Inlägg

Inlägg som discodns har skrivit i forumet
Av discodns

Annars kan du ju hoppas på att http://www.sweclockers.com/nyhet/17283-inno3d-geforce-gtx-760... börjar säljas i Sverige Eller om du importerar som någon hade gjort i tråden.

Av discodns
Av discodns

Låter som att du har kopplat fel vad gäller problem 1, kontrollera så att alla små kablar på moderkortet är på rätt plats.

Dammsugandet har säkert löst ditt problem med tangentbordet.

Vad gäller temperaturerna så ska det inte vara tillräckligt för att något ska gå sönder, men du borde få in en ny fläkt eller två där så fort som möjligt för att få behagligare temperaturer.

Att allting laggar ihop med jämna mellanrum vet jag tyvärr inte vad det kan bero på riktigt.. kraschar någon drivrutin (i så fall meddelar den det och sedan startar upp den igen oftast)? Jag hade nog kopplat ur allt och låtit det vara urkopplat någon minut, sedan satt mig och kopplat in allt igen (med ESD-armband på ).

Har du kollat i Enhetshanteraren så att alla enheter fått drivisar installerade? Det här med att mus, tangentbord hänger sig kan ha med drivrutiner att göra nämligen.

Edit: Trodde du dammsög endast tangentbordet Att dammsuga datorns komponenter kan definitivt orsaka problem.

Av discodns
Skrivet av mrqaffe:

Det luktar trubbel, Hercules är ju ett klassikt varumärke för grafikkort så nu kan säkert nån advokat börja skriva på stämningsansöknigarna i USA

Tvivlar på att någon skulle stämmas för namnet Hercules med tanke på hur länge sedan det kom till och hur många som har använt det upp till idag.

Av discodns

Låter som en kung idé, hoppas något liknande inträffar i Halmstad någon gång!

Av discodns

Alla ni som går rabies på AIO har förmodligen aldrig fått testa på en, utan tycker bara designen för just den här AIO-modellen är skitful. AIO är AWESOME. Jag håller med om att just den här inte var särskilt snygg. Testat på Dells AIO på jobbet och skulle man komma åt en sådan med prestanda så är det guld värt.

Av discodns
Skrivet av jakke567:

saken är den att jag gjorde den nya skärmen till main skärmen och det är där jag nu spelar lol och det gjorde så att störningar kommer på den andra skärmen som inte hade störningar innan :S

Gjorde du den andra skärmen till "primary" via Windows eller genom att koppla in den på andra porten som jag föreslog? Om du bytte port så kan du i alla fall utesluta trasig skärm och börja kika på om det är porten på grafikkortet eller sladden det är fel på.

Av discodns
Skrivet av LucasSj:

Kom just på att jag har bytt ut mitt gamla 6470 mot ett GTX 250! och sen 250 mot ett 660 nu!

förlåt för fel information,

Vet någon hur jag ska lösa problemet nu.

tack för svaren också !

Installera rätt drivrutiner är en bra början förutsatt att du har kopplat in allting rätt.

Av discodns
Skrivet av BrutalOddball:

Hoppas du har Borderless på LoL? 2 skärmar blir betydligt behagligare om du använder Borderless

Läs tråden

OnT: Testa att koppla in den strulande skärmen i en annan port, t.ex. där du kopplat in din skärm som inte strular alternativt i en annan dator där du inte har detta problemet.

Av discodns
Skrivet av koreinu:

Ok tack nu tror jag att jag förstår. Jag läste detta om Phillips tv:n

*Fullskärmsspel för två spelare
Med Philips 3D-glasögon kan din TV ge två spelare den ultimata spelupplevelsen på helskärm. I 2D-spel för två spelare ser man vanligtvis spelet på halva skärmen. Med 3D-teknik kan båda spelarna nu se spelet på helskärm samtidigt, genom en enkel knapptryckning på glasögonen.*

Precis, då hade jag förstått honom rätt! Låter riktigt awesome imo, finns inget värre än att få sitta och stirra på en riktig splitscreen

Av discodns
Skrivet av akkaniclas:

3D kan vara bra om man vill köra splitscreen

Har en polare som kör splitscreen med 3D (som ändå inte blir splitscreen utan en helskärm för varje snubbe med 3D-brillor som jag förstått det), detta när han spelar Xbox360. Tycker den funktionen låter riktigt rolig så ska pallra mig över till honom någon dag för att testa! Skulle precis som någon skrev ovan skaffat 3D-stöd då det sannolikt blir mer och mer finesser för 3D samt stöd för spel via konsol, alltså inte bara film.

