Inlägg

Inlägg som Sibirius har skrivit i forumet
Av Sibirius

Hello! Ive just bought an gtx 780 lightning that seems to have stopped to work. I get no signal form the card to my monitor. Ive tested vga, dvi and hdmi cables and none work, ive tested all pcie ports and none works. I did try my old tx 560ti which worked and i did get a signal. I noticed that the led lights above the card did go bananas when i tried to get a signal, i have a video of it here http://www.youtube.com/watch?v=p3ha0AVGfBA the card also sometimes start with 100% fan speed and i have a video of it here http://www.youtube.com/watch?v=4AsHM-uGquQ And i still get no signal. What should i do? Are those leds showing a code or something for the problem?

Av Sibirius
Skrivet av Tozzi:

Med ett helt nytt.

Wow! Isåfall måste jag säga att Kompletts kundservice är extremt bra.

Av Sibirius

Om det finns tillgängligt så ersätts du normalt med ett likadant kort ja.

Hur menar du då? Ersätts jag med ett helt nytt likadant kort eller en annan demovara som är av gtx 780 lightning?

Av Sibirius

Finns det verkligen ingen lösning? Då Får det väl bli att reklamera det då. Ledsen för all korspostning men jag är så desperat av hjälp så jag känner för att bumpa upp tråden lite

Av Sibirius

Hej komplett! Jag talade idag med eran kundservice angående mitt msi gtx 780 lightning som gått sönder efter 1 vecka användande. Han jag pratade med sa att ni bara kollar så att det inte funkar och sedan skickar ni ett nytt. Produkten jag köpte var en demovara, hur blir set då? Får jag ett nytt exakt likadant kort?

Av Sibirius

Så här ser led lamporna ut ovanpå kortet http://www.youtube.com/watch?v=p3ha0AVGfBA håller på och blinka och har sig, nu har dom dock stängt av sig helt igen

Av Sibirius

Denna kille verkar ha ungefär samma problem. Bara att min mjukvara fortfarande fungerar http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1980865/problem-gtx-...

Av Sibirius

Gtx 780 lightning sönder?

Hej! Denna morgon började med att jag satt mig och spela lite batman arkham origins. Mitt i en fight så blev skärmen svart och ljudet loopa. Jag startar om datorn men jag får nu inte en signal från grafikkortet till skärmen, den inbyggda grafiken fungerar dock. Saker som jag har testat är att: sätta i ett annat grafikkort och då fick jag signal direkt, jag har testat alla pcie portar utan något resultat, dubellkollat alla sladdar, prövat med bara 1 ram sticka utan resultat, testat hdmi, Vga och dvi utan resultat. Är grafikkortet dött? Jag har aldrig kört med några extrema oc:s bara 100mhz på core och 150 på memory. Grafikkortet är 2 veckor gammalt och har aldrig gått över 75 grader celsius. Något som jag märkt är att det brukade lysa 5 blåa leds ovanpå kortet som nu slutat lysa efter denna incident, alla andra leds lyser dock och fläktarna fungerar. Ibland när jag testar att start datorn så går grafikkorts fläkten upp till 100% på direkten och stannar där tills jag stänger av datorn. All form av hjälp uppskattats. Jag har garanti och allt så om jag inte får den att funka så får jag väl skicka tillbaka det imorgon.

Av Sibirius

Borde de inte vara tid för lite rabatt på datorkomponenter snart igen? Det var ju omkring 2 månader sen sist

Av Sibirius
Skrivet av Fock_it:

jag tänkte mig runt 3000kr kan jag uppgradera så mycket så att dom funkar ihop eller är moderkortet för gammalt? , måste jag ha asus ? nätagg vet jag inte kan man se det utan att öppna burken?

Jag är ganska okunnig.

Du måste ju ändå öppna datorn för att montera in nya saker?

Av Sibirius

En till i7 4770k för 1685kr, https://www.komplett.se/intel-core-i7-4770k-processor-demo/79... Demovara men ändå sjukt bra pris

Av Sibirius
Skrivet av MakeCoke:

Ok vad bra :). Sådana små SSDs känns rätt meningslösa enligt mig. Vänta ett halvår eller något sånt så sjunker priserna. Väntar själv med SSD köp tills priserna sjunkt lite.

För guds skull, ta 1tb HDD. Man vet aldrig om hen börjar syssla med video eller något annat. Eller kanske 2 tb tom?

