Inlägg

Inlägg som Rawis har skrivit i forumet
Av Rawis

Och vad syftar du på då? Trodde att du menade den preloadade-versionen. Eller menar du att hela spelet inte finns med på DVD-skivan till retail versionen?

Av Rawis

Nej, den 23:e så släpps spelet i USA, inget mer beta-testande då alltså.

Förövrigt tycker jag att spelet var rätt värdelöst. Absolut inget nytt. Gillade inte heller sättet man sprang runt på. Springa med W,A,S,D och sen slå/kasta spells med 1,2,3 osv. Känndes alldeles alldeles för "3d", som nåt actionspel typ. Sen får man inte ens lägga ut sina stat-points själv efter att man levelat? Sjukt! Grafiken var heller inge vidare, knappast det viktigaste, men vafan... det är ju Blizzard, ett stort företag som ligger bakom spelet, dom borde kunnat fixa det lite bättre! Nej, spelet känndes väldigt B, det enda bra/roliga var att man fick välja på många raser/klasser.

Av Rawis

Bokade retail-versionen från Webhallen igår. Skulle ALDRIG betala för film/musik/spel om man inte får det på skiva.

Förresten, Webhallen lär väl skicka spelet så att man iaf får det den 16:e? Har hört att dom brukar vara ganska snabba med att skicka ut bokade spel.

Av Rawis

Pulver: Du vet väl att alla "piratgrupper" får tag i retail-versionen så fort den skeppas till butikerna världen runt va? Vilket givetvis är innan releasen. Sen tar det ju lite tid att cracka iofs. Men dom måste knappast vänta tills den 16:e innan dom sätter igång med crackandet.

Av Rawis

Tror fan att det tog kanske 10 min för mig att installera. Ser ut som att den stannar flera gånger. Så det är bara att vänta.

Rätt grymt spel, lirar på Test 20 tror jag, går under namnet Rawis.

Av Rawis

Jodå, Archer är nog ännu snabbare att levela. Men de sista levelarna innan job change tar ändå en jävla tid, så är det bara. ^^ Om man inte blir tankad dvs.

Av Rawis

Jag skulle nog säga att xRO är den bästa RO servern, jag har dock inte spelat på någon annan, men om man kollar de andras hemsidor och beskrivningar så verkar xRO mycket, mycket seriösare!

Av Rawis

Nja, upp till runt 40 går det snabbt som fan att levela, sen blir det extremt mycket segare kan jag lova.

Det finns inga monster som ger bra exp precis innan man når 2nd job, därför får man slakta och slakta som fan, och det tar lite tid.

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av "Something"
Nu får ni faktiskt ta å fixa servern, började ju spela idag vid 13.00 . lovade ju min polare att jag skulle vara lvl 50 tills imorgon....

Tog mig två dar av ihärdigt spelande att bli Knight (runt level 52-53) efter wipen, så, lycka till!

Av Rawis

http://www.forumbucket.com/hl2countdown.swf

Denna har iaf jag som startsida.

Bara ca 9 dagar kvar? Sjukt.

Av Rawis

Jag tror att HL2 kommer att bli otroligt bra. Visst är spelet hypat, men det kanske ligger nåt i det? Vi får se rätt så snart. Tror dock att HL2 och Source-motorn är precis i min smak, men vem vet? Trodde att Doom 3 skulle bli MYCKET bättre än vad det var, så man vet aldrig.

Av Rawis

Det är väldigt osmart att lira 2:an före 1:an eftersom att det är en direkt uppföljare. Du spelar samma person och skulle missa en stor del av storyn. Du reser även tillbaka till platsen du var i under 1:an.

Av Rawis

Ragnarok Online på XaosRo servern.

http://www.xaosro.org/

Av Rawis

Gothic 1-2 är bland de bästa spel jag spelat. Visst, grafiken kanske inte är den bästa, och kontrollerna är lite knepiga i början, men annars är de hur bra som helst!

Av Rawis
Av Rawis

Jaha, då var det Måndag då. Tror ni Valve kommer att uttala sig om rykterna?

Av Rawis

Re: Re: HL2 gold (säkrare källa)

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Andreas
Det var nog bara Gabe som var sugen på godis eller vad de nu hade fyllt den med...

Haha!

Nej, Gabe är tuff som fan.

Av Rawis

Spelade aldrig 1:an specielt mycket eftersom att det var så många irritationsmoment i spelet, massa jobbiga hopp osv. 2:an verkar faktiskt tuffare, men alla dessa irritationsmoment verkar finnas kvar. Spelet borde spara lite oftare. Hann inte ens lira igenom demot innan jag blev irriterad och stängde av / avinstallerade.

Av Rawis

Låter bra. Hur lång tid brukar det ta innan ett spel släpps efter det gått guld, 1 månad typ?

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=BT=-Demo
Jo Baldur's Gate 2 (lär er skriva det korrekt?)...

Det skrivs faktiskt Baldur's Gate II, så ha!

http://www.bioware.com/games/shadows_amn/

Förövrigt blev jag sugen på att börja spela det igen, var ett tag sen nu. Och inte fan har man ens varit i närheten av att klara det!