Inlägg

Inlägg som haijen har skrivit i forumet
Av haijen
Skrivet av Tjodd:

Någon som vet om man kan få tag på en betakod utan att förköpa?

I USA kan man köpa någon macka på KFC och få kod, men här får du nog vänta till nästa helg eller den öppna betan :).

Av haijen

Blev ingen kill på world-bossen här... hade typ 15% kvar :/

Av haijen
Skrivet av Oneone:

Försöker logga in nu på morgonen men får bara time out, någon annan som kommer in?

Rätt hopplöst för min del verkar det som iaf... Jag kom in igår vid kl 17 och kunde spela till lvl 4, sedan dess har det varit omöjligt att komma in. Det var otal försök igår kväll, men efter varje väntan 1h i kö så blev det antingen ett fel att den inte kunde hitta min licens, eller något annat. Har försökt 5-6 gånger nu på morgonen också men får timeout/login error :(.

Av haijen
Skrivet av Sjoooberg:

https://i.imgur.com/M4k7YX9.png

Nope, endast Medium som högsta?

Man kunde ju välja bort high res textures vid installationen (så det bara tar lite över 40 GB istället för 85 GB). Har du inte gjort det kanske?

Av haijen
Skrivet av Kethsi:

var det värt pengarna för att spela en helg en vecka tidigare?
nästa vecka är det ju ändå open beta för oss snåljåpar

Jag tänkte att det är ett spel jag tänker spela oavsett, så om jag köper det nu eller senare spelar ingen roll

Av haijen

Kul när man efter disconnect väntat i kön i 1,5h och istället för att komma in får "failed to find a valid licence for Diablo 4" och är tillbaka i 94 min kö xP

Av haijen

Jahapp, här börjas det med network disconnects xP Fick döda några monster iaf...

Av haijen
Skrivet av muSashi:

Nu är klockan 17, går fortfarande inte att spela?

Starta om Battle.net

Av haijen
Skrivet av Potatispotatis:

Kanske opopulär åsikt, men personligen tycker jag Diablo 3 var som bäst när det precis släppts, var apsvart- och det fanns RMAH. Sen blev det en enkel snoozefest. Tror ändå Diablo 4 kan bli bra, hört att dom tagit mycket från Path of exile (som Diablo4 givetvis inte kommer kunna mäta sig emot!)

Jag håller med, speciellt i början innan de nerfade Inferno så var det ju riktigt kul att spela det :D.

Av haijen
Skrivet av Alphahanne:

Min poäng var att det gnälldes över att svaret var räv och inte röd panda. Drog till med detta då för att visa man kan dra det ännu längre, om man vill. För min del spelar det ingen roll.

On sub-topic

https://static.byggahus.se/attachments/images/medium/668/668356-...

(https://www.byggahus.se/forum/threads/humorhoernan.209511/pag...)

Av haijen
Skrivet av Printscreen:

Ey det är 2023 mannen, kom med i spelet

För att inte tala om svårigheten att hitta månad 22 :).

Av haijen
Skrivet av jonaz_81a:

Jag har för mig att det inte stog nånting alls om att man skulle behöva tjata för att få pengar, i alla fall inte på den Asus-sidan där man reggade kontonummer och produktens serienummer för cashback. Jag tror bara det stog att pengarna skulle komma inom några månader.

Det skickades ut en bekräftelse på att allt var i ordning och att man hade rätt till cashback.

Eventuellt finstilt i storlek oläsbart läste jag så klart inte.

Det stod nog inte, men det verkar i praktiken vara vad som krävs om man vill se några pengar...

Av haijen
Skrivet av Sekatorur:

Produkt: Logitech G435 LIGHTSPEED trådlös Bluetooth gaming headset
Länk: https://www.amazon.se/gp/product/B07W4DHMVB/ref=ox_sc_act_tit...
Kategori: Ljud
Prisjakt: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5856029
Pris: 249

Under halva priset. Kostar vanligtvis runt 550 kr.

De har även kostat 249 på elgiganten ett bra tag (enbart de vita) om man istället vill handla där. Bra lurar för barn i alla fall, väger väldigt lite och helt ok i övrigt (har inte provat mic:en).

https://www.elgiganten.se/product/gaming/gamingtillbehor/gami...

