Inlägg

Inlägg som Wladir har skrivit i forumet
Av Wladir

Vilken vacker skapelse!

Av Wladir
Skrivet av Woods:

Köpte ett par QH-90 efter recensionen. Bra lurar, men jag hade iofs skräp innan. Tycker recensenten borde anmärka på att QH-90 har ganska tråkig medföljande förläningskabel, inte alls samma kvalité som i den som sitter i headsetet. Volymdosan är vek som sagt och headsetet är inte alls så stort som man kanske kan tro av bilderna. Passar dock stora huvuden även om jag kanske önskade att de gick att förlänga några mm till.

Det största pluset med QH-90 om man bortser från ljudet är att "byglarna" är i metall (alu) vilket känns riktigt robust. Är väldigt nöjd

Känner precis likadant. Det tråkiga med QH-90 är sladden/dosan och att de är något för små. Annars stiliga, gedigna och välljudande.

Av Wladir

Vilket bra initativ! Trevligt layout. Önskar lycka till!

Av Wladir

Att utsätta en privatperson och kund för något sådanthär måste ju vara bland det dummaste beslutet ett litet företag i en hård branch kan göra. Osmakligt och olagligt.

Jag förstår att de -ville- få tillbaka sina pengar, men jag förstår inte att de kunde tro att de -kunde-. Deras ekonomiska förlust når ju ett helt annat plan nu.

Jag tycker ClickOK borde sätta "The Gambler" med Johnny Cash på repeat på kontoret och lära sig ett och annat.

Jag kanske är överdrivet blödig, men jag tycker också att man kunde tona ned lite grann på angry mob stämmningen här eftersom TS lyckligtvis vann i Tingsrätten och företaget bara inte ville ge bort sina varor för inköpspris(?).

Av Wladir
Skrivet av hirsch:

Vad var ordervärdet? Jag får en känsla av att vi pratar om ganska stora pengar med tanke på butikens intresse. Låter som att du har fått köpa något väldigt dyrt orimligt billigt.

Kan inte förstå varför ClickOK lägger ner ett sådant jobb på ärendet ifall det inte rör sig om en betydande mängd pengar? Var fanns intresset för dom?

Precis vad jag också frågar mig. För rättvisare disskusionsunderlag tycker jag TS kunde ge oss mer detaljer kring ordern i fråga.

Av Wladir

Ser otroligt gediget ut!

Av Wladir

Kan du komma in i Bios innan den krashar? Jag gissar villt nu men kanske försöker den boota från CD, USB eller fel hårddisk! Kolla så den bootar från rätt disk!

Av Wladir

Kolla i ditt moderkorts manual om den blinkande lampan betyder något. Om det inte står något matnyttigt så kolla hur du resettar BIOS och gör det!
Kanske är det någon slags RAM failure?

Av Wladir

Pinsamt dåligt spel enligt mig. ar hört en del bra om storyn men en bra story rättfärdigar inte hur dålig spelmekanik som helst.

Av Wladir
Skrivet av KaakaaN:

0/10

Skickades från m.sweclockers.com

1/10 av den enkla anledningen att jag inte kan komma ihåg att jag sett dig fören nu, vilket inte är så otippat då jag inte är särskilt aktiv. (Men din projektdator är mycket tjusig!)

Av Wladir

Alltid häftigt med små kraftpaket, men den stora frågan är väll hur mycket den där kylanordningen låter?

Av Wladir

Är det ett elektriskt eller mekaniskt surrande? Jag har själv dålig erfarenhet med XFX kylarens konstruktion. Fläkten rispade lätt mot kylarskalet vilket resulterade i vedervärdiga missljud!

Av Wladir

Haha jag älskar hur passionerad Jonas är när det kommer till chassin. Bra recension!

Av Wladir

CPU: I5 3570k
Moderkort: ASUS P8Z77-I Deluxe
Minne: 2 x 4 GB 1600 MHZ Corsair LP Blue
Kylare: Noctua NH-U12P SE2 med 2x Arctic Cooling 120MM PWM

Ghz: 4.8
Core Voltage: Cirka 1.472
Additional Turbo Voltage:
Offset voltage: +0.365
CPU Load-Line Calibration: Oförändrad

Ide Temperatur (högsta kärnan): 40°C
Load Temperatur (Högsta kärnan) : 86°C
Snitt/spel Temperatur ca: 60°C

http://valid.canardpc.com/2724765

Stresstest med 1H Prime 95, Speltest med The Elder Scrolls V: Skyrim, Temperaturavläsning av AIDA64 och validiering av CPU-Z såklart.

Av Wladir

Snyggt att se på, gediget att ta i och en fröjd att lyssna på musik med. Jag som alldrig haft ett par riktiga hörlurar tidigare upptäcker ljud jag inte visste fanns i både spel och musik känns det som.

Men jag kom inte till denna tråden bara för att stämma in i hyllningskören, jag har ett par klagomål med. Det finns tre saker som nästan rånar headsetet från sin premium känsla är jag rädd.

- Sladdarna. Jag har önskat att kablaget var täckt i skyddande och smakfull textilsleeve, likt många andra av dagens premium datortillbehör. Headsetets sladd och dess diverse adaptrar och förlängare är istället täckta av ett tunt lager gummi som förvisso är mjukt och smidigt men som jag är rädd löper risken att tvinnas sönder efter längre tids användande.

- Volymreglaget. Sitter inte på headsetets egen sladd utan sitter på en osmidig dosa i enda änden av den långa förlängningssladden som medkommer. Gjorde mig väldigt irriterad.

- Mikrofonen. Den är bättre än vanliga no-name headsets mic men lämnar ändå en del att önska. Jag vet inte om det beror på min dator, min egen klantighet eller dålig konstruktion av headsetet; men för mig brusar den en del och fångar in ljudet man hör -i hörlurarna- väldigt tydligt. (Aktivering av Noise Suppression och Acoustic Echo Cancellation hjälper märkbart men till kostad på ljudkvaliteten.)

Skrivet av ekjellberg:

Hur är det med storleken på dessa headset (QH90/85). Har använt Siberia v2 länge pga att mitt huvud är rätt stort, och Siberia är nästan de enda jag har kunnat ha en längre period utan att få ont. Någon storhövdad person som kan svara på detta alt qpad-användaren?

Jag skulle säga att de sitter bra även på oss storhövdingar. Värre är det om man har stora öron som man ska få in ordentligt i kåporna.

Av Wladir

Ivy Bridge processorer. Otroligt kraftfulla och energisnåla men jag stör mig något ofantligt på Intels IHS-miss. Jag kan låta gnällig men det var ett så onödigt konstruktionsfel!

Av Wladir

Hahaha random stuff!

Av Wladir

Högre upplösning till datorskärmar skulle verkligen kännas på tiden.

Av Wladir

Nu blev jag väldigt avundsjuk!

Av Wladir
Skrivet av Extremaz:

Hahaha måste bara fråga! Vart köpte du tumme upp statyn?

Hahaha kul at du såg den! Vart den kommer ifrån vet jag faktist inte, det var en gåva från min far.