Inlägg

Inlägg som Lerker har skrivit i forumet
Av Lerker

haha:D Det är ju egentligen skönt att slippa använda Itunes till all synkning, men eftersom jag har ändrat det mesta av min låtinfo i Itunes och inte direkt i låtfilerna, så måste jag göra om massa arbete om jag slopar Itunes. Fast å andra sidan, nån gång måste jag väl ändå göra det så kanske lika bra att sätta igång!

Av Lerker

Det var många snabba svar, Tack! Ska kolla upp allihop! Synctunes såg ju inte helt fel ut:)

Av Lerker

Musikprogram motsvarande Itunes för android

Hej!
Hittar inte svaret någon annanstans så försöker här;
Har haft Iphone ett tag och har ju då använt Itunes för att sortera och ändra info om mina låtar på datorn innan jag lägger in dem på telefonen. Men nu tänkte jag köpa en android till hösten och undrar om det finns något liknande program då? Alla mina ljudfiler har tex inte album eller albumomslag angivet, och det är mycket lättare att ändra det i Itunes än i "utforskaren".
Finns det kanske till och med möjlighet att använda Itunes till androidtelefonen?

Av Lerker

Samsung vs Hitachi vs Sony

Hej!
Har bestämt mig för att köpa en soundbar till TV:n. Min fråga är helt enkelt, vilken av följande tror ni är bäst?
http://www.netonnet.se/art/ljud-och-musik/hemmabio/soundbar-hemmabio/samsung-hw-e450xe/170247.4316/

http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/hemmabio/AXS100E/hitachi-2-1-soundbar-axs100e

http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/hemmabio/HTCT60/sony-2-1-soundbar-ht-ct60

Egentligen gillar jag inte att samsungen har trådlös subwoofer, men den har ju bluetooth vilket kan vara trevligt... Sonyn har mycket lägre effekt mot de andra, hur stor skillnad gör det?

Av Lerker

aha... Blir det bättre ljud så?

Av Lerker

Ok! Men hittade tyvärr inte så mycket där nu...

Av Lerker

TV-högtalare för max 2000:-

Hej!
Jag har köpt en ny tv som jag ska hämta ut till helgen... Men de inbyggda högtalarna är ju inte mycket att hänga i granen, så skulle vilja ha nåt lite bättre. Jag är dock en fattig student så skulle inte vilja betala mer än ca 2000 nu när jag blivit ruinerad av TV-köpet.
Jag vill inte ha surroundsystem, utan hellre 2.1. Är inte heller intresserad av bluerayspelare, behöver bara högtalarna. Jag kommer att lyssna på ganska mycket musik med dem också. Vad finns det för bra alternativ? Funkar ett par riktigt bra datorhögtalare, eller ska jag köpa "hemmabiohögtalare"?

Av Lerker

Här är direkt kopierat från 3:s hemsida: "För att få låsa upp en telefon behöver bindningstiden på abonnemanget som telefonen köptes med ha löpt ut och det får inte finnas några obetalda fakturor kopplade till ditt kundkonto..."

Av Lerker

Var inne i en 3butik för ca en vecka sedan.. Där berättade de att mobilen inte går att låsa upp förrän bindningstiden på abonnemanget är slut, dvs om ca ett år. Det står även på deras hemsida:(

Av Lerker

Den är tyvärr låst till 3 ett år till...Jag har ett abonnemang med grundavgift 100 kr i månaden för att avbetala mobilen...Men samtal och sms är såpass dyrt så jag tänkte lägga undan det simkortet, avbetala mobilen och ha ett studentabonnemang istället. Men då måste jag ju låsa upp operatörslåset

Av Lerker

Hur låsa upp min Iphone 3gs med Ios 5.1.1 och baseband 05.16.05?

