Inlägg

Inlägg som Signature har skrivit i forumet
Av Signature
Skrivet av st0rken:

Så jag ska göra två olika inlägg i två olika forum trådar?

Skickades från m.sweclockers.com

Ingen av de är rätt forum:

Det finns ett skärmforum och det finns ett g-korts forum

Skärm: http://www.sweclockers.com/forum/101-skarmar-och-tv-apparater...

och g-kort: http://www.sweclockers.com/forum/124-grafikkort/

Av Signature

Inte rätt forum!

Av Signature

Köp beg 680 eller 770?

Av Signature

http://www.originativeco.com/collections/keysets/products/cla... Detta finns dock så finns inte i ISO layout!

Av Signature
Skrivet av Jodda:

Tjenare SweClockers!

Jag hade tänkt att köpa ett tangentbord i julklapp till min lillebror, men jag vet inte riktigt vad man ska välja.
tangentbordet ska helst lysa rött (då matchar det hans datormus). ska helst inte kosta mer än 500:-

några tips?

Detta? http://www.inet.se/produkt/6606319/mad-catz-keyboard-v5

Av Signature
Skrivet av unpronounceable:

Hittade just ett Razer Blackwidow liggande överst i högen med elektroniksoporna, verkar inte vara något fel på det förutom att vänster sida av mellanslagstangentens stabilisator är trasig.

Tänkte först när jag tog det att brytarna väl är okej ändå, någon som har en idé om vad man kan göra med 110 stycken blåa brytare?

Köp en ny stabilizer? Finns på wasdkeybpards.com

Av Signature
Skrivet av Pazzo:

Inte hittat nån av dom som kan få tag i ANSI layout, bara svensk/nordisk

Letat runt efter Ducky DK9008 G2 Pro, men inte hittat nåt ställe som har de för beställning bara "Out of Stock: Not available for backorder" så kolla lite på det här istället Filco Majestouch-2, men det har ju inte avtagbar sladd som jag skulle vilja haft. Fast + för att det inte finns "media knappar" då de ända jag skulle velat haft där om något vore =() knapparna

Fast å andra sidan order från England så blir det ju ingen svensk skatt/tull/diverse avgifter antar jag eller tar de tullavgift ändå?
I värsta fall skulle man nog kunna be nån i USA att köpa ett ducky i butik om det finns och skicka privat, men måste ju övertala nån då hehe

QFR? Byggd av samma tillverkare som filco så et är utmärkt byggkvalité och priset är mer tilltalande!

Edit: QFR står för quickfire rapid av Cooler master!

Av Signature
Av Signature
Skrivet av Obolla:

Tjena!
Har ägt mitt black widow ultimate (blä) i lite mer än ett år och vart lite sugen på att på att byta ut spacebar switchen till en MX green (eller modda till en ghetto green). Alltså helst köpa en grön switch men finns inte det så får det bli en svart.
Stora frågan är här vart jag kan få tag på dessa. Inte direkt att gå till inet och handla hehe. Om det går att få tag på utan att behöva ta in från utlandet vore det trevligt. Är inte så sugen på att köpa ett till tangentbord bara för att få en annorlunda switch på mitt nuvarande.

Huttala själv kanske har några bra idéer?

Kolla in den här tråden och gör en beställning där!
http://deskthority.net/marketplace-f11/cherry-mx-taking-pre-orders-t2760.html

Av Signature

Har du testad reds på ett tangentbord någon gång?För de är ganska annorlunda än vad blues är, sen är det bara en fråga om tycke och smak. Jag tycker dock att du ska testa switchen på t.ex. media markt eller teknikmagasinet först innan du byter!

Av Signature

Om du vill vara riktigt försiktig så kan du ta isär över delen guide här--->http://www.youtube.com/watch?v=2UwAgsLNa1Q och sen så är det vad resten säger bara att ta olika rengöringsmedel

Av Signature

Borde gå enkelt att fixa! Eftersom qpad bara är PCB mounted får du helt enkelt skaffa en Brown switch på ebay som ska vara för PCB Mount. Sedan löder du bort switchen som du vill ta bort och löder dit den andra.
Video som förklarar ganska bra själva processen : http://www.youtube.com/watch?v=luHI4UjkyCY
Ställe att köpa switch: http://www.ebay.com/itm/CHERRY-MX-Series-Key-Switches-Brown-A...
Lycka till!

Av Signature
Av Signature

Annars pågår en PBT doubleshot GB på GH just nu till ett mycket bra pris. Dock med ANSI och utan svensk layout!
Länk: http://geekhack.org/index.php?topic=48932.0

Av Signature

Ett tips så att du slipper köpa gamingglasögon, kolla upp programmet f.lux. Det glasögonen gör egentligen är att din monitor får ett gulaktigt sken som gör att dina ögon inte tröttas ut lika snabbt. Sen så är de extremt dyra F.lux gör exakt de sakerna och är gratis så innan du investerar i glasögonen skulle jag i alla fall testa programmet!

Av Signature

Är väldigt säker på att det kommer i svensk layout. Borde komma någon gång i slutet på Oktober på Inet!

Av Signature

Ehhm hur billigt är ds2,t som du ska köåa och varifrån? Måste vara rätt billigt eftersom du kommer köpa tangeter med nordisk layout för 450spänn. Enligt mig så borde du nog skaffa ett från en svensk sida, snabbare, mindre frakt och du har lättare att kunna använda din garanti! Men länka gärna sidan du tänker köpa ifrån!

Av Signature

1. Nej, det ska nog inte vara några problem, men kolla gärna vad det är för layout på själva tangentbordet. Om det är en s.k. ANSI layout så är det lite annorlunda och det kan vara svårt att få tag på nordiska tangenter till det eftersom det nästan bara används i USA.
2. Det som gör att tangenterna syns i led är att det sitter en led lampa i varje switch och sen så är själva bokstäverna på tangenterna genomskinliga.
3. Som sagt om tangentbordet inte är i ANSI är det lugnt men jag skulle avråda dig från att köpa vilka tangenter som helst. Eftersom att Bokstäverna på tangenterna i Ducky shine är genomskinliga är genomskinliga skulle jag starkt rekommendera att du köper original tangeterna från ducky i nordisk layout. Finns bl.a. att köpa på t.ex. inet.se
Hoppas att du känner att du fick iaf några svar!

Av Signature

Ok tack så mycket för snabbt svar! får väl se om det finns nåt vitt defekt ducky som jag kan köpa! Tänkte byta ut mina röda leds mot lila men har lite svårt att hitta såna som 1.8mm tror du att det är ok iaf?

Av Signature

Riktigt bra recension, har bara två frågor!
Finns det att köpa en vit överdel av chassit som passar, separat? (behöver inte vara ducky) och vad är storleken på de leds som sitter i tangentbordet?