Inlägg

Inlägg som L'ombra har skrivit i forumet
Av L'ombra

1 400 + frakt.

Av L'ombra

Ok! Då lägger jag ett bud på 1 200 + frakt.

Av L'ombra

Hej,

På svart skärm syns en fläck/streck nära mitten. Är det något som går bort tro?

Har du koll på vad frakten hamnar på ungefär?

Av L'ombra

Har vi någon analytiker här? Vad kommer hända när (om?) allt det här går över? Kommer marknaden explodera? Implodera? Fortsatt höga priser? Återgå till normala priser? Lägre priser?!

Av L'ombra
Skrivet av ottoblom:

Visste jag inte du vet ingen länk till det sitter med 1.14 b och trodde inte det fanns har googlat men hittar inte .

Använd skiljetecken.

Av L'ombra

Spännande!

Var det inte en massa snack om att de hade tappat bort källkoden? Var det bara en skenmanöver? Tyckte det verkade märkligt...

Av L'ombra

Tänker inte ens läsa artikeln; detta kallas trollande.

Av L'ombra

Fast det här konceptet kan jag ändå köpa. Inte just det här utförandet, men tanken på att ha en dator som ser ut som ett komplext urverk på insidan, eller en gammal mekanisk dator. Sedan kan man fråga sig hur det skulle te sig i praktiken.

Edit: Naturligtvis som valfritt alternativ då.

Av L'ombra

Enligt många här så är de flesta inte berättigade att kritisera t ex offentliga personer då. Tråkig inställning.

Av L'ombra

Din processor känns tråkig om du ska ha RTX 3070. Även Komplett-datorn känns lite tråkig då den är en (nästan två) generation gammal. 3070 är betydligt mycket bättre än 2060.

Om det står mellan dessa val så skulle jag nog satsa på 3070 nu, för att uppgradera resten av datorn senare.

Av L'ombra

Produkt: Samsung 970 EVO Plus 2 TB
Länk: https://www.amazon.se/dp/B07MLJD32L
Kategory: Lagring
Prisjakt: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5035394
Pris: 2 668,16 kr

Av L'ombra

Jag hade föreslagit Amaze, men jag har problem med SMB-anslutningar i den för tillfället. Vet inte om det är ett lokalt problem.

Skrivet av tcntad:

Mina "publika" mappar kommer jag inte åt i mitt nätverk från telefonen.. Spelar ingen roll vilken app men alla kräver namn/lösen. Ideas?

Testa med användarnamn anonymous, tomt lösenord.

Av L'ombra
Skrivet av Mindfighter:

Hur snittar de 3.000kr/mån de senaste 5 åren på det abonnemanget och varför reagerade de inte tidigare än efter 5 år om det nu var galet från början?

3 kr, inte 3 k.

Av L'ombra

Känns som lite EU-lagstiftning vore på sin plats.

Förbjud papperslanseringar och låtsaspriser.

Av L'ombra
Skrivet av galenmyra:

Är det fler som skulle önska att vi tipsar om spelen när dom finns tillgängliga istället för att göra det när dom är "kommande"? Personligen har jag lätt att missa erbjudanden om tipsen kommer flera dagar i förväg?

Obs! Vill inte kladda ner tråden med någon lång diskussion, räcker att dom som delar uppfattningen ger tummen upp.

Tänkte egentligen inte på det innan, men det känns som ett rimligt förslag. Ville bara tillägga att särskilt när erbjudandet gäller under en hel vecka så är det ingen större mening med att gå ut med det i förväg. Hade det bara varit under ett dygn så hade det kanske inte varit obefogat.

Av L'ombra

Förstår inte denna nästintill avsky för att klicka i startmenyn. Att sitta med ena handen på tangentbordet och andra på musen hela dagen är ju bara obekvämt. (vilket du behöver göra för att det ska vara snabbt) Har du fäst dina program på startmenyn så tar det ju inte mer än en sekund. Men visst, för program som ligger djupt begravna i menyer så kan jag se vitsen.

Av L'ombra

Försvinner det från den andra datorn när du har läst det på den ena? Eller menar du att det markeras som läst på den andra?

Det du beskriver är så som IMAP fungerar i normala fall. Med IMAP så jobbar du alltid "direkt" (mha synkronisering och viss lokal caching) mot servern. Du ser bara de meddelanden som finns på servern, och tar du bort något så tas det bort från servern, och övriga klienter kan inte se det eftersom de också läser direkt från servern.

Om det inte är vad du är ute efter, utan du vill att klienterna istället kopierar från servern så bör du förmodligen använda dig av POP, och som sagt se till att det är konfigurerat att lämna kopior på servern.

Av L'ombra

Du får alltså meddelandena i Windows Live om du stänger av eM?

Av L'ombra

eM Client kanske använder POP utan att vara inställd på att lämna kvar meddelanden på servern.

Av L'ombra

@anon5930:
https://www.fz.se/nyhet/281644-inget-virtual-reality-fokus-fo...

https://uploadvr.com/microsoft-flight-simulator-no-vr/
https://www.pcgamer.com/microsoft-flight-simulator-could-get-...

Med Minecraft tänkte jag specifikt på att de tog fram en VR-version för vad som i princip är konkurrentens produkt. (PSVR) Jag antog att det låg mer i Microsofts händer än i Sonys, men jag är inte så insatt i saken.