 som gjorde ett youtube klipp för att luras med folk. Anonymous sa bara några dagar efter det klippet att det inte var av dom. Fortfarande så fortsätter folk att tro på det.

Av Chillamore

Media slutar aldrig förvåna mig.. Trodde inte att SVT skulle vinkla ett inslag så där mycket, allt för att skrämma upp oroliga föräldrar kanske?

Av Chillamore
Skrivet av Grumie:

Du inser att det inte är 1911 nu va, utan 2011? Och även då var det inte bara "öppna luckan".. =p Denna metod bet inte ens på tanks under andra världskriget då luckan är låsbar.. Du vet, en mekanik som gör att man inte kan öppna den. Som din dörr hemma. Där har du väl en nyckel och stoppar du in den i det lilla hålet och vrider runt.. Vips så kan man inte öppna den mer!

shit. Sämsta iden någonsin. Ska vi inte ge alla klasser destillatorer, med packs, ammo packs, C4............. Eller varför inte bara lägga in Golden Gun?!=O Den löser ju alla problem? Fast jedisvärden viftar ju iof bara bort kulorna =/ hmm.. vi får tänka ut nått annat.

Nej du.. Tokigaste jag har hört på länge. Spelet går inte ut på att vara någon typ av one man army. Lär dig hantera det som alla andra.

Kunde inte hålla med dig mer. Spelet handlar om teamwork, inte springa runt och göra 360s med snipern och skjuta ner tanks med ett knapptryck. Visst kan dom göra så att det bara krävs 2 raketer som i bf2 men inte så att alla klasser har det.

Av Chillamore
Skrivet av Bulltazar:

Kortet håller på o dö, den kan fungera av o till, en bakning kan kanske hjälpa, men det är värt ett försök..

Är väl kanske inte så konstigt att kortet sjunger på sista versen med tanke på åldern osv.. Får se om jag har något gammalt kort så man i alla fall kan surfa och ev lira lite cs 1.6 : )

Av Chillamore
Skrivet av Bulltazar:

Du har klockat sönder ditt kort.

Som sagt så kan det hjälp o baka kortet i ugnen.
Ta bort kylaren o alla plast detaljer du kan få bort, sätt ungnen på 200c o baka kortet i ca 5min.

Tror du bakning funkar för det här felet? Tänkte på att det vart aldrig så här av värme problem som gjorde så att lödningen paja, hade koll på temperaturen fast det kan kanske bli fel vid 50-70 grader c?

Sen så undrar jag hur det kunde börja fungera igen förut?

Av Chillamore
Skrivet av ViXoN:

Du tog sönder ditt grafikkort, sorry mannen.
Det som oftast ger dem symptomen är att minnena är trasiga, det är svårt att fixa själv.

Märkväl att ditt kort är gammalt som gatan, den ökade påfrestningen var droppen som fick bägaren att rinna över.
Om du kollar i enhetshanteraren borde du se ett felmedelande med code 34.

Jag hade själv samma fel med samma kort. Googla runt lite på code/error 34, du kanske har större tur än mig.

Sorry att jag är lite seg på att svara men har vart på semester och trodde tråden aldrig skulle komma upp. Fick i alla fall bort felet efter lite ominstallationer av drivrutiner osv..

Nu verkar det vara tillbaka igen, började med att skärmen vart svart så fort jag ville kolla på film eller liknande, trodde det var beta drivrutinerna som bugga igen så installera om till lite äldre men då fick jag det här felet med strecken igen. Verkar svårare att få bort nu, men ska försöka ett tag till.

"Den här enheten har stoppats eftersom ett problem har rapporterats. (Kod 43)" Ser ut som ett vanligt fel bland andra sweclockers medlemmar.

Av Chillamore
Skrivet av anon142576:

För mycket marknadsförning o för lite resultat. Skulle det vara så att dom släpper en "gammal " version som beta version så gör dom ju ingen nytta för sig själva. Skrämmer iväg spelare och kan inte alls lösa fler buggs.

Håller med att den skrämmer iväg p12or som inte förstår att det är en beta men att dom inte uppdaterar betan förstår jag. Det tar bara extra tid, mycket bättre att lägga allt krut på den riktiga releasen.

Till dom som säger att spelet kommer suga för att du inte kan ändra grafikinställningar/buggar i backen osv måste läsa på vad "beta" betyder.

Av Chillamore

8800 gts 640 grafikfel

Tjena, efter att jag nyss fixat en ny processor så har man ju självklart velat testa lite nyare spel istället för att bara nöta cs 1.6 som man gjort dom senaste åren.

För att mitt gamla grafikkort skulle palla med bf3 så drog jag upp frekvenserna lite efter Sweclockers guide, dock i nTune. Har kört överklockat till och från den senaste veckan i alla fall. Men idag vart det annorlunda, när jag drog upp frekvenserna och fläkten till 100% som vanligt och tog upp bf3 så vart det artefakter över hela skärmen och datorn låste sig. När jag startade om datorn så var det lodräta streck över hela skärmen, även i bios. Fick bort det genom att installera om drivrutinerna till grafikkortet. Men, grafikkortet verkar inte må helt bra ändå. Vart bara svart när jag försökte starta bf3 igen och skärmen har blivit svart några gånger.

Gpun låg max på 80 grader när jag körde Furmark med högre frekvenser än det jag hade nu

Varför vart det så från början?
Varför var det grafikfel även i bios?
Spelar mitt grafikkort på sista versen?

Värt att nämna är att det stod overclock failed på cpun i bios också, drog ner frekvensen där också och en kärna stängde tydligen av sig själv också. Har aldrig kunnat se någon temp i windows, men i bios visa den runt 40-50 grader.
Känns som om att hela datorn vill ge upp atm.

Bild på felet:

http://data.fuskbugg.se/skalman02/e0284993_SNC00104.jpg

Kan tillägga att regnbågs-strecken bara är min bakgrundsbild

Av Chillamore
Skrivet av villers114:

Apple gillar jag för de har de bästa Operativ systemet

Och alla deras produkter är så simpla men det gör ont att svika dem när det gäller speldatorer annars tycker jag dom dominerar världsmarknaden

bästa mp3 spelare: Ipod Nano
Bästa bärbarakonsoll: Ipod/Iphone
Bästa mobil: Iphone
Bästa OS: apple

Dom äger ut alla och man blir knappast missnöjd
Synd att det inte finns ett lika stort företag som gör som Apple okey då Microsft men kan du inte också göra hårdvara XBOX 360 den är rätt lyckad
Microsoft daotor skulle vara galant och mobil, okeyy då de köpte typ Motorola eller vad de va.

Så du menar att du vill betala överpris för en dator som det står Microsoft på istället för att plocka ihop en egen dator och installera Windows på? Låter ologiskt enligt mig. Sen till mobiler så har Microsoft utvecklat operativsystem för mobiler, måste dock påpeka att Winmo 6.5 är totalt värdelöst, men 7an kan mycket väl vara bra, har inte testat det.