Ett 750 ti är inte lika nödvändigt. Men skulle absolut tagit det ändå eftersom att du får dubbla mängden minne och ett betydligt snabbare kort för väldigt lite pengar.

Edit: jag tog det billigaste RAM som fanns. RAM jobbar dock optimalt i dual channel så skulle lagt till lite för att få 2x4gb istället. Med dessa ändringar blir priset för hela datorn ~4500. Men det är värt att lägga till dessa 500, jag lovar!
Skickades från m.sweclockers.com

Sen när är gtx 750ti snabbare än gtx 660?

Av Sibirius
Skrivet av Nesvop:

Jag kan ju hijacka tråden lite.
jag funderade och försökte posta igår en fråga om hur billig man kan få en dator för WoW om man inte behöver OS/montering (man har skärm, tangentbord och mus). Då verkar denna tråd vara väldigt bra, för som jag har förstått det hela så använder WoW bara 2 kärnor av processorn?

Är runt 4k den referensnivån som man kan tänka sig (även om det är smartare att kika på begagnatmarknaden, men då lär man ju ha en riktlinje ).

Kan du tänka dig att ta hårddisken från din nuvarande dator? Där kan du spara en liten hacka

Av Sibirius
Skrivet av MakeCoke:

Antal kärnor säger inte allt om hur bra en processor är. Tycker du 8350 är bättre än i7 4960x för att den har 2 fler kärnor? Nej.

Processorn i ditt paket kostar ju ungefär lika mycket..

När jag säger bf4 menar jag inte konstant 120 fps. Snarare 30 med tanke på att processorn förmodligen flaskar rätt så mycket. Man får vad man betalar för!

Skickades från m.sweclockers.com

Testa spela med en 2 kärnig processor idag, sen borde du komma tillbaka och svara på om du föredrar 4kärnig eller 2kärnig processor!

Av Sibirius

i7 4770k 1685kr https://www.komplett.se/intel-core-i7-4770k-processor-demo/79... Visserligen en demovara men mycket bra pris!

Av Sibirius
Skrivet av funny123:

Hjälp ts seriöst!

Det är ju inte så himla lätt när han inte nämner någon budget, eller tycker du det?

Av Sibirius
Skrivet av gibba123:

Okej det är sant men vad ska jag byta grafikkort till?

Skickades från m.sweclockers.com

3 stycken gtx 780ti borde funka rätt bra!

Av Sibirius

Hej! Tror du att eran 15% datorkomponent rea kommer upp snart? Jag är riktigt sugen på att köpa lite nya dlear nu! Ösnkar även att ni denna gång kör in en massa high end grafikkort och nätaggregat i rean

Av Sibirius
Skrivet av jacobliljestrom:

Låter detta bättre för 4000 kr

AMD Phenom II X6 1055T 2.8/3.3Ghz Turbo(CPU)
Crucial 8GB DDR3 1333Mhz (Minne)
ASUS M4A79T Deluxe (Moderkort)
Gigabyte GeForce GTX 660 2GB OC (Grafik)
Seagate Constellation ES 500GB 7200RPM 32MB (HDD)
Corsair VX450 80+ (PSU)
Cooler Master Centurion 5 II (Chassi)
Cooler Master 120mm Silent Fan (Extra fläkt)

Speldator med sexkärnig processor på 2.8Ghz (3.3Ghz Turbo), 8GB minne och ett fabriksöverklockat GeForce GTX 660 2GB. Hårddisken är en Seagate Constellation vilket är Seagates Enterprise-modell vilket har bättre kvalitet och är stabilare än deras konsumentmodeller som Seagate Barracuda.

Datorn klarar alla nya spel på höga inställningar och fungerar 100% problemfritt, startar på ca 10 sekunder. Den är också i mycket fint skick, ren och fin inuti, inget dam i fläktar eller kylare. Fullt kompatibel med Windows 8.1, alla drivrutiner hittas och installeras automatiskt.

De blå ljuset i LED-fläkten fram kan stängas av med en knapp fram på chassit.

ANNONS KVAR = DATOR KVAR

Spara pengarna istället för att köpa begagnat skit

Av Sibirius
Skrivet av jacobliljestrom:

Okej så det är ett bra grafikkort ?

Frågan är varför du skulle köpa detta kort idag när det finns 2 nyare generationer?