Av discodns

Låter inte hårdvarurelaterat så oavsett spec bör du göra som Jalle säger och kolla vilka program samt processer du har igång. Orkar du inte leta så blås om datorn

Av discodns
Skrivet av Gambit_2K:

Jag tror säkert det kommer bara ett steg på vägen. En förbättring men inte en komplett fix. Dock har jag för mig att de sagt att det är ett fel i hur de gör sina drivrutiner och inte i hårdvaran så möjligheten finns ju. Om det funkar så ska jag nog kika på att skaffa ett crossfire system igen (även om jag aldrig upplevt stuttering själv).

Med tanke på hur hårt och självsäkert dem gått ut med dessa nyheterna så tror (och hoppas) jag att det blir ett ganska stort steg på vägen.

Av discodns
Skrivet av larssa87:

Jag är hardcore fan av PC och min pc leker lätt med datorn men ändå är det 2 spel som är mycket roligare på konsol än PC.
För min del är det X1 för jag gillar kontrollerna bättre. Spelen är FIFA och NHL. Jävligt dyra spel när man köper en konsol för att endast spela dessa spel.

När man har några polare över för tunering eller kunna umgås tillsammans och fler kan spela samtidigt så är konsol mycket roligare.

Bara min åsikt.

Inte bara din åsikt

Av discodns
Skrivet av Jacke3:

Vill bara säga tack så jä*la mycket för guiden, fattar intew hur jag missat den
Har gjort så mycket grejer fel
Har nu bytt rotation, ändrat gear (reforgat och skaffat gems)
Inte klar med allt än men har fått betydligt bättre stats

Gillar att du faktiskt tar åt dig av tipsen du får här, både från extremcasuals till dem som faktiskt raidat lite. Känns som att du har amibition för förbättring så jag hade satsat på att hitta en aktivt raidande guild vad gäller den biten (om du inte redan hittat en ). Detta innebär dock att du kommer få hålla dig till den rotationen som faktiskt är bäst när du spelar en viss spec, vilket kan vara lite tråkigt enl. någon post jag läste ovan.

I mitt fall ville jag inte sänka min dps genom att inte använda den bästa rotationen, det var kul att göra allting rätt och få det visat på skademätaren eller genom uppskattning från guildmedlemmarna. Efter ett tag började jag med PvP vid sidan om, där allt är mycket mer dynamiskt (fel ordval?). Eftersom allt är i ständig rörelse har du ingen direkt rotation och man får istället tänka vad som passar till varje situation tills det fastnar i muskelminnet!

Lycka till!

Av discodns
Skrivet av excepto:

De tidigare kan slängas i väggen för här finns en laptop med 7970m för bara 8990kr, så den är MYCKET snabbare än de andra!
http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/165610-msi_gx60_1ac-0...

(originalpris är runt 13'000kr, så den är riktigt värd!)

Dock är processorn inte hälften så bra enligt recensioner, men jag håller med dig om att 7970M schteker.

Av discodns
Skrivet av Elghinnarisa:

Kom att tänka på en sak när du skrev "najs". Vi använder ordet ofta dock så säger och skriver vi nice och inte najs.
Det problemet jag har är att jag ofta får det tomt i skallen och *poff* så kommer bara det Engelska ordet upp. Där av blir det ofta blandat. Och man orkar inte alltid redigera en post bara för att fixa det. Sen är det många (inkl. mig) som aldrig har varit speciellt bra på att skriva.
plus i kanten till alla som hjälper folk att skriva bättre men allt för många som bara trollar och dumförklarar någon istället. Bara för att man inte är bra på att stava eller skriva så betyder inte det att folk har apor i skallen utan kan vara många andra saker.

Ord!

OnT: När jag spelade var det alltid "panga hs?" som gällde.

Av discodns

Lägtar tills de mindre PC-intresserade i mitt umgänge nämner detta inför nästa köp av spelkonsol så att jag på ett rättvist sätt (ett sätt som inte passar SweC:s forum ) kan uttrycka hur värdelös personen som skrivit detta är.

Av discodns
Skrivet av anon167218:

Finns en anledning till varför den var så dyr. CELL. Denna gången så är det mer "off the shelf"-delar som används varav priset alltså lär vara betydligt mycket lägre. Skulle bli förvånad om den går för mer än 4k.

Hoppas du har rätt, det vore trevligt att se

Av discodns
Skrivet av giplet:

Om du har emballerat dåligt så finns det ju en risk att innehållet trillat ur paketet under transporten.

Skulle tippa på att INET hade nämnt det för honom om det levererats ett öppet paket utan innehåll.