Inlägg

Inlägg som Wladir har skrivit i forumet
Av Wladir

@K-D][Aramis:

Det är precis vad jag gjorde när någon bad mig, men efter författat inlägg möttes jag av "du måste vara medlem i x månader för att kunna svara på inlägg" (eller vad det nu stod ordagrant) ocjh detta i samband med att mitt inlägg togs bort.

Av Wladir

Nice att mitt inlägg togs bort bara för jag uttryckte frustration över regeringens hantering. Palla!

Av Wladir

"...då hade jag gjort helikoptern... kanske inte helikoptern..."

Ahahahahaha!

Av Wladir

Asso "mormorshosten i weinerbrödet", Va erehär för vidrigheter!

Misstförstå mig inte, tycker för övrigt Gurras frågevideos är väldigt trevliga!

Av Wladir
Skrivet av JonasT:

Någon annan som har problem med att köra versionen som tillhandahålls via Epic Game Store? Efter uppstart möts jag av en svart skärm och behöver därefter stänga ner spelet via aktivitetshanteraren.

Har försökt ändra upplösning och annat via config-filen, men har fortfarande samma problem.

Fungerar fint för mig.

Av Wladir

Dessa heads up uppskattas! Börjar få en liten samling på epic nu!.

Av Wladir

Äej fifan, jag cringear ihjäl!

Vidervärdig reklamfilm åsido så är det ju inget nytt att Razer brandar billigt junk och ta betalt för sin super-mega-yo-coola logga.

Av Wladir

Nice om man är på jakt efter ett rymdskepp att flyga till månen i.

Nöjer man sig med ett ATX system kan man ju också, såhär i bostadsbristens 2019, göra studentlya av det överblivna utrymmet.

Av Wladir

Såklart det står något så vansinnigt ashäftigt och övermega-ballt som "PREDATOR" på baksidan av skärmen i äkta RGB.

Av Wladir

Asnajs bygge ju!

Av Wladir

Najs!

Av Wladir

Krash Pungråtta 3: Skev

Av Wladir

Stormaktsväldenas era
Stormaktsväldenas era 2: Kungarnas era
Stormaktsväldenas era 2: Erövrarnas era

Djävul
Djävul 2
Djävul 2: Förstörelsens herre

Av Wladir

R... r-rena fyndet ju!

Jag gissar att det är en gaffeltrucksrelaterad tragedi på lagret.

Av Wladir

@N4kame0: Jo det är det. Vad fick dig att tro att jag spekulerar kring "framtiden"? Jag kan bara basera min personliga upplevelse på nuet. Jag ser dock hellre att Steam blir mer som EGL än att EGL blir mer som Steam. Och jag är inte ens en insatt fanboy, jag går bara på min ej bortförklaringsbara personliga upplevelse.

Om EGL drar mer resurser än Steam så är det ingenting jag märkt eller kan tro påverkar min någorlunda moderna dator märkbart.

Än, än, en gång; Det stryker mig mothårs att en massa bloat är aktiverat som default. Jag är en känslig själ för sådant strunt. Skulle jag av någon anledning köpa en färdig-dator så är det ju asnajs om den inte kommer med en massa bloated junk förinstallerat, hur enkelt det än är att avinstallera det. Det är helt enkelt feta minuspoäng på sådant i min bok, så om kan jag välja så väljer jag bort det!

Av Wladir

@N4kame0: Det är enkelt och redan sagt. EGL är as far as launchers goes och på grund av redan nämnda anledningar en bättre upplevelse för mig än den känsla av nödvändigt ont som Steam trugar på en.

Av Wladir

@N4kame0: Som jag antydde på i mitt inlägg så är jag sne på Steam oavsett om man kan tacka nej eller "bara ignorera" bloaten. Jag rekomenderar mig själv att stödja bättre alternativ!

Av Wladir

@N4kame0: För dig som gillar och utnyttjar fler Steamfunktioner än mig har jag inga problem att förstå att du vill koncentrera ditt bibliotek där. Men själv känner jag som sagt avsmak för plattformen och dess coola funktioner (även om de varit omtänksamma nog att låta mig manuellt tacka nej och bocka bort och stänga av all junk jag inte bett om när jag nu köper ett spel istället för att smärtfritt segla på de sju haven). Om någonting mer ändamålsenligt avskalat börjar norpa nysläpp som Borderlands 3 blir jag därför bara glad!

Det bästa av alla världar vore självklart valfrihet så vi båda kan bli nöjda, men eftersom jag ogillar Steam så klagar jag inte över att Epic slår sig fram.

Av Wladir

@Mocka: Oceanen av skitspel, den dryga reklamen(den där satans pop-up:en vid varje upstart), det störiga game overlay:et, achievements och gud förbjude dessa värdelösa "items" som spammar tycker jag är bloat när man bara vill spela spel man betalat för.

Steam var och är bra på många sätt men inte alla så jag välkomnar hårdfår konkurrens i dagsläget. Själv tycker jag inte det är jäääöötejobbigt att ha en till ikon på skrivbordet.

Av Wladir

Blir glad för var exklusiv smäll Epic levererar på Steams bloatade tryne.