Inlägg

Inlägg som RossoRed har skrivit i forumet
Av RossoRed

Min korta erfarenhet med razers headset är inte bra. Rundgång, folk hör sig själva i diverse voice program. Samt diverse brus. Detta gäller Carcharias samt Kraken av instegsmodell.

Av RossoRed

Kommer ihåg när jag läste trådar på FB där folk snackade skit om tradera. Därefter blev de bannade på tradera på skumma sätt. Minns inte vilken tråd eller något sånt men det företaget är sådär.

Blev själv rätt ställd över att de tar 10% och likaså behovet att använda klarna. Jag gillar konceptet. Få så mycket pröjs som folk vill betala. En ny sån sajt hade varit najs :).

Jag är på din sida ts. Det är verkligen inte så gratis som det skyltas med så mycket. 10 kr per osåld annons. Har man mycket tid och skrot att bli av med då kan jag se det bli riktigt dyrt.

Vad saker kostar ska vara bra mycket tydligare än det där.

Jag säger inte att det kommer vara så men om vi tar extrem exemplet med south park tidigare i tråden så verkar folk tycka detta är OK. Jag menar att sy fast munnen mot någons röv är ju OK för du gick med på det när du accepterade villkoren.

Lycka till!

Av RossoRed

@gylldevik: Naos är riktigt trevlig. Det som jag gillar med den är att de finns stöd för ring och lillfinger, vilket många andra möss saknar. Storleken är helt enkelt sweet. Kommer inte ihåg vad jag tyckte om tyngden vid tillfället men greppet var mycket trevligt. Sen har de en ambidextrous mus också som bara känns bra. Men naosen kändes helt klart bäst från dom. Om man föredrar sådana.

Av RossoRed

Jag har kännt och klämt på ett par utav Mionix möss och jag gillar dom faktiskt. Annars kan man ju alltid skaffa en nyare deathadder

Av RossoRed

Får jag inte min konsol såld till släpp blir det nog köp. Spelat forza 3 i ca 5 timmar, det är min erfarenhet från tidigare. Är mer förtjust i gt serien även om ja inte spelat de heller sen GT5p som var awesome. Synd att GT5 tog sån tid. Det gjorde att lusten helt försvann.

Nu har jag en polare som ska skaffan F5 med så det blir ju lite roligare, samt att jag då måste investera i live.

Av RossoRed

Har du testat find.synology eller hur det nu var vid första installationen ?

Av RossoRed

http://s8.postimg.org/7gpr7eklx/Ducky_shine_3.jpg

Nu måste jag bidra här. Väldigt trevligt tangentbord. Måste erkänna att jag dock förväntade mig lite mer med tanke på alla reviews som jag set, samt påstådda materialkvalitet. Plasten känns ändå rätt billig och jag har sett Logitech som känts mer välbyggda tbh. Väldigt nöjd med mitt val av blåa switchar, skrivandet är nu en fröjd. Mitt första mekaniska btw. Hmmmm, keycaps......

Av RossoRed

3d touch biten borde väl gå att implementera genom att bara hålla fingret på samma punkt en längre tid egentligen? Visst de är ju mer avancerat än så men första steget borde de gå att lösa så med andra menar jag nog..

Av RossoRed

K750Mac är sålt. 200 utan frakt är redan sjukt lågt för ett tk820 så ja accepterar inte ditt bud. Hellre att de väntar till nästa htpc eller laptop till tv.
Tack endå

Skickades från m.sweclockers.com

Av RossoRed

Säger som pixzie, ner med nått och skrapa försiktigt, de är förvånansvärt mycket ludd i de, En kund köpte lurar och sa att de inte funkade med att höja o sänka, ja tog ett gem och skrapade insidan kom ut väldigt mycket ludd och glappet var borta.

Av RossoRed

Kollat upp frakt, men schenker kostar det 75 kr att skicka inrikes.

Av RossoRed

Jag ska kolla upp på måndag vad frakt kostar med schenker då de brukar vara billigast. Jag har inte kvar några lådor men har kartonger som fungerar bra på jobbet.