Hej!
Jag skulle vilja jailbreaka och sen låsa upp operatörslåset på min iphone 3gs (som är från vecka 24 2011, det verkar gå någon magisk gräns några veckor senare). Som jag har fattat det så måste mitt baseband, som nu är på 05.16.05, uppgraderas till Ipadvaranten, 06.15.00. Det skulle ju tydligen medföra vissa problem, som att GPS:en pajar. Läste sedan att man nu kan nergradera basebandet från 06.15.00 till 05.13.04. Kan man göra allt det här medan Ios 5.1.1 är kvar i mobilen? Och stödjer Itunes isåfall sedan 05.13.04? Det verkar ju vara besvärlgt att byta mellan vissa baseband, och jag vill ju kunna återställa mobilen om det behövs. Ursäkta m jag är rörig; Fungerar det alltså att ha ios 5.1.1 och baseband 05.13.04 och jailbreaka, eller återställa via Itunes om det behövs? Har tolkat det som att jag kan:
-Uppgradera mitt baseband till 06.15.00
-sedan nergradera det till 05.13.04
-Sedan jailbreaka och förhoppningsvis ha någon ganska modern version av Ios kvar. Hoppas då att appar fortfarande fungerar felfritt och att GPS:en fungerar.

Har inte gjort nåt liknande förut, men skulle gärna vilja låsa upp min Iphone 3gs, Ios 5.1.1, baseband 05.16.05! Har någon annan gjort det? Tacksam för alla som kan hjälpa mig på något sätt!

Av Lerker
Skrivet av M89:

Hahaha EA = Endless Activation

Hahaha, bäst hittils:D

Av Lerker

Hoppas att spelet är värt att vänta på...

Av Lerker
Skrivet av Nompario:

Säkert praktikanten som snubblat på strömkabeln till servern.

Hahaha:D

Av Lerker

Kan tillägga att det verkar fungera att spela,, tror det är när jag ansluter till internet med explorer, chrome, spotify so mdet slutar fungera efter ett tag. Spelade bf2 ett tag online, det gick fint:S
Ett par tillfällen när jag har control-alt-deletat så har det kommit upp en ruta där det står att microsoft windows has stopped working eller responding, vänta eller avsluta. Nån som kan dra någon slutsats, jag kan inte:(

Av Lerker

Är det mitt gtx 560 ti oc som gör att mina program slutar svara?

Hej!
Sedan igår så har min dator börjat att krångla. När jag startar den fungerar den fint ett fåtal minuter, för att sedan låta program sluta svara. Det verkar vara "internet-baserade" program som är värst, men ej säker. Helt plötsligt blir programmen "not responding", och även om jag ibland lyckas stänga ner tex internet explorer via aktivitetshanteraren så fungerar det inte efter det, enda lösningen är omstart (när ett program börjar krångla gör resten också det). Efter lite kikande på trådar här på sweclockers verkar det som att det kan vara mitt grafikkort som är problemet. Jag bytte grafikkort(till gigabyte geforce gtx 560 ti oc) och nätagg för ett par veckor sedan, det har fungerat fint tills nu, om det nu är grafikkortet som krånglar. tacksam för tips/hjälp!

Av Lerker

Internet explorer, spotify m.m slutar svara

Hej! Sedan igår har jag fått ett problem, när jag startar datorn och tex internet Explorer, så går det bra ett tag, men sen slutar IE att svara. Då brukar det gå ut även över tex spotify. Nu fick jag även problem med spotify, och jag kan inte avsluta via sktivitetehanteraren, enda alternativet är att tvinga omstart. ( brukar dock gå att minimera och ändå gå in på dokument m.m. Bör kanske nämna att jag har win 7, nyligen bytte nätaggregat och grafikkort som verkar fungera bra, samt att jag tror problemen började i samband med ett strömavbrott då datorn var på. Mitt anti virus- program har ej hittat något. Tacksam för tips/råd!

Av Lerker

Blir nog ett 560, tack för hjälpen:) btw, vad är skillnaden på ett 560 och ett 560 Ti? Ti:t verkar ha bättre specifikationer, men är det bara ett namn för ett bättre modell??

Av Lerker

Låter bra:) Klockning? Alltså överklockning? (vet knappt vad det är, men det verkar gå att läsa sig till) Tycker du gtx460 eller 560?

Av Lerker

Tack:) Men du menar att processorn klarar mer?? För vill inte lägga ut över 2000 och upptäcka att det inte hjälpte;)