Inlägg

Inlägg som Wladir har skrivit i forumet
Av Wladir

Jag får känslan av att AMD är i full färd med att vända skutan med spelkonsoller och Battlefield 4 i rockärmen. Go go go!

Av Wladir

KitKatclockers!

Av Wladir

Kommer alldrig ha samvete att köpa en produkt med copyswedes avgift. Det hela är ett klockrent men likväl klumpigt utförst exempel på hur en elit från skuggan stoppar ett litet finger i var mans plånbok genom hittepåavgifter bara för att sko sig själva och leva mycket gott.

Av Wladir

Hejsan!

Jag undrar; vilken färg har LED lamporna (Num-, caps- och Scroll- lock) på tangentbordet TB-230?

Med vänlig hälsning.

Av Wladir
Skrivet av SanyaIV:

Okej, testar här då min egen tråd inte gått någon vart och Fractal Design support gillar tydligen att undvika frågor vilket är speciellt irriterande när frågorna de ignorerar är anledningen till att jag kontaktade dem från början.

Jag äger ett Fractal Design Newton R3 800W som jag har ett problem med, jag verkar ligga nästan precis på gränsen som bestämmer om fläkten ska vara på eller om den ska vara av, och varje gång den försöker snurra upp så gör den ett ljud. (se https://www.youtube.com/watch?v=3LTj1xc-TKE ) Vilket jag då hör genom min hörlurar. Detta är väldigt irriterande när jag sitter och surfar (som nu) och för att inte blir galen så måste jag sätta på musik (vilket jag inte alltid vill)

Min fråga är om det går att fixa det här? Om det går, hur? Det jag tänkte är att man kanske man modifiera fläktkurvan på något sätt så att istället för att stänga av fläkten så drar den ner fläkten till ~10% och håller den där tills den behöver gå upp igen, men då är frågan om det verkligen går att göra det? Om det inte finns något sätt att fixa det här på så blir jag tvungen att köpa ett nytt nätagg då detta stör mig något enormt.

Dold text

Jag har precis samma problem emd mitt Newton R3 1000W och jag blir otroligt besviken och ledsen av det när man köper ett kvalitéts agg som ska hålla tyst..! Tack för att du belyser problemet med video. Det vissel-gnissel-vinande ljudet är inte alls vackert i en annars tyst burk är jag rädd.

Av Wladir

Fantastiskt brutalt!

Av Wladir

Jag trodde faktist alldrig att jag skulle nerdgazma över en apple produkt, men damn, detta koncept tilltalar mig.

Av Wladir
Skrivet av RasmusKvist:

Nice kabeldragning, bra komponenter och grymt städat bygge! 4/5

Jag tackar för det ömdömet!

Skrivet av biorrith:

Riktigt snyggt och städat! Ser något tomt ut dock
Om du ändå inte skulle ha hårddiskar eller ODD, varför då inte välja ett mindre chassie?

Tack så mycket! Ja nästan lite spöklikt tomt. Planen är att byta moderkort till ett fullstort ATX snart och köra med dubbla grafikkort.

Skrivet av Skylar7s:

Lite konstig val av komponenter enligt mig...

Jo jag håller med, mycket udda just nu. Men valet av moderkort är tillfälligt, datorn är tänkt att få dubbla GPUer på ett fullltort ATX så snart som möjligt. Därav även valet av nätagg.

Av Wladir

Mini ITX i Define R4

Hej hej!
Lägger upp några enkla bilder på hur min maskin ser ut just nu. Den ser inte spektakulär ut på något vis med bilder på komponenter är väll alldrig fel? Ser kanske lite lustigt ut med ett pyttemoderkort i ett miditower, men det bara en tillfällig lösning innan övergång till en multi-gpu lösning. Luftigt blir det i alla fall!

ASUS P8z77-I Deluxe
Intel i5 3570K - Kyld av Noctua NH-U12P SE2 med 2x Arctic Cooling 120mm PWM
Corsair 2x4GB 1600 MHZ LP Blue
Sapphire HD7970 Vapor-x 6GB
Samsung 830 256 GB
Intel 520 120 GB
Fractal Design R4 Black
Fractal Design Newton R3 1000W

Mini ITX i Define R4

Av Wladir

Herre gudars vad du är skillad.

Av Wladir
Skrivet av Falcon:

Killen med koll?
Sweclockers omsättning har varit på uppåtgående sedan 2005 och fortsätter.

Sweclockers är en vinstmaskin.

Mywallet innebar stora förluster och det är självklart något man vill undvika även om företaget i sin helhet går med vinst.

Cirka 43:40 i senaste fredagspanelen talar de om MyWallet fiaskot. "... utan att gå in på siffror så kan vi säga att vi tappade ENORMT mycket (av) annonser när mywallet infördes så det är ju inte direkt så att det var en smärtfri övergång."

Av Wladir
Skrivet av A7V:

Blir väl en massa extrajobb för redaktionen att ha en egen webshop.
Tror de redan har svarat på det i någon frågehörna eller fredagspanel.

Visserligen extrajobb men det skulle nog bli en diger penning till sidan också för att lappa ihop ekonomin efter mywallets negativa inverkan på marknadsinkomsterna! Det är nog ganska många trogna Sweclockar som skulle vilja se muggar, mattor och annan Sweclockers Approved kringutrustning.

Av Wladir

"Tredje generationens Xbox"

Av Wladir

Hej Fractal!

Jag undrar, är nätagreggatet Newton R3 1000w så att säga Haswell-Ready?

Av Wladir

Jösses, vilken vacker maskin!

Av Wladir

Man behöver varken gå i taket över felet eller jubla för det tagna ansvaret. Jag tycker man kan bli upprörd med måtta och vara glad att felaktigheten upptäcktes och togs ansvar för.

Av Wladir

"Det blev ingen DirectX 12"

Av Wladir

Det är absolut goda temperaturer. Använder du de senaste drivrutinerna?

Är det samma problem som i denna tråd måntro? ---> http://www.sweclockers.com/forum/123-battlefield/1200515-mark...

Av Wladir

God morgon Sir!
Jag tycker det låter som om ditt grafikkort antingen överhettar eller håller på att ge upp helt. Om du har överklockat så återställ till standardvärden och se om problemet kvarstår.

Av Wladir
Skrivet av malacai:

kan ha fel, men vsync och under 60fps (om du har en 60hz monitor) ger dig 30fps... därav att du får stuttering

Precis vad jag också tror. TS, prova att aktivera "Adaptive V-Sync" i Nvidias kontrollpanel och se om det blir bättre.