Inlägg

Inlägg som Rawis har skrivit i forumet
Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pappy
Det finns mycket roliga spel för solo, t.ex. Baldur's Gate eller Ice Wind Dale... etc... prova dessa. MMORPGs är till för multiplayer med varandra, det är det som är vitsen, att man INTE kan springa och solo:a allting.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Får tacka er andra, som faktiskt kan läsa, för tipsen. SWG kan nog vara värd en chans till.

Av Rawis

Har spelat ett tag nu, det var rätt kul faktiskt, tror dock att man tröttnar väldigt fort, tyvärr. Jaja, sålänge det är gratis så ska man inte klaga.

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av relek
Swg

Hm, är du säker? Lirade det lite förut, verkade riktigt grymt men jag tycker att det var skitsvårt att komma igång, gick ju knappt att klara uppdragen man fick i början själv ju. Eller så gjorde jag helt fel.

Av Rawis

IGI 2 var väldigt krävande om jag minns rätt. Kunnde inte lira det på min 900Mhz:are förut iaf.

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Handa
Ragnarök? Fast det är rätt dött nu när wow kom Man kan köra solo med dom flesta classerna.

Har redan spelat Ragnarok Online en hel del. Tyvärr blir det _extremt_ segt när man börjar komma upp i levelarna, även om man kör i party.

Av Rawis

Gillar du RPG's? Isf finns det ju en hel del, tex. alla spel som bygger på Infinity motorn så som Baldur's Gate 2 och Planescape: Torment.

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RedFLip
HazZarD är helt rätt.
Man spelar mmorpgs för att träffa folk och spela tillsammans..
Men alla spel går det att spela solo men vissa svårare/tråkigare än andra..

Läste du ens min post ovan? Behöver ingen som berättar för mig vad man ska / inte ska göra när det gäller saker som dessa, där det är helt upp till var och en hur man vill göra. Gah! *irriterad*

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Albinsson
Har spelat EQ2 i en månad, så jag vet vad jag pratar om. Skulle verkligen inte vilja kalla det för ett solospel, man måste nästan gruppa för att komma vidare.

För övrigt så tycker jag att EQ2 är väldigt trist, så jag slutade betala och sålde kontot.

Okej, då stryker jag det från listan. Tackar för infon.

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HazZarD
då ska man inte lira såna spel om man inte vill lira med andra.

Skitsnack. Enligt mig är det roliga med MMORPG's är att man spelar i en "levande värld", inte att man tvingas vara beroende av andra för att komma någon vart. Skulle tro att det är väldigt många som kör solo i MMORPG's.

Gillar verkligen inte WoW, så fler tips är välkommna. Hur är det med EQ2 på den här punkten?

Av Rawis

MMORPG's som det går bra att köra solo i?

Letar efter MMORPG's där man inte MÅSTE köra i party hela tiden för att kunna levela efter ett tag, tycker att det är jobbigt att behöva hitta folk hela tiden. Nån som har några tips?

Av Rawis

Nethack! Iofs så spelar jag Windows-versionen, och den är ju jättegrafisk.:o

Av Rawis

Thief 1,2,3 (banorna med undeads/monster)
System Shock 2
Resident Evil: Zero (till GC)
Clive Barkers Undying
AvP 2 (som marine)
Half Life 1-2 (headcrabs säger jag bara!)
Doom 3 (i början iaf.)

Av Rawis

The Unseelie

Läste nyss om spelet "The Unseelie" på FragZone. Ska visst bli någon skräckshooter baserad på Irlänsk / Keltisk mytologi. Tänkte iaf att det var värt att kolla in trailern, och det var det, spelet verkar minst sagt lovande, även om produktionen inte verkar vara av högsta budget så kan det nog bli riktigt bra. Atmosfären verkar sjukt mysig iaf.

Trailer (direktlänk från FragZone, ca. 15Mb)

Om spelet:

"The Unseelie is a First Person Shooter based around dark visions of ancient Irish and Celtic folklore. Armed with weapons of natural materials and energy, the player has to overcome the forces of darkness and piece together the mystery of an ancient portal to escape the netherworld.

Trapped in a world between the living and the dead, the player battles "The Unseelie", a race of unholy creatures of ancient Celtic myth to piece together the mystery of a missing 17th century Irish village, which has been overwhelmed by an ancient, dark forest. The player must travel throughout the sinister realm of "Tir-Na-Brach-Marbh" (Land of the Eternal Death) and collect the seven elements of Celtic folklore to open a portal and escape the clutches of Finvarra, King of the Dead, and return to the real world."

Från officiella hemsidan: http://www.kawow.com/theunseelie/

Av Rawis

Tänk på detta bara:

"Should Funcom deem that a too high-increase in server load or other unforeseen events will lessen the experience for existing players the offer will be terminated at our discretion."

Av Rawis

Själv tycker jag att det var RIKTIGT TRÅKIGT. WoW tillför absolut inget nytt, kan heller inte säga att jag märkte att det förbättrade något moment speciellt mycket, om ens alls. Men å andra sidan så spelade jag inte så grymt mycket, är heller inte direkt förtjust i Warcraft-världen, alldeles för mycket färger, känns oseriöst imo. Även grafiken var kass, den kändes rätt out-dated, Blizzard borde kunnat gjort det mycket bättre. Inte för att grafiken är det viktigaste. Jaja, bara mina åsikter det här. (Som inte alltför många verkar dela).

Av Rawis

Djävla ICQ-bottar!

Hur blir jag av med dom? Blir ju fan galen snart.

http://hem.bredband.net/rawis/bottjevlar.jpg

Av Rawis

Klarade nyss spelet, det var grymt! Inte speciellt långt, men helt okej faktiskt. Det skulle dock kunnat varit MYCKET bättre. Garfikmotorn och känslan var riktigt grym. Men hela designen av spelet var inte den bästa enligt mig, många banor var rätt tråkiga och det var ingen större variation, samt väldigt få vapen och fiender.

Kort sagt: Ett roligt FPS som skulle kunnat varit mycket bättre.

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mothman
Om du möter riot gard för första gången är det bara att klättja upp på en plattform och gömma dig. Den prickskjuter du på en sak på ryggen så däckar dom fort.

Nej, knappast första gången. Jag har sprungit ifrån dom hela tiden.

Av Rawis

Hur FAN dödar man Riot Guards (dom där tjocka robotarna)? Är vid hangaren, och man måste tydligen mörda alla fiender för att komma vidare (vill inte spoila för mycket). Har jag missat nåt supervapen eller?

Av Rawis

Tycker att spelet är ganska likt Dawn Of War. Fast bättre. Större strider och en bättre överblick.

Av Rawis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Maekh
tänk, du kanske inte ska springa förbi dom där, testa ventilationen kanske

Oookej, den tanken slog mig inte ens, kändes verkligen inte som rätt miljö för att krypa i ventiler, eftertsom att man klev in i en ganska öppen miljö. Tack för hjälpen hursomhelst, får ta tillbaka det jag sa om smyg-momenten då.