Inlägg

Inlägg som Rawis har skrivit i forumet
Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wicked
IWDII svårt? Var ju hur lätt som helst att klara solo (visserligen som sorc/pala men ändå...)

Tråden handlar väl ändå om BGII? Iaf så syftade jag på BGII.

Av Rawis

Det enda minuset är väl att spelet är riktigt svårt. I många fall är det ju typ tvång på att man måste ha en magiker/tjuv/osv. med i sitt party annars klarar man inte vissa moment. =/

Av Rawis

WWII spel = orginellt! (Commandos Strike Force)

Citat:

Spelförlaget Eidos har precis avslöjat att man jobbar med spanska Pyro Studios på actionskjutaren Commandos Strike Force. Titeln skall vara det första FPS-spelet baserat på den av många omtyckta strategitrilogin Commandos, och väntas finnas i butik någon gång nästa år. Redan nu kan emellertid den nyfikne titta på de första fem, purfärska skärmdumparna från spelet i FZ:s bildgalleri.

Screens

Jaha, det är väl kul? Men är det bara jag som tycker att ideén börjar bli lite uttjatad? Typ vartannat FPS handlar om WWII. Kan dom inte komma på nåt mer intressant, typ... WWIII?

Av Rawis

Fan vad tufft! Kul att leka med dessutom.

Av Rawis

Även FragZone har demon nu!

http://www.fz.se/filarkiv/?file=spel/scrapland/Scrapland-Demo...

Ska testa det snart.

Edit:

Det var jävligt grymt faktiskt. Men man kan inte säga mycket om spelet egentligen, demot var inte SÅ långt. Även om man kan flyga omkring ganska mycket och testa flera olika skepp. Det verkar dock vara mycket "åk hit, gör det och det" osv. osv. Trodde det skulle vara icke-linjärt? =/

Av Rawis

Blood Rayne 2 är väl actionspel? Vampire: The Masquerade är ju ett RPG. :S Tycker inte att det går att gämföra dom. Vampire lär hålla längre iaf.

Av Rawis

The Elder Scrolls Oblivion-tråden

Ja, vad kan man säga? Fan vad snyggt det verkar bli!

http://www.gamingw.net/forums/index.php?showtopic=75480

Av Rawis

Okej, jo, jag läste precis att kameran även drog ström av batterierna när den var kopplad till datorn. =/ Batterierna jag fick med är av märket Panasonic, dom var icke-laddningsbara. Tror att jag har laddningsbara hemma nånstans dock, skulle bli dyrt att köra med icke-laddningsbara.

Av Rawis

Om digitalkamera och batterier...

Fick min nya digitalkamera idag, är jättenöjd, förutom att de medföljande batterierna tog slut jättefort. Hade använt kameran i kanske 1 timme eller nåt, större delen av tiden satt den ikopplad i datorn också, då antar jag att den inte kör på batterierna i kameran. Men iaf så borde väl batterierna räcka i några timmar iaf? Kan de medföljande batterierna ha varit dåliga?

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lintan
Måste fråga, jag är ute i skogen och har precis fått spaden av den här konstiga snubben. Vad ska jag göra sen då? Helt förrvirrad...

Har du hittat rötterna som ser ut som händer som kommer upp ur marken? Gå dit och gräv.

Av Rawis

Sådär, klarat. Det var fan kul.

Av Rawis

Den här guiden rekommederas också, förklarar precis hur du ska göra:

http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/silent_hill_4.txt

Av Rawis

Ragnarok Online på XaosRO servern.

Av Rawis

Felsökning - Hörlurar dör utan anledning?

För en/två månader sedan eller så började jag köra hörlurar istället för högtalare då det är mycket mer praktiskt när man lyssnar på musik och inte vill störa folk. Iaf, jag köpte jag ett par av märket KOSS, dom var jättebra - tills dom dog. Iaf så fick jag ett par nya, precis likadana, samma sak hände med dom, ljudet blev starkt försämrat efter ett tag, det blev mycket skrikigare, sen dog dom.

Nu har jag en annan modell, dyrare, även av märket KOSS. Dom har funkat bra i ett par veckor, men nu känns det som att ljudet börjar bli försämrat igen... Det måste vara något fel med datorn alltså, men vad skulle det kunna vara? Kan det vara något i stil med att strömmen är för stark och kortsluter något i hörlurarna så att dom eventuellt dör? Kanske lite långsökt men jag kan inte tänka mig någon annan anledning.

Har någon varit med om detta innan? Måste kunna lyssna på musik, är fan det viktigaste i livet.

(Jag vet inte om jag placerade den här tråden rätt, men eftersom att det kan vara vadsomhelst som kan vara fel så borde det handla om hela datorsystem.)