Av RossoRed

Logitech TK820 samt K750MAC för HTPC'n ?

Hejsan, har två stycken tangentbord som ska iväg då jag inte har nytta av de mer då nytt anländer.

TK 820 Börjar bud på 200 KR
Ett kanontangentbord där jag inte bytt batteri sen inköpet. Är i grund och botten ett tangentbord för HTPC men fungerar utmärkt i annat fall med. Väldigt gott skick då jag inte använde min htpc så värst mycket så den såldes för ett tag sen. Ska väl finnas ett par gester man kan göra på pekplattan (som är väl tilltagen för en gång skull) men då jag haft Win 7 så har jag aldrig testat.
Använder Logitechs Unifying mottagare för flera prylar på samma sändare.
Ca två år gammalt.

K750 Mac Börjar bud på 100 KR
Ett tangentbord med ett laddningsbart batteri som aldrig står utan laddning då det sitter solceller på tangentbordet. Även här är det samma batteri sen inköp.
Detta har använts i windowsmiljö och de funkar, men inte optimalt. Några knappkombinationer skiljer sig som ex @.
Köptes för att de va snyggt, vitt samt oändlig batteritid typ
Använder Logitechs Unifying mottagare för flera prylar på samma sändare.
Detta är ca tre år gammalt

Båda är väldigt behagliga att skriva på och funkar perfekt.

De finns och kan prövas hemma hos mig om ni väljer att plocka upp det i Alvesta/Kronoberg/Småland.

Kan skickas men då får ni stå för frakt.

Betalning kan ske via swish eller banköverföring.

Läs hela annonsen här

Av RossoRed

Beställde ett ducky shine 3 tkl blue från inet. De går ju skicka tillbaka om ja inte gillar det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av RossoRed
Skrivet av Exner:

Det är fullstort och vanligt avstånd - bara att ett gäng är bortskalade. Ser ut som att du skulle kunna klämma in en centimeter till, men det är förstås en smaksak.

Precis, ett åar cm till funkar, men max tkl som jag ursprungligen var ute efter... Men nu har jag kollat lite recensioner och nog verkar ett Ducky Year of the horse välbyggt och så, men ska se om jag kan pröva bruna brytare hos Mediamarkt om de har ett på display. Jag tycker kanske det ser lite kladdigt ut.

Här är en bild på olika storlekar på tangentbord med.

http://s22.postimg.org/vl7kz4uvl/20150903_230851.jpg

Av RossoRed

Denna skulle kosta ca 1000 kr mer läste ja på swedroid.

Av RossoRed

@Exner: Skulle inte tvekat om det fanns plats. Eller jo de finns ju det men blir inte mycket kvar för datormusen.
De som heter year of the horse. Är tangenterna också väldigt tighta ihop eller följer de alla andra bara att de inte har något kring sig?

Såg att t ex mx brown är som blue fast liiite mindre känsla och lite tystare.

Detta har jag i utrymme att röra mig på. Så ett tkl är max för att fortfarande ha bekvämt. De apple som jag använder är 1 cm kortare än ett a4 papper, vilket är ca 29 cm. Då kommer yoth att vara 1 cm bredare.. hmm

http://s21.postimg.org/ysmfilytf/20150903_191632.jpg

Av RossoRed

Är det bara jag som är sugen på en ny design från sony sida? Alltid ska det vara någon som gnäller och denna gången är de ta mig tusan jag. De har ju sett väldigt lika ut ända sedan för Xperia Z kom. Väldigt tråkigt. Men kul för de som har en gammal lur som fortfarande ser ut som en ny

Av RossoRed

Det ser ju snyggt ut. Men brytarna är bara red eller brown på inet. Finns de någon annanstans med blåa brytare?

Har hittat något som heter Poker 3. Är detta något som duger. I samma storlek 60%.

Det lutar mest åt ett ducky shine 3 just nu från Inet. Då de inte finns annat lättillgängligt. Måste kolla marknaden med.

Av RossoRed

Har inte lyssnat på AKG lurarna, men de är väldigt bekväma. Då har du en punkt nere