Inlägg

Inlägg som Rawis har skrivit i forumet
Av Rawis

Vafan, Bennet lämmnar PCG? Noooo!

Av Rawis

Diablo 3, hoppas jag på.

Av Rawis

Han blev ägd. >__>

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Stune
Vart finns den andra smittobäraren?

En i kloakerna, en på Empire Hotel.

Av Rawis

Iofs, galna poliser som skjuter först och frågar sen. Får väl ge dom lite stryk med min brandyxa, igen.

Edit:

Man behöver bara döda en polis/vakt. Verkar som att man måste göra det i vilket fall som helst eftersom att han har ett kort på sig man behöver.

Av Rawis

Hur fan tar man sig igenom källaren till museumet?! Vakter och kameror överallt ju. Vill helst inte slakta massa oskyldiga. Nån som lyckades ta sig igenom det här stället med bara stealth?

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 0koll
Alltså jag sitter fast på uppdraget med den konstiga epidemin? Jag har precis snackat med luffaren som är jättesjuk som säger vart monstret kom upp någonstans. Jag försöker hitta monstret i kloakerna men det är inte där! Vad ska jag göra? Och så har jag den där Jezebel Lockes nyckel men jag vet inte i vilket rum på empire hotellet hon bor?? Vad ska jag göra?

Hm? Hade inga som helst problem med att hitta "monstret". Gå bara ner i kloaken lite längre ner i samma gränd, inte speciellt stort att leta igenom, så, leta igen! På Empire Hotel kan du bara ta hissen till 5:e och 6:e våningen, det finns typ bara ett rum att gå in i, så ja, dit ska du.

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TheKlown
Om du snackar med den svarte killen som står på Last round så får jag möjligheten att fråga om hur man tar sig ur camarillan.. har inte provat iom att jag trivs med min roll

Du kan inte hitta honom, han har gömt sig iom att det är blodsjakt på honom, så den vampyren som hittar honom skall ta kål på honom!

Trivdes också med min roll i början. Man vill ju vara med i den nobla vampyr-ordern, men hur kul är det att vara någon meninglös springpojke åt en tönt i kostym? Tack för tipset iaf!

Edit:
Det funkade inte, kunnde inte prata om att ta mig ur Camarillan. Trist, får väl börja om eller nåt. Värdelöst att man får val i spelet som gör att man kan "göra fel" och tillslut i princip inte kunna fortsätta!

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hägg
Jag har inte spelat riktigt som dig men han har ändå försvunnit. Om man snackar med de anarchs verkar det som om han bara ligger lågt så jag tror nog han återvänder.

Mjo, men jag vet inte hur jag ska ta mig fram i spelet om jag inte kan snacka med honom först. Kan ju inte gå tillbaka till LaCroix när jag i princip sa "fuck off!" till honom. Eller? Har jag ens något val?

Av Rawis

Ett par spel jag ser fram emot att testa, som släpps inom en inte så avlägsen framtid:

Armies of Exigo
Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
Prince of Persia: The Warrior Within
Sid Meier's Pirates!
The Bard´s Tale
Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Star Wars: Republic Commando
S.T.A.L.K.E.R - Shadow of Chernobyl
LOTR: The Battle For Middle-Earth
Duneon Siege II

Av Rawis

VARNING, LITE SPOILERS!

Bah! Verkar som att jag "spelat fel". Först valde jag att vara på LaCroix sida, gillade inte Anarch-vampyrernas stil. Men nu efter att ha klarat uppdraget där man skulle hitta den galna Malkavian vampyren så blev jag lagom trött på honom och drog, försökte hitta Nine men han hade ju gått och gömt sig eftersom att jag berättat att han var där vid huset när jag kom dit. Kan jag hitta honom? Hur kan jag fortsätta spelet?

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kongo
Apropå ingenting, hur fan får man tag på en taxi så man kommer bort från Santa Monica?

Efter att jag sprängt lagerlokalen så fanns det en taxi på en av vägarna inne i Santa Monica som jag kunde ta till Downtown.

Av Rawis

Jaha, då har man spelat igenom HL2 då. Sjukt grymt spel helt enkelt, slutet var... intressant. Tror nog inte att jag kommer orka lira igenom det igen på ganska länge iaf, tycker att spelet var lagom långt / svårt. Nu vill man ha lite mods bara!

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Firkraag]
heh spelat det sen igår, riktigt bra spel. å det oceans hotel är LÄSKIGT

Haha, håller med, fy fan vad obehagligt det var!

Grymt spel annars, flyter dock inte på speceillt bra. HL2 flyter 100 gångern bättre.

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Coca
Kanske kan vara beroende på hårvaran vissa personer kör med för jag har inte sett en enda bug ännu.

Inte jag heller, funkar perfekt.

Av Rawis

När får vi se några mods egentligen? Okej, okej, spelet släppets precis, men vad jag förstått så har folk hållt på med diverse moddar ett bra tag redan. Vill ha en deathmatch mod! Och Sven Co-Op 2 såklart.

Av Rawis

Beror på var du har installerat Steam tror jag.

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Leffe-
Haha vilket skit. Fick precis samma meddelande när jag registrera alldeles nyss
Ni som har drabbats, har ni fått igång det än?

Jepp, håller på att "unlocka" nu.

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ThAnOs
F-n ta Steam!!

Your purchase is still being processed! Steam will notify you when transaction has been complete. Game is not available to play

Får samma meddelande typ.

"Your subscription to Half-Life 2 Retail Standard has not been completed, becouse Steam servers are currently unable toprocess the transaction."

Av Rawis

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/games/gameadvisor/de...

Lata människor!

Hm, 1 timme kvar. Måste dock vänta på posten innan jag kan börja spela.