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mangemani
tror jag är på samma ställe jag med(eller kanske inte)...har nyss passerat det där stället där tjejen springer in på toan och ut kommer 2 hundliknande varelser...efter det så har jag kommit till tunnelbanan där alla gångar är blockerade,finns också nån "orm" i väggen som ej går att döda....vart ska man?

Du ska tillbaka till lägenheten typ. Kryp igenom hålet som finns inne på toalletten. Sen ska du kolla runt i lägenheten (vardagsrummet).

Av Rawis

Silent Hill 4 - Vafan?

Började nyligen lira Silent Hill 4. Jag kom så långt att jag räddade tjejen från tunnelbanetåget, sen har jag ingen aning om vad jag ska göra! Snart kommer jag dö eftersom att dessa "svävande zombies" återuppväcks hela tiden. Kan man inte ta död på dom för gott? Och var ska jag ta vägen? Försökte ta mit upp ur tunnelbanan igen, men det går ju inte. Alla andra dörrar jag hittat är låsta. Och till sist, när får jag spara egentligen?

Edit:
Ah, det ska tydligen gå att gå igenom tåget och komma ut på andra sidan. Vet dock fortfarande inte hur man sparar, så nu måste jag börja om, gah.

Av Rawis

Tack för tipset/hjäpen! C-360:an verkar betydligt bättre än Pentaxen. Är C-360:an en bra kamera även om man bortser från bildkvaliten?

Av Rawis

Köp av digitalkamera. Tips/hjälp?

Hej, jag ska köpa en ny digitalkamera. Jag har ungefär en budget på 2000kr, så jag tänkte fråga efter tips om vilken kamera som är bäst inom denna prisklass. Jag fotar lite alltmöjligt, det jag blev irriterad på med min tidigare (skräp)kamera var att jag inte kunde ta kort om det inte var riktigt ljust, annars blev bilderna för mörka och otydliga. Jag vill alltså ha en kamera som kan ta dugliga kort även inomhus / när det inte finns så jättemycket ljus. Jag vill också kunna ta närbilder, det kunde jag absolut inte göra med min tidigare kamera.

Jag har kollat runt lite och Pentax Optio S30 verkar falla mig i smaken, även priset är okej. De få rescensioner jag läst klagar dock på att bildkvaliten inte är speciellt bra, men jag vet inte, tycker att den verkar okej. Jag är inte ute efter att kunna ta megastora bilder, de bilder jag tar brukar oftast vara sånna jag lägger upp på nätet, de flesta är väl självporträtt också ( ).

Några tips? Kanske någon som äger en sådan kamera och kan visa liter bilder osv?

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av liv&helvete
Hmmmm..... så vitt jag kommer ihåg, så börjar demot med att man får sloss mot ett, två par "varelser" i en grotta, för att sen bli bemått av en "vakt" som säger något med att det är okej är säkert att komma upp till yt nivå. Något som "jag" gör med. Kommer upp, och får höra att något "fält" inte fungerar som det ska, utan att jag lär leta på orsaken till varför det är strömavbrott. Är dock uppe vid marknivå, och kan knata om kring i "huset" utan att jag kan komma åt vissa dörrar, pga strömavrbrottet.

Men efter en stund så har man lyckasts greja det här med elen, och man kommer till gruven, eller där "svärvaren" finns. Är en gris som står och jobbar förbrilt för att få den att fungera. Och efter en stund så får jag då oxå hjälp med ett flytta en genarator som gör att det blir ström i det hela, och sväraren kommer till liv.

Vi åker ut från "grottan", ut på öppet vatten. Då motorerna plötsligt dör. Vi får lift av en annan svävare, till en "sevice hangar". Där jag sen köper nya moterer till svävaren. Efter det är klart, så hinner vi knappt ut på öppet vatten igen då vi bli attackerad ev en ormliknade varlelse. Den tar "vi" knäck på,.... men då tar oxå demo´t slut...

Okej, då är det början av spelet då. Fan, när storyn drar igång på riktigt... helt underbart!

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Snurrig_kille
taget från http://www.relic.com/product/dawnofwar/index.php

Four Unique Races

Command the army of your choice. Warhammer 40,000: Dawn of War showcases four races from Games Workshop's Warhammer 40,000 setting: the tough and austere Space Marines, the raucous and destructive Orks, the enigmatic Eldar, and the malevolent forces of Chaos. With a unique battery of units and structures at its disposal, each race fields weaponry and powerful special abilities suited to its particular style of warfare. The result is a game that offers a rich playing experience for hardcore and casual players alike.

Ja, men det säger ju egentligen inget om campaing-delen?