Inlägg

Inlägg som Calvin har skrivit i forumet
Av Calvin

Har inte testat R19. Men R18-filer går inte att läsa med tidigare utgåva.

Du kan testa att spara i kompatibilitetsläge men det är ingen garanti att det funkar. (Har för mig att den finns under Tools\Utility)

Du kan ha fler releaser installerade och köra på samma licens.

Av Calvin

Det första jag tänker på är att något blir för varmt och därför dör den. En fläns som har hoppat av eller en fläkt som inte vill snura.

Av Calvin

Rent av ljudlösa är nog ändå en överdrift. Beror nog ganska mycket på hur mycket bakgrundsljud du har.

Jag hör inte hårddisken i min LG LW20 när jag är i lägenheten inne i stan. Men ute på landet så hörs den tydligt (är ljudkänslig).

Av Calvin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kriahg90
iPoDden är ju inte den mest kompatibla av MP3spelare heller för den delen.. skulle aldrig få för mig att köpa en å bli på tvingad iTunes.

Det finns alternativ till iTunes. Min personliga favorit är Anapod Explorer!

Av Calvin

Polaren ringde MS när han skulle installera sin OEM-licens på en ny burk. Fick ett nytt nummer av personen via telefon, och vips så funkade det.

Av Calvin

Jag har ett:
http://www.mycom.se/produkt/27854.html

Har alltid funkat för mig, gillar inte programvaran. Använder mig av ChrisTV Lite. Funkar helt utmäkt med det.

Av Calvin

På mina två dell så finns service tagen i BIOS. Kanske kan underlätta att hitta rätt drivrutin.

Av Calvin

Hemma hos mig är räckvidden omkring 2m. När det går uppåt 3 m så tappar den signal.

Av Calvin

MIO C710 har MS CE 4.2 som operativsystem. Går det möjligt vis att köra andra program på denna oxå?

Av Calvin
Av Calvin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av wixia
Var det så dyra högtalare? Trodde det var nått billigt skit från Altec Lansing i typ 400-500 kronorsklassen. Jag hade blivit riktigt förbannad om jag hade köpt högtalare för 1500+ och det hade brusat i förstärkaren.

Precis! Jag blev riktigt förbannad. Fick lämna tillbaka högtalarna mot 10% avdrag. Var visst inte öppet köp om man öppnat kartongen.

Köpt ett par Z-2300, istället. De funkar fint. Dock lite väl mycket bas...

Av Calvin

Brus i Altec-Lansing MX5021

Har nyligen köpt ett paket Altec-Lansing MX5021. När de väl var uppackade och installerade så uppstår det ett brus när jag sätter igång högtalarna. Detta är mycket irriterande. Har testat att dra om kablar osv vidare så det är ingen yttre störning som orskar bruset.

Min undran är om alla högtalare av modellen har detta brus. Försäljaren påstår att det är så på alla högtalare av denna modell.

Bruset är inte högre än att det överröstas när högtalarna används, men det är ändå irriterande.

Av Calvin

Jag har löst problemet!

Efter att jag bytt antivirus från Panda till Nod32 funkar allt prima igen. Vet inte om det var orsaken, men det löste hela problemet.

Av Calvin

Windows vägrar starta med nätverkskabeln isatt

Windows vägrar start om nätverkskabeln är isatt. Dras kabeln ut startar datorn fint. Vid problem hänger sig starten precis innan man får se skrivbordet.

Har jag inte nätverkkortet installerat men kabeln i funkar allt fint. Har testat med en annan router, andra drivrutiner, annan kabel. Har slut på idéer nu, hoppas att någon kan hjälpa mig.

Dator enligt sign.

//Calvin

Av Calvin

Jag hade samma problem tidigare. Visade sig att det var en krock mellan min brandvägg och mitt antivirusprogram (Tiny + Panda). Efter uppgradering av dessa har allt funkat.

Av Calvin

Det finns KVM-switchar på Clas Ohlson för 299 kr (38-1071). Det funkar rätt ok. Jag har en sån själv.

Av Calvin

Re: daemon

Citat:

Ursprungligen inskrivet av insulino
Har precis samma jobbiga jävla fel som du , har du kommit på någon lösning?

Japp, det var en krock mellan mitt antivirus och brandvägg.

Av Calvin

Problem med CD, datorn kraschar

Jag har problem med min CD/DVD-enhet. Varje gång jag byter CD så kraschar datorn. Datorn kraschar även vid "skivbyte" i DAEMON-Toools. Det är precis när Windows uppdaterar vilken skiva som ligger i. Datorn kraschar inte om man lägger i en tom CD eller DVD.

Jag har provat byta CD-enhet, det hjälper inte. Det enda som hjälper är att köra i felsäkert läge, då funkar det precis som det ska göra. Misstänker starkt någon form av drivrutinsproblem, kan inte komma på vad. Jag har de senaste drivrutinerna till mitt moderkort. Har även installerat ASPI-drivrutiner. Allt på Windows Update är installerat.
Någonting gör att jag misstänker Nero, men jag kan ha fel om det.

Jag kör Win XP SP1. Dator enligt sign.

Av Calvin

Ja, det känns som om det har något med kan ha med autorun och göra. Men jag inaktiverade autorun i Tweak UI och det har inte hjälpt.

Sätter jag i samma CD som satt i när datorn startade så kraschar inte datorn. Problemet ligger alltså i att informationen uppdateras och då kommer kraschen.

Av Calvin

Det är endast vid cd-byte och vid användande av d-tools datorn statar om. Datorn kraschar inte om man sätter i en tom cd. Vet inte riktigt vad jag ska testa med Sisoft Sandra är inte riktigt hemma på det programmet. Har testat att ta bort brännaren och bara köra d-tools men det hjälper tyvärr inte. Alla sladdar sitter där de ska, har haft de bort och satt ihop igen.