Inlägg

Inlägg som discodns har skrivit i forumet
Av discodns
Skrivet av Danzingjake:

Jag köpte denna efter att ha fått hjälp på detta forumet.
http://cdon.se/hemelektronik/17inch_msi_ge70_0nd-244ne_intel_...

Då skickades denna med:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E168221368...

MEN! Datorn verkar inte kunna hitta den när jag kopplar in den, jag ser att hård disken har 3 connections och datorn bara 2, har det något med mitt problem att göra?

Hjälp är väldigt uppskattat!

Har du följt denna? http://www.youtube.com/watch?v=-OHkVv9RFik

Edit: Hittade länken när jag kikade på länken nedan och antar att detsamma gäller för din modell.
http://cdon.se/hemelektronik/17inch_msi_gt70_0nd-694ne_intel_...

Av discodns
Skrivet av Tumnus:

Ungefär samma pris som när PS3 lanserades. Sedan ett par dagar efter lansering hade priset nästan halverats. Om vi säger så här. Du får en kraftigare dator för 7000:- tror du verkligen att sony skulle sätta ett sådant häftigt pris om de förväntar sig att konkurrera?

Förstår att det är lite utav ett "takpris". Förstår också att dem kommer att börja sänka priserna ganska snart efter lansering, närmare 6000 SEK landar det åtminstone på är min gissning.

Av discodns
Skrivet av Mocka:

Ska bli intressant att se den men just nu ligger min slant på PS4.

7000 slantar enl. förhandsbokning på Komplett!

Av discodns
Skrivet av SwedenVirre:

slit och släng?

kan man få lur jävlem gratis klagar man inte! skall ivf byta abonnemangs form ändå då 2GiB data trafik är förlite! Kan man sedan få en S4a med LTE och mer ram tackar jag inte nej!

finns där sedan uppläst bootloader så är det ett plus i kanten!

Och om någon skulle frågat dig om du ville ha ett Geforce Titan skulle du inte tacka nej

Hade tackat och tagit emot för att sedan sälja det så fort som möjligt

Av discodns
Skrivet av Megacrash:

Men så kostar ju en smartphone typ det dubbla också?

Fast en smartphone har ju alla tillhanda allra redan?

Av discodns
Skrivet av zeg:

Jag har ganska nyligen köpt en MSI GX60 och är ändå rätt nöjd. Jag bara spelar och slö surfar/kollar film på den vilket ändå processorn verkar räcka till för.

Har GX60 alla häftiga backlights som GT60/70 har?

Av discodns
Av discodns
Skrivet av j.nyberg:

gör bakgrunder utan specifika namn så kan ju fler ta hem och använda dom,, kanske du slipper göra 10 nästan likadana med olika namn

Han skulle ju kunna använda en som redan finns och bara ändra texten - lika lätt som i Notepad.

Av discodns

Testa att stänga av din brandvägg ifall det skulle vara så att den inte gillar deras .exe-fil (om du har någon), helt enkelt dubbelklicka på filen om det är så att du försökt extrahera filerna - deras .exe-filer har tydligen någon inbyggd extraheringsfunktion. Läste om samma typ av fel här här och det verkar som att andra program som körs i bakgrunden kan påverka detta, han som bett om hjälp på evga:s forum valde att installera om sin dator till slut och då fungerade det. Någon annan på sweclockers hade haft samma problem och löst det genom att avinstallera Java (???). I värsta fall - be en vän extrahera filerna åt dig och skicka tillbaks dem, kör setup-filen.

Av discodns
Skrivet av Segas:

Haters? Jag vet inte vilken ålder du ligger inne med, men med den vokabulären kan jag förstå att du inte begriper att alla inte har samma åsikter om saker och ting. Apple är för mig ett skitmärke med usel support och garanti, överprisade produkter där vartenda detalj och funktion är hämtat från någon annan (du får gärna lista ett par saker som ursprungligen kommer från Apple).

Respektera andras åsikter, utan att kalla motparten för "hater", "fanboi" och "troll", så kan jag garantera dig att stämningen blir genast mycket trevligare.

Skickades från m.sweclockers.com

Du har alltså använt Apples produkter tillräckligt mycket för att tycka att det är "ett skitmärke med usel support och garanti, överprisade produkter där vartenda detalj och funktion är hämtat från någon annan", men har missat att deras produkter lirar eget operativsystem?

För övrigt så behöver ingen berätta för någon att du är en hater, du fixar det tillräckligt bra själv.

Av discodns
Skrivet av bullenovitch:

Vad hände med vote-kick? :/

Votekick är skräp. Minns själv i CS hur det var på tiden man var duktig och nötte public for funzies, blev ju fuskanklagad och kickad ifrån i princip varenda server jag lirat mer än en kvart på. Jag förstår varför någon som är dålig tror att jag fuskar för att dem inte förstår bättre p.g.a bristande kunskap, men de förstår inte att folk som inte heter SpawN eller HeatoN kan panga HS. Suck.