Av haijen

Om man utgår ifrån att TS gjort ett ärligt misstag (vilket jag tycker det låter som) så tycker jag av informationen här att det låter som att både ÅF och TS under omständigheterna skött det hela ganska bra när det kommer till själva returen. Det har också visat att rutinen runt serienummer har förbättringspotential från ÅFs sida.

Jag tycker det känns omotiverat att neka TS att handla där framöver, om det inte är mer som vi inte fått höra här (exempelvis extremt dålig attityd från TS i konversationen med ÅF).

Av haijen
Skrivet av Alphahanne:

Jo, men enbart "Räv" är ett samlingsnamn för en grupp. Kan lika gärna vara en fjällräv eller annan art om man bara skriver räv.

Nu börjar vi ju glida off topic, men svaret räv blir ju inte fel om man inte frågat efter något mer specifikt utan det är ju fortfarande en räv och svaret är korrekt. Man hade kunnat ha en följdfråga på vilken typ av räv och där är det ju förstås fel att svara fjällräv.

Av haijen
Skrivet av Alphahanne:

Tekniskt sett är båda alternativen fel.

Rätt svar borde varit "Rödräv" om rätt skulle vara rätt.

Är en rödräv inte en räv?

Av haijen
Skrivet av ShotInTheHead:

Firefox tog inspiration av Röd Panda, inte av räv?
Dem började ju med Phoenix och sen böt namn till Firefox, vars inspiration kom från Röd Panda.

"The English word for red panda is "Firefox," and that's where the browser gets its name!"

Logon är en räv, men det var ju inte där inspirationen kom från??

Det är lite av en slamkrypare, men för själva logon är det en räv som inspirerat enligt det jag lyckades söka fram - för namnet är det som du skriver en röd panda :). Citat från en tweet från Firefox "The fox hugging the globe in our logo is 100% fox. Firefox IS a nickname for red pandas, though, so they also have our hearts as a mascot." (https://twitter.com/firefox/status/1052674514901848064)

Av haijen
Skrivet av toobypls:

Tror inte detta är till så mycket hjälp, kanske kan ge någon ledtråd.

PUBG verkar vara väldigt CPU-tungt. Jag hade en dålig/defekt CPU-fläkt som gjorde att min CPU gick upp rätt högt i temperatur och datorn kraschade när jag lirade. Alla andra spel funkade finfint men av just PUBG fick min dator nog. Till följd av detta bytte jag fläkt och då funkade det finfint. Inte samma symptom och nödvändigtvis inte samma orsak - men kanske kan vara till någon hjälp ändå.

Absolut värt att undersöka - det kan ju vara CPU eller GPU som throttlar pga hög temperatur (fast utan krasch som i ditt fall) och sedan går temperaturen ner och de slutar throttla, vilket upprepas...

Edit: det bör man ju kunna se ganska lätt om man kör någon övervakning på temperaturer, klock eller liknande parallellt (hwmonitor eller liknande)

Av haijen
Skrivet av CreativeX:

Har ALDRIG spelat elden ring men ser otroligt lockande ut, dock har jag inga vänner som spelar det. Värt att skaffa solo ändå? Är det story-mode aktigt?

Har du spelat några andra souls-spel? Jag spelade Elden Ring själv nyligen och jag tycker det var ett riktigt bra spel, men då tycker jag också om andra souls-spel. Vet man inte vad man ger sig in på så är väl det kanske bra att nämna att det har en väldigt "spartansk" story som man direkt möter som spelare - det handlar om att pussla ihop storyn till stor del själv från olika lore-element, anteckningar på vapen och saker, sidoquests och liknande. Men man får inte så mycket story serverad på en tallrik som man följer...

Men jag tror man kan njuta av att antingen upptäcka storyn på detta sätt, men även njuta av spelet för dess andra kvaliteter. Har man aldrig spelat ett souls-spel så kan det säkert vara hit/miss men absolut värt att prova tycker jag :).

Av haijen
Skrivet av Xophile:

Hej!

@komplett

Koden för curved skärmen går ej, "berra200"

De skrev att det bara fanns några få till det priset, så troligen gäller den inte längre. Vi får hoppas @berra200 fick en