Av discodns

2, 4 och 6 var najs! Kändes som att det lagts ned mest tid på 4:an och ju mer jag tittade på den, desto mer kände jag att den förtjänade min röst

Av discodns
Skrivet av Decision:

Rätt roligt att läsa igenom den här tråden och se hur lite ni vet om vad ni snackar om. Det enda relativa var länken till icy veins.

Om du inte har insett det, druider använder agility items. Agility items har INTE dodge på sig. Hans trinkets är där absolut inga problem med.

Hcs är ett stort j*vla skämt, kan soloa vissa av dom som prot warrior vilket säger en hel del.

Druider tar mycket stryk? Paragon's main tank är en druid, förklara det. Dom tar mer stryk för att dom inte har sköld? Antar att både monks och dks är värdelösa enligt dig då? Så parry är det enda som räknas som def stat för dig?

Hp har ingenting med mängden skada du tar. Du gör det lättare för healers att reagera på spike damage och kan använda effektiva heals, det mitigatar inte ett sk*t.

För alla er som undrar om druider's stat prio så är det hit till 7.5% > crit rating > expertise till 15% > haste. Du ska aldrig gemma efter base stats, dvs agility eller stamina.

Och ett sista ord till OP. Enchants och gems är otroligt viktiga. Har du inte guld till det så köp dom billiga versionerna, det hjälper enormt.

Härligt att du skrev det, så att jag slapp.

Av discodns
Skrivet av qMetal:

Du har inte kollat på 16:10? Tycker själv det är skönare. Kanske inte finns så många dock.

16:10 <3

Av discodns

Kontrollera så att alla sladdar sitter i som de ska. Startade min dator med strömsladd till grafikkortet utdragen en gång, lät som en ferrari det med! Sen kan man kolla efter vilken fläkt som låter som ovanstående skrivit, bör inte vara några konstigheter!

Av discodns

Låter ju som att det är något fel på grafikkortet. Alternativt att grafikdrivrutinerna kraschar, men då skall de starta upp sig själva per automatik efteråt (AMD:s gör det iallafall och du har ju ha ett AMD-kort). Skadar ju inte dock att rensa alla drivisar och sedan ta hem dem med AMD:s "Driver autodetect".

Edit: Vad gäller frågan om det är vanligt så gäller nog fenomenet "Måndagsexemplar" samma för de flesta

Av discodns
Skrivet av Segas:

Du missuppfattade precis allt. Jag anser inte att det ska behövas en authenticator, den klena tekniken på lösenord Blizzard har är ett skämt. Kan inte ens använda specialtecken!

Skickades från m.sweclockers.com

Det du missar är att folk blir keyloggade, trycker på dumma ads och ger ut sina lösenord så det hade inte spelat någon j*vla roll vilken säkerhetsnivå Blizzard ligger på vad gäller lösenordskrav. Att de använder sig utav authenticators som ett andra lösenord är skitbra.

Kudos till Blizzards support för att dem faktiskt bryr sig om att hjälpa sina kunder som blir hackade, speciellt de som inte vet bättre vad gäller deras egna PRIVATA säkerhet.

Av discodns
Skrivet av anon34034:

Helt rätt, dock gör människor fel ibland. Jag körde med samma filosofi och var på samma spår i 6år.. en dag loggar jag in på en polares laptop, en tråkig dag.. sedan åkte vi på resa utan att ha tankarna i spelet.. Kom tillbaka och hela min kollektion av tier "0.5"-6, inklusive tier3 var spårlöst borta och all guld etc..
.. Allt blev återställt inom 24timmar efter samtal med Blizzard.. Men att slutanvändaren (jag) skall behöva ha stenkoll på allt som har med datorer att göra, där finns väl ett resonemang. Att man inte skall behöva säkra sitt eget system när hotet om att stjäla ens konto finns.

Du menar att om du som slutanvändare gör fel så ska Blizzard få skiten för att du ger ut ditt lösenord till en hacker (vilket faktiskt är det du gjort)? Sen att Blizzard hjälpt dig att få tillbaka allting också... förstå att de lägger ner tid på att hjälpa sina användare med säkerhet, du m.fl. som ignorerar deras mail med rekommendationer efter att ni blivit hackade kanske borde ha läst just dessa rekommendationer.

Av discodns
Skrivet av Zlagge:

tror inte att det är något problem med drivers då det fungerade med telia bredbandet 7e oktober

Kör du samma kabel/uttag som du kopplat till den bärbara när du testat det? Om du kör stadsnät eller liknande, kolla så att du inte kopplat fel i switchen!

Edit: Läste för fort, du körde samma kabel. Märker datorn av det alls när du kopplar in? Försöker den att autentisera sig ner till höger vid ikonen för nätverksanslutning? Om du har en ikon där, kör en "mouseover". Vad kommer det fram för text (t.ex. Nätverkskabel ej ansluten, Begränsad åtkomst osv)?

Av discodns
Skrivet av THB:

Kommer att medföra att ännu fler beställer från utlandet istället vilket minskar intäckterna som de svenska aktörerna får in vilket försämrar arbetslöshetssituationen ännu mer.

Tyvärr så tänker inte politiker och dessa lobbyister längre än vad deras könsorgan räcker.

De tänker säkert länge och noga, de är bara så korkade att de inte förstår